• DiddyGuela
    3.7k
    Sve ukupno vidi se da je kadar sirok ali i dovoljno kvalitetan. Nadam se da Kovacevic nece biti tvrdoglav sa nekim idejama/igracima poput Misica na 6 ili KTCa koji ne smije biti nista vise od trening stopera. Imamo nekoliko izuzetno talentiranih klinaca...uz napomenu da se moramo pojacati na krilu i kapitalac u napad.
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Goda je bio večeras jedan od najboljih na terenu. Dodavanje, ubačaj, osjećaj za prostor, defenziva + iskusan. Ne bi me čudilo ako kroz sezonu bude uletio na startnog LB umjesto Vinlofa.
  • Orc123
    12.4k
    Iz prvog pol izdvojio bi Vinlofa, Vidovica i Kuleta, a iz Drugog Stojkovica i Varelu, ajde i Godu...koji isto bio ok.....
    Jedino se nadam da nismo toliko slijepi da ne shvatimo da Misko ne moze sam na 6ici vec treba jednog od Vilara ili Ljube spustiti na 6.......jednostavno ne otvaramo igru dobro, a defanzivno Misic opet kasni kao i prosle sezone......imao i Villar par jako lijepih poteza, bas kao i Ljubo ali normalno da treba vremena.....za sad nirko nije razocarao od novih.....

Spiku i Bulata necu komentirati jer mislim da nece ni ostati u kadru....
    Ja bi na momcad iz 1. Pol stavio Stojka desno umjesto Lisice, a stoperski par Galesic i Domingez....zamjene KTC i Jakir a Zivkovic mi najvece razocaranje iako ima jos vremena popraviti to.

Varela, na oko, bit ce zvijer od igraca i nadam se da ce ostati bar 2-3 godine....
  • hb1
    120
    Ako dobijemo 7 od 10 svaku utakmicu meni bi bio prvi pick haha
  • Izet Hajrović
    5.7k
    ali iskreno nadam se da idemo po neku klasicnu sesticu nakon onog prvog poluvremena jer misic nazalost to nemre.Crni86

Ne vjerujem da ćemo ići po još pored Villara, Ljubičića, Mišića te Pavića i eventualno Solde koji to može igrati. Nekako mi se čini da bi bili bolji u 4-2-3-1 s klasičnom desetkom.

Stari igrači odigrali standardno, od njih nemamo što novo vidjeti. Od novih je Varela bio odličan, Vinlof isto odličan, ali nismo imali prilike vidjeti situacije kad je defanzivno izoliran 1 na 1 i čekamo još da vidimo ubačaje. Goda isto dobar. Villar nevidljiv, Ljubičić solidan, Lisica točno onako prema mojim očekivanjima, ima brzinu, ali kao dešnjak na krilu potpuno bezopasan 1 na 1, a očekivao sam i da je defanzivno odgovorniji, špikićevska utakmica. Vidjet ćemo kako će biti dalje. Mudražija isto standard, zabio gol, a ostalo u njegovom stilu. Soldo je malo igrao, ali on i Mudražija mi ne šljakaju skupa u sredini jer nisu kreativni vezni. Kulušić zanimljiv. Vidović vrlo dobar, zreliji nego prošli put, ali isto mislim da mu bolje odgovara desetka, a ne krilo. Treba se još to sve skupa uigrati.
  • OsamŠest
    5.7k
    Generalno, ovo je skupina jako dobrih igrača od kojih se mora napraviti momčad. Ima talenta, ima klase, ima trke i ima znanja. Fale, definitivno, dva klasna napadača. Po meni i vratar, ali o tom potom..

Jako je puno lidera u ovoj svlačionici i upitan karakter ove momčadi nikada ne bi trebao doći u pitanje.

Mislim da su stvari posložene i predodređene za uspjeh. Puna podrška treneru Kovačeviću i svim igračima!
  • skener
    4.5k
    Samo da pitam koga tjeramo nakon ovih 90 min?
  • Noel
    12.9k
    Ono kaj me najviše raduje da imamo konačno ne jednog nego dva lijeva beka. Obojica danas odlični.
  • Odani Zgd
    607
    Bit će to sve dobro na kraju,prva tekma,,još su svi u fazi upoznavanja,posložit će to Kovačević.Napadača još pod obavezno dovest,čim prije to bolje,uz dužno poštovanje za Kulenovića,ne smijemo ući u prvenstvo s njim kao jedinom ozbiljnom opcijom.Nadamo se da će se i to riješiti ubrzo,da se priključi ostalim momcima na pripremama
  • ElDorado
    4.5k
    Špiku i Bulata
  • NitkoBitan
    28.2k
    Nama trebaju bit oba krila i sa lijeve i sa desne strane brza i eksplozivna poput Varele. Dosta je improviziranja sa pozicijama.

Na Stojkovicu se vidi da je Loksina skola takticke nediscipline. Puno zuji malo meda daje. Ako ga trener stavi na krilo onda je krilo a ne vezni igrac.
  • kajjaznam
    212
    ma kakav stojke desno, oa vidli smo prošlu sezonu da on nemre to igrati
  • Olmic
    5k
    Prva postava povratna trka stekala, ali meni se svidio vinlof, ljubicic i vidovic

Druga postava varela, goda, kulusic, mudri

Sutra bu bolje
  • đole
    386
    Za ove paničare koji zaista očekuju kvalitetan nogomet i umiranje od ljepote u prvoj pripremnoj utakmici, evo što kaže umjetna intelignecija o pripremama vrhunskih nogometaša. Ne zaboravite da su oni na 10. danu priprema. Ako treba pročitajte si ovaj post još jednom sutra prije početka utakmice da odmah smirite tenzije. Dakle:

1. Uvodna faza priprema (1. tjedan)
    • Povratak igrača u klub i provođenje sveobuhvatnih testiranja (snaga, izdržljivost, mobilnost, sastav tijela).
    • Cilj: dijagnostika stanja igrača i individualizacija opterećenja.
    • Treninzi: niskog do srednjeg intenziteta, uključuju:
    • Mobilnost i aktivaciju mišića,
    • Lagani rad s loptom,
    • Tehnički elementi u uvjetima niskog zamora.

2. Bazična faza (2. – 3. tjedan)
    • Najveći fizički volumen i intenzitet u ciklusu.
    • Cilj: razvoj aerobne baze, jakosti, eksplozivnosti i opće fizičke pripremljenosti.
    • Treninzi:
    • Kondicijski rad (intervalni treninzi, fartlek, tempo trčanja),
    • Trening snage i eksplozivnosti u teretani (olimpijska dizanja, pliometrija),
    • Tehničko-taktički treninzi pod umorom,
    • Prve kontrolne/prijateljske utakmice s lakšim protivnicima.

3. Specifična faza (4. – 5. tjedan)
    • Fokus seli s opće pripreme na nogometno-specifične zahtjeve.
    • Cilj: automatizacija taktičkih obrazaca i priprema udarne postave.
    • Treninzi:
    • Uigravanje sustava igre i taktičke discipline (presing, obrana, tranzicija),
    • Rad na prekidima (obrambeni i napadački),
    • Analiza protivnika i video analize vlastitih utakmica,
    • Intenzivnije utakmice protiv jačih suparnika.

4. Tapering faza / Zatvaranje ciklusa (posljednjih 5–7 dana prije početka sezone)
    • Smanjenje volumena treninga, uz zadržavanje visokog intenziteta.
    • Cilj: postizanje svježine, eksplozivnosti i mentalne spremnosti.
    • Treninzi:
    • Kratke, dinamične sesije (tehnika, brzina, reakcija),
    • Regeneracija (masaže, krioterapija, aktivni oporavak),
    • Psihološka priprema i timski sastanci.
  • Fan
    1.2k
    Au, ne sviđaju mi se komentari ovdje.
    Ovo je bilo, ali zbilja očekivano, prilično prosječno naše izdanje, s više loših nego dobrih trenutaka.
    Velim očekivano jer je nemoguće da igra bude dobra sa toliko novih igrača od kojih su se neki jučer valjda prvi put vidjeli.
    Također shvaćam i euforiju, i mene uhvatilo za prvu tekmu nakon više od mjesec dana, ali čitajući ovo...ko da smo spremni za osvojit Europa ligu hah.
    Ugodno sam iznenađem Varelom i Vinlofom, moglo bi se kuhat po toj strani ovu sezonu kako će vrijeme ić dalje i ako im se da dovoljno šansi. Jakir i Gale također dobri.
    Živković mi je nekako najmanje sjeo iza, zapravo je bio loš, a i za KTCa se vidi nažalost da mu je ovo zadnja sezona i da se gasi polako...
    Vezni red ništa posebno baš kod novih, a sa Mišićem radimo istu stvar ko i prošle godine, kao neka fejk šestica kojoj to očajno ide. On sam na toj poziciji ne može bit, ne mogu ga suigrači tako ostavit i vrludat terenom jer ćemo opet popušit pun k golova zbog toga.
    A zašto je Bulat danas igrao, to sam Bog zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.