• Omake
    10.1k

Nije neka minutaza ali je nogom igrao dosta dobro. Duge lopte kao u vrhunske šestice.

ciOhD2b.png
  • Mlađi referent
    13.2k
    Kova ima još 45 minuta da pokuša spasit stolicu. Ovo se neće tolerirat.
  • Nolifer
    11.8k
    Već vidim istovar onog balkan dilda
  • Zagi
    10.5k
    Dobro, ovo je pripremna, siguran sam da ovakav Žile neće biti u prvih 11Izet Hajrović

Pusti ti to. Upravo je startao sa nominalno A-momčadi.
    Tu priliku da se pokaže-dokaže Vrba nije nikada dobio. Niti na pripremama.
  • prefontaine
    2.5k
    Majku vam ludu ne normalnu..Noel

Kaže se "Majku vam ludu nenormalnu."
  • ElDorado
    4.5k
    Pripreme tek pocele, tesko nekaj ocekivati. Ali cini mi se da nemremo opet igrati s Mišićem kao jedinom 6om. To ocito ne stima defenzivno a niti u build upu.
  • E46
    1.6k
    s tim sto vjerujem da ce dominguez igrat umjesto morena. Jedino me brine ovaj iz Bošnjaka sto ne moze trcat i odma se sjecam prosle sezone.
  • rokikaciga
    2.6k
    Oba primljena gola na dusu nasim veznim igracima
  • Crni86
    12.1k
    nasoj sestici koja ne kontrolira prostor. Recimo tocno koga to ide u tim pozicijama.

Gale uz ktca i sve bu vec puno puno bolje. Theu treba kao partner netko jaci na lopti.
  • tp1997
    1.6k
    Izuzev Lisice. Nijednog od igrača ne možemo suditi po 45 minuta na 35 stupnjeva protiv Radomlja, ali ako već komentiramo na osnovu samo toga, Lisica izgleda kao muha bez glave
  • crophantom
    952
    Pa dobro, ne vjerujem da je ovo početna postava, nema Stojkovića, KTC i Zivkovic, ni jedan ni drugi nebi smjeli bit startni stoperi. A i Vidovic na krilu, Misic sam na 6, ne vjerujem da ce nis od toga tak bit na startu sezone.
  • Slepicka
    168
    decki trenirali ujutro pa popodne prva pripremna tekma na +35, pripreme traju 3 dana, 15 igraca se prvi put dodalo prije tjedan dana, ekipa na Zoni proglasava Lisicu novim Špikom, Mišić nije za samostalnu 6icu, Vinlof je novi R. Carlos, a Zivkovic se treba ostaviti nogometa.. kao da je generalka pred prvo kolo.. Zona je sve :)
  • Ivan1
    30
    Ajmo jako u 2. poluvrijeme
  • NitkoBitan
    28.2k
    Zivkovic se treba ostaviti nogometaSlepicka

Ja sam ovo pisao i kad nije bilo 35 stupnjeva.
  • ElDorado
    4.5k
    Špika rides again
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.