• Noel
    12.9k
    45 minuta pripremne tekma rulja već pljuje. Majku vam ludu ne normalnu..
  • Jay
    2k
    Duo VV (Vinlof i Vidović) će nam puno radosti priuštiti ove sezone
  • mlinchica
    3.3k
    Nadam se da će odmah mijenjati sad na poluvremenu, da vidimo i ostale kroz cijelo poluvrijeme.

Zanima me Mudri/Stojke kombinacija.
  • bongo
    1.2k

Zaboravio si još dva tri igrača za rotaciju
  • hardek
    5.1k
    Pa mislim da je ideja da se Vidović pozicionira više centralno a Vinlof ide široko. S druge strane Lisica je baš zavidan uz aut liniju a RPG ide više u sredinu.
  • Mr Anderson
    12.5k
    Normalni navijači neće donositi neke zaključke prije zadnje pripremne koja je 12.07., a nekakav smisleni sud nakon generalke pred prvenstvo.
    A ovdje nakon pol sata prve pripremne se otpisujh igrači, neće biti bolji od Špikića itd.
  • Tvrdica McTvrdi
    865
    Molim vas dobite ovo samo da ne nastane šizofrenija
  • Crni86
    12.1k
    Svi novi igraci mi se za sad svidaju.

Ono sta mi se ne svida je i dalje taj neki misicev govor tijela. Nek pogleda villara kako par puta sprinta nazad, pokriva suigraceve pozicije i sl. Nakon gola poziva igrace ajmo dalje. Ocekivao sam da ce smjenom generacije i dolaskom drugih igraca bar malo promjenit taj svoj stav u igri ali ocito ne.

Ostalo sve okej, pocetak je tek priprema. Prva tekma. Nas gol me bas razveselio, prelijep gol. Mislim ds je to ono sta mozemo ocekivat od dinama u novoj sezoni.

I da, Vilar je IGRACINA.
  • E46
    1.6k
    povraca mi se vise od tog njegovog nogometa i tog šetkanja po terenu, mislio sam da nece igrat u prvoj al sta je tu je, nije on 6ica nit ce to ikad bit.
  • hardek
    5.1k
    @Omake jel može graf od ovog golmana Radomlja, Pridgara? Čovjek gađa u trepavicu sve sa nogom, lagan ko oblatna
  • Zagi
    10.5k
    Vrba u Osijeku , Žile u prvih 11.

Trebati će mi puno mentalnih akrobacija da opravdam taj potez.
  • Izet Hajrović
    5.7k
    Žile u prvih 11.Zagi

Dobro, ovo je pripremna, siguran sam da ovakav Žile neće biti u prvih 11, isto kao što sam siguran da Stojković neće biti na klupi.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Ne treba otpisivati ikoga ali trebaju malo življi bit na našoj polovici. Nema smisla prijateljska ako ne radiš ono sto te trener traži a sumnjam da traži da stojimo toliko daleko. Ima igrača za 3x11 skoro pa nek igraju koliko mogu ali da bar vidim natruhe bolje obrane neg lani. I ne mislim tu na stopere.

Ja bi radije da ovdje bude 0:0 neg da dobijemo 3:2 ili 4:2..napadački cemo mi imati dobru ekipu kad bude trebalo. Mene zanima obrana i to moramo uigravati
  • DiddyGuela
    3.7k
    Novi igraci imaju kvalitetu i to se bas vidi. Kao sto se vide i neke stare rupe poput KTCa i Misica.Dok njih dvojicu gledam dobijem grceve od svih onih flashbackova od prosle sezone.
  • Marktwain
    559
    Mišića poslati u Ukrajinu kao ispomoć PZO.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.