• Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Pojest ću svoju diplomu iz dvotjednog tečaja bioenergetike ako ova ekipa ne prebaci 83 boda u prvenstvu.
  • kajjaznam
    536
    Malo čitam povijest komentiranja, a ovaj post osvaja dnevnu Zlatnu malinu. Nadam se da ćeš i sutra obraniti titulu. Sretno
  • Crni86
    25.1k
    Ma bice to sve dobro kad kova poslozi, uigra.
  • mlinchica
    7.5k
    Zato sam i postavila pitanje, tko onda ispada iz prvih 11 jer ne mogu svi igrati ako on ne ide desno:
    Villar, Ljubičić, Mišić, Vidović, Stojković
    Tko je na klupi?
  • hardek
    13.6k
    Neki rani zaključci nakon prve pripremne:
    - KTCa volim, ali ne smijemo ući u sezonu sa njim kao starterom
    - Villar je baš lagan i bit će jako dobar kada se prilagodi još. Trojac Villar-Vinlof-Vidović će zadavat puno muka suparnickim obranama
    - Lisica mora dići igru i brzinu donošenja odluka na stepenicu više
    - Goda je savršeni back-up lijevi bočni
    - I dalje ne razumijem zašto Mikić nije na pripremam
    - Varela je jebeni demon
  • kajjaznam
    536
    Ne znam, meni se čini il će Vidović ili Stojke započinjat tekmu na desetki il će Vidović desno ak će obojica skup igrati
    Edit: ispravak Vidović lijevo
  • Droljo
    32.4k
    Ja bih špiki dao još sutra šansu na desnom beku ak se ne pokaže probat još na desnom krilu par tekmi. Pa vidjeti...
  • NitkoBitan
    40k
    Imamo bekove
    Imamo halfove
    Nemamo forove
    Sto daju golove
  • mlinchica
    7.5k
    meni se čini il će Vidović ili Stojke započinjat tekmu na desetki — kajjaznam

Onda u tom slučaju još jedan ispada od onih gore nabrojanih.
    Zato me i zanima čuti kako bi posložili sredinu i krila s njih 5 ili netko ide na klupu.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Sutra isključujem Zonu za vrijeme utakmice, ne treba mi ovo živciranje radi wannabe stručnjaka. Sat vremena nakon tekme malo pogledat komentare.
    Btw, kad je sutra utakmica?
  • Paggini
    101k
    Ja bih špiki da još sutra šansu na desnom beku ak se ne pokaže probat još na desnom krilu par tekmi — Droljo

Slažem se, svakako je tesko donositi zakljucke na temelju jednog poluvremena prve pripremne utakmice i tri sezone prije toga
  • Droljo
    32.4k

I ne treba vruće glave donositi neke velike odluke.
  • NitkoBitan
    40k
    Spika je kralj. Unutar jedne minute je imao potencijalan asist igracu Radomlja i potencijalan asist Kulusicu. Ovaj igracu Radomlja je bio precizniji al nema veze.

Sjetih se Bratislave. Sto kralj zezne to i ispravi, zato i je kralj!
  • El Madrigal
    979
    Bože dragi, što su se neki uzjogunili! Prva pripremna, 90 posto momčadi novo, koji vam je
  • Mr Anderson
    22.7k
    Ne vidim baš smisao forsiranja Bulata i Špikića kad je po njihovom govoru tijela jasno da neće ostati. Mogao je Soldo igrati cijelo poluvrijeme, a Bulat izaći u 70-oj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.