• kajjaznam
    212
    Nije bolest sve što boli, vidimo se 1.8.
  • Carmichael
    85
    Volio bih vidjeti u Živkoviću to što očito vide ljudi u Dinamu, ali niti kod nas kao junior, niti kad je došao iz Lokse, niti u Lokomotivi, mi nije pokazao da ima ono nešto za biti u top 3 opcije na stoperu
  • fakin
    953
    6 od 11 igrača igraju prvu utakmicu zajedno. naravno da se ne može tu očekivati ikakva uigranost. polako tek je 1.7.
  • Mr Anderson
    12.5k
    Živković je smijurija.Filip 91

Od tebe nije veća.
  • rokikaciga
    2.6k
    bas vidis da se ljudi razumiju kao Marica u krivi kurac

Kao prosle godine kad je Mmaee izbio loptu s glavom a nasi zadnji i srednji vezni na 35 metara od gola :lol: i Samy jadan kriv
  • znajdatevolimja
    1.3k
    Jebote led, tko je ovaj pacijent koji sjedi/stoji blizu komentatora pa čujemo njegove stručne komentare određenom igraču iako je trener na drugoj strani?

Podsjeća me na staru mog momčadskog kolege iz limača.
  • Orc123
    12.4k
    Nikako mi to ne stima sa Misicem na 6ici gdje on to sam pokriva jer je previse defenzivno neodgovoran,....bolje da igramo sa dvije 6ice nego sa dvije 8ice.....ktc pokazuje da i dalje mu taj nedostatak igra s loptom, ali Zivkovic me bas razocarao od postavljanja pa do slabe igre s nogom kaj mu inace forte bio....

Bit ce to dobro kad se uigra i kad uđu Gale i Sergi
  • miro
    6.8k
    Ne razumijem zašto se Villar ne vraca vise po loptu i kombinira u izgradnji igre
  • rokikaciga
    2.6k
    Ja mislim da ja ne gledam istu utakmicu kao neki ovdje
  • Tvrdica McTvrdi
    865
    Cijelo vrijeme si mislim koji k Špika radi u sredini terena, čudno mi je da netko drugi ima 77
  • Nolifer
    11.8k
    +1 minuta nadoknade
  • tp1997
    1.6k
    Vidović apsolutno nije za krilo. Spor je i ne može pretrčati igrača. Gol je upravo pokazao gdje se najbolje snalazi, najviše može dati kad igra centralno
  • din
    862
    Ima Vidović to u sebi, i nadam se da će igrati poziciju desetke.
  • Nolifer
    11.8k
    Kraj prvog dijela, Dinamo je odradio prvo poluvrijeme prve utakmice nove sezone, 1-1, nakon prvih 45 minuta. Poveli su plavi, pogotkom Kuleta u 16 minuti, nakon lijepe akcije s asistom Vidovića.
  • don
    14k
    I dalje nam obrambenicrophantom

i dalje? šta se točno moglo prominit u 4 dana?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.