• Pacho
    1.8k
    Varela znatno popravio ukupni dojam
  • Dzgšb
    1.7k
    Varela ,Vinlof , Jakirović meni sva 3 top igrači..
  • Crni86
    12.1k
    Steta zbog one glupo prodane lopte bulata za 2:2. Bio bi na oko lijepsi dojam s 2:1 pobjedom.

Meni su svi novi igraci za sad top. Od gode do villara.
    Radomlju to vec 3. tekma nama tek 1. Bit ce to sve okej, ali iskreno nadam se da idemo po neku klasicnu sesticu nakon onog prvog poluvremena jer misic nazalost to nemre, prvi gol je nesto sta smo vidli u zadnjih godinu dana vec valjda 30 puta.

Gale se popisao po olivariju, jako dobra tekma.
  • ElDorado
    4.5k
    Osobno najmanje sam vidio od Ljubicica i Villara. A najvise ocekivao. Mozda bi njih trebalo spustiti na 6ce
  • Dzoni
    1.5k
    Unatoč rezultatu vidim više vrlina od mana, pogotovo od većine novih igrača.
  • Crni86
    12.1k
    VillaraElDorado

Preko villara krenuo gol za 1:0. Na pocetku dok se on slustao nekako smo najvise pokazivali. On se i prikljucio momcadi tek prije 3,4 dana pa mozda i to malo utjece.

Al za ljubu se slazem, dosta malo ga se vidalo.
  • Mlađi referent
    13.2k
    Varela ukrao show, ajmo dalje
  • Slepicka
    168
    tocno to pomislih, ima nesto u njemu, 3 spica kao narucena ove sezone pa onda lagano pomak u hijerarhiji
  • đole
    386
    U ovoj tekmi sad vidio sve ono kaj očekujem u ovoj fazi priprema: izuzetna tromost, neeksplozivnost i očigledna kiselost mišića. Gazi sirotinju! Ima da se trče maratoni u kolovozu. :naughty:
  • hb1
    120
    Još se tu ne vidi nikakav potpis trenera, niti je moguće.

Varela, Jakirovic, Goda, Mudri su mi top sto se tice 2 pol, mozda sam nekog i preskocio, prvo nisam gledao
  • Slepicka
    168
    Goda pokazao kakav je timski igrac, pravovremen, ozbiljan, odgovoran, dobar centarsut sa lijeve strane nakon 100 godina, ugodno iznenadjenje, slavio gol kao da je prvenstvo
  • mlinchica
    3.3k
    Nakon odgledanog, kad biste morali birati, tko od ovih ispada iz prvih 11:

Villlar, Ljubičić, Miške, Vidović, Stojke

Ili biste ostavili Vidovića na lijevom krilu, Stojke na desno pa onda svi ostaju?
  • rokikaciga
    2.6k
    Goda nece nista ekstra napravit ali mislim da cemo svaku utakmicu od njega dobiti 7/10 ocjenu i to je top za backup beka
  • Crusades
    16.7k
    Goda je i kombinirao s Varelom kod asistencije za Mudražiju.
  • mlinchica
    3.3k
    slavio gol kao da je prvenstvoSlepicka

Zato kaj je i sudjelovao u toj akciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.