• Dino
    3.9k

Ma okej, ali to ne ide u drzavni proracun. To kaj je neki murjak uzeo na licu mjesta pinku je drugi veci problem. U svakom slucaju, zabit smo.
  • jedan u nizu
    13.9k
    Pa kazna je toliko, a koliko je on još na ruke dao ne znamoTvrdica McTvrdi

Da je dao na ruke, ovi bi pisali manju brzinu pa time i manju kaznu. Cim pise brzina od 249, on dobiva kaznu za tu brzinu, a to je smijesna cifra.

Fascinantno je da vozis 119kmh IZNAD ogranicenja i dobijes samo 660 eura.
  • Jaro
    10.5k
    a kazna je zapravo 1320 eura bila sto je mininum u tom slucaju (standardna praksa prema strancima, domaci bi dobio vise), ali caka s 50% popusta za placanje odmah dovodi docifre od 660 eur. E sad, caka sa zabranom od mjesec dana je ispod minimuma tako da je murjak koji je naplatio/izdao kaznu odradio to mimo zakonskih propisa jer je za prekoracenje vece od 100km/h minimum 6 mjeseci zabrane. Ovo je vjerojatno onaj sluganski obicaj "turisticke drzave" prema strancima jer "ko ce nam doc ak cemo ih maltretirat", sto veca banana od drzave to ti je kao strancu vise stvari dopusteno jbg...
  • jedan u nizu
    13.9k

Ma meni je i 1320 eura puno premalo.
    Po meni dodas jednu nulu, uzmes vozacku na 6 mjeseci minimalno, a potencijano zaplijenis i auto dok se kazna ne plati.

Za prvi prekrsaj.

Za ponavljanje, ne nuzno istog, ide puno, puno veca kazna.
    Nebi cekao da opet odes 120 iznad ogranicenja, nego bracika, vozis 75 tamo gdje bi trebao 60, i idemo - trajno oduzimanje vozila, minmalno duplo veca novcana kazna i jos koji mjesec zatvora.

Pa da vidimo koliko ce biti crnih vikenda i dionica smrti.

Najveci problem su recidivisti, a realno, to smo svi.
    I ja sam prekoracim brzinu, doduse u daleko manjim kolicinama, ali da dobijem kaznu neku paprenu (ili bilo kakvu realno), nebi vise ni 5 iznad ogranicenja vozio.

Dopustanjem prekrsaja, neevidentiranjem i nenaplacivanjem onih koji se evidentiraju, dajemo zeleno svijetlo svima da krse zakon i da ljudi stradavaju.

Svi, ali svi koji su isli u Austriju ili preko Austrije, pa cak i Italije ili drugih zemalja - drze se ogranicenja.
    Cijelim putem po Austriji su kamere, i svi voze kako i treba. Onaj trenutak kada predes u Sloveniju, a jos vise i u Hrvatsku, krece divljanje po cestama.
    Isti vozac ce u jednoj zemlji postivati zakon, a u drugoj ga krsiti one sekunde kada stupi na njeno tlo.
    Ljudi su stoka, a na drzavi i zakonu je da tu stoku drzi pod kontrolom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.