• Tvrdica McTvrdi
    986
    Stari seZrnTSCHeZ

Meni je to odlična, ali valjda najdepresivnija pjesma ikad
  • Boycie
    3k
    Odlučio sam se na kraju za ovu, nekako najprimjerenija, boje su ok, ne iskače puno, a opet je osobna karta na njoj. Čisto da se stane kraj neke prgave ili Mišine ako bude potrebe.

20250705-103951.jpg
  • Crusades
    16.7k
    Za ovu majicu mi je ko pesu žao kaj nisam uzeo.
  • Sajla
    10.4k
    kad god je gužva, sjetim se riječi sa Slayerovog live albuma kad Tom Araya veli: “Listen, you guys in the front here, keep an eye on each other, all right? If you see somebody going down, help him out. That’s what you're here to do, help each other out.”
    vrijedi i za inače, ne samo večeras. zbog toga smo tu, da si međusobno pomognemo.
  • Boycie
    3k
    nazalost, nije mi se povecala u pranju da ti je mogu dat...
  • Jaro
    10.5k
    Sutra navečer stresm iz Birminghama- black sabath u original postavi plus pantera, metallica itd..tri put zanimljivije neg ovaj zg apsurd od koncertaLudovic IX

A ovo nije flejm i trolanje? Apsolutno nema nikakve veze s temom, ali se bakon vec iskazanog stava dodaje kako bi zapalio neistomisljenike...
    Da, danasnji koncert u Birmingjamu je vjerojatno vrh slavlja jednog zanra - ali apsolutno nikakve veze sa Zagrebom nema...
  • ZgDLions
    1.1k
    Sad sam otišao po doručak i iznenađujuce malo ljudi u Maximirskoj, a parkinga podosta slobodno.
    Zbunjen sam, pozivali nas da izostavimo šoping i da ne koristimo aute već od petka, a trenutno manje ljudi nego obično.
    Valjda ludilo kreće malo kasnije.
  • flexXy
    3k

Nemoguce da su dnovinari i kvazistrucnjaci stvorili neutemeljenu histeriju o apokalipsi u prometu
  • Dino
    3.9k
    Jel znate mozda gdje se moze vidjet izvanredni raspored vlakova s Glavnog za danas? Trazim na njihovim sluzbenim stranicama, ali ocito propustam nesto.
  • vjeko1701
    16.4k
    Jesi probao kroz vozni red?

https://prodaja.hzpp.hr/
  • Neron53
    1.8k

Nista ti nece ici po tocnom voznom redu...odi na kolodvor pa u prvi koji naidje u tvom smjeru.
  • Dino
    3.9k

Da, ali nazalost stoji samo redovan subotnji red

Vjerojatno ce bit takva shema, hvala decki
  • ivanzg
    378

Gledajući kamere HAK-a, da ne znam koji je datum mislio bi da je drugi mjesec a ne početak sedmog i ovakvo događanje u Zagrebu.

Izgleda da su medijska mašinerija i strah napravili svoje.

Popodne će biti ili totalni kaos na cesti ili će na koncertu biti 200 000 manje nego se prodalo ulaznica.
  • ZgDLions
    1.1k

Fakat su uspjeli.
    Neke firme nisu radile u petak, od sina svi od doma, kum skraćeno, mi u četvrtak obavili šoping i ne mičemo auto.
    Egzodus na more i vikendice samo takav, čak i oni koji slušaju Thompsona su me zvali da odem sa njima na vikendicu na rostiljanje ova dva dana dok ne prođe ludilo.
    Familija, frendovi pola pobjeglo iz Zagreba, a za sad ne vidim baš razlog za takvu reakciju, no dobro, bumo vidjeli dalje.
    Nek sve prođe ok i ja sretan.
    :lol:
  • The Undertaker
    8.4k
    Ovo do sada je odlični, prazan grad. Da je svaki dan ovakav.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.