• Fanboy
    3k
    U vrijeme ljetnih vrućina i godišnjih te praznika kada se Zagreb isprazni Thompson je uspio dovesti u Grad Zagreb preko 500 000 ljudi koji će ovdje prespavati, otići u restorane, kafiće, trgovine i ostaviti svugdje svoje novce koji će na kraju jednim dijelom završiti i u proračunu, a drugim kod svih tih ljudi, obrta, trgovina te pomoći gradu i napraviti veliku reklamu...Prvi put valjda izuzev da se ne radi o nogometu tj. sportu je grad Zagreb u fokusu preko ljeta da to nije more i obala.

Samo da je to napravio, iz perspektive grada Zagreba je Thompson bez obzira volili ili ne njegovu glazbu napravio fantastičan posao, reklamu i financijski stimulans za grad Zagreb.
  • cibona
    5.6k

Pa to je jače od njega. Preko ekrana osjetim njegov gnjev i toksičnost. I upravo radi takvih poput kolege se koncert MORA održati.

Zamisli koja je to količina frustracije kada si samog sebe uvjerio da je Milutin glazbeni genije i nevino žrtveno janje naspram kriminalca i utajivača poreza Thompsona.
  • NitkoBitan
    28.4k
    Kako ih boli jedan obican koncert, nevjerojatno. Sala mala, naravno da se ne radi o kocertu, makni Thompsona, zvucnike i binu i opet ce ih smetat pola milijuna Hrvata :cool:
  • skener
    4.7k
    Dobro jutro i sretno Thompsonovo svima koji slave
  • ksapi
    5k
    U zemlji, u kojoj vrhove top lista drže Martin Kosovec, Domenica, Hiljson i Stela Radev, priča se o tome da je Thompson loš pjevač? Autor jedne od najljepših i najemotivnijih pjesama koje sam ikad čuo (Vjetre s Dinare) ?

Konkurencija je toliko loša da nitko, ali apsolutno nitko ne može reći da je on loš pjevač za naše standarde. To što vas smeta nacionalizam je drugi par čarapa. Ne dajte da vas uguši.
  • Dadox
    518
    Picopevac smanji doživljaj.Ti si ogledni primjerak kriterija.
  • Shkera
    554

Dinamo je građanski i svatko ima pravo za njega navijat, ali osobno me sram kad za njega navijaju i dolaze na tribinu likovi koji ne mogu smislit Thompsona, takvi bi trebali za neke južne klubove prije navijat.
    Ne moraš ga volit i slušat kao mi, ali ga makar poštovati moraš.
  • NKDZ86
    4.5k
    Ljudi već ste trebali skužiti, dinamo i politika nejdu skupa. Mi smo svi tu zbog dinama, a ne politike, tako da ju zaboravite.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Ako ćemo gledat objektivno,osoba koja proda najviše karata, znači da ga najveći broj ljudi voli i slušat. To ne znači da je najkvalitetnija vrsta glazbe, ali očito je da se ljudi pronalaze u tome.

Prodalo se gotovo 500 000 karata. Da ima dovoljno mjesta prodalo bi se i još možda i 600 000-700 000. Tko zna koliko.

Da li postoji pjevač u Hrvatskoj ili Srbiji ili Bih da bi prodao toliki broj karata za jedan koncert. Jedan Halid Bešlić, Mišo Kovač,Oliver, Prljavci Dražen Zečić, Miroslav Škoro sumnjam da bi prodali više od 200 000 karata za jedan koncert.

I onda se nađu ljudi koji si daju za pravo popljuvat takve ljude i pjevaĉa iako su u manjini. Kao što je rekao jedan kolega, ja kad dođem u društvo gdje ne znam nikoga ili sam u manjini ne namećem se i ne budem najglasniji nego šutim i pokušavam naučit nešto

Vidimo se danas na koncertu uz jednu dozu zagrijavanja

https://youtube.com/shorts/ac95zrAZ2C4?si=Bhc3FwjTxDUJkaXh
  • vjeko1701
    16.3k
    A i ti stani sa svojim križarskim ratovm ovdje. Ako ste zaboravili, politika na ovom forumu je smanjenja na minimum minumuma.
  • seljak86
    2.9k
    Zamislite da smo u devedesetima govorili da Dinamo nema veze s politikom...
  • vjeko1701
    16.3k
    Godina je 2025. a ovo je sportski forum. Politika je dodatno ograničena jer je dovodila svakakve psihopate koji su štancali tucet profila i onda u grupnim inboxima cmoljili za ljakovima, radili utužive stvari koje izlažu ovaj forum, plakali koliko novca troše da bi vodili ovdje svoje ratove....itd. Sve se sazna a Zoni to ne treba.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Ako je set lista koja je izašla u javnost točna onda fali pet jakih, da ne velim skoro pa udarnih pjesama:

Anica kninska kraljica
    Prijatelji
    Stari se
    Sude mi
    Reci brate moj

Da nisam objektivno spriječen ići, bil bi razočaran da se to ne izvodi na koncertu. Znam da su zadnje dvije u originalu s kumom s kojim je raskrstil, al svejedno.

Oko ovog broja ljudi, mislim da bude ipak puno manji, jer s obzirom na online ponudu imam feeling da bu nekoliko desetaka tisuća karata propalo.

Prema provjerenim info kojima raspolažem, 40+ autobusa iz Međimurja dolazi...jedino budu se kvalitetno nahodali jer je predviđeni iskrcaj kod Arene, a u noći ukrcaj između Blata i Lučkog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.