• Marktwain
    568
    Ja se samo nadam da će me netko izblokirati na parkingu, tak da ne moram na posao u subotu.
  • Droljo
    18k

Izblokiraj se na šanku i da vidiš. Posel tek oko srijede :rofl:
    U sportskom žargonu 'igraj pod blokadom'
  • Marktwain
    568
    Kaj mi to znači kad se brzo raztrijezim, par sati sna i hop dalje.
    Ufam se u vozačku nekulturu posjetitelja koncerta. :lol:
  • Droljo
    18k
    Ili si jako mlad ili ne daješ cijelog sebe...
  • Marktwain
    568

Moji dani alkohola su gotovi, kaj sam popio, popio sam.
    Sad lagano za žeđ i jedna za gušt.
  • SanctaSanctorum
    27
    Pozdrav plava braćo i sestre,
    Puno lijepih stvari započne na šanku pa mislim da je prikladno da i moj prvi post na zoni bude ovdje. Obnavljanje godišnje svaki put gledam kao početak naše navijačke sezone, a obzirom da se ovog ljeta događaju velike promjene u našem klubu i sve će biti nekako novo od nadolazeće sezone, odlučio sam vam se pridružiti na ovom forumu. Možda sam s nekima od vas stajao na sjeveru ove sezone, čekao red za pivu ili se živcirao na kojekakvim goricama i lokomotivama koji su nas pošteno namučili protekle sezone. Pratim, živciram se i slavim s vama već neko vrijeme i konačno sam odlučio pridružiti vam se. Nisam insider(iako znam čovjeka čiji rođak zna čovjeka koji zna Bobana) niti trener(iako uspješno vodim momčad već godinama- barem na FM-u), ali zato mogu reći da sam dobar skaut jer mogu prepoznati igrača nakon dva dodira s loptom i jedne frizure. Pisati ću iskreno, možda nekada malo ishitreno i pod utjecajem emocija, ali uvijek s plavim srcem jer beskompromisna ljubav prema Dinamu je nešto što vjerujem da svi ovdje osjećamo. Zasad toliko od mene, vidimo se po temama.
    DZIS!
  • Droljo
    18k
    pod utjecajem emocijaSanctaSanctorum

Ja često pišem pod drugim utjecajima ali to smo već navikli. Dobrodošao kolega!
    Živio!
  • mlinchica
    3.3k
    S obzirom da si za prvi post odabrao ovo drago mjesto i uz to pozdravio i sestrice, dobrodošao na plavi šank! :flower:
    Bez politike samo.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    @SanctaSanctorumdobro nam dosao brate, kod mene sancta sanctorum stoji zaivijek na lijevoj podlaktici . Zivio i svaka cast na prvom upisu . Jutros odvezao zenu kod pedikira da sredi nokte , ja cu se lagano kao kupati dok ona ne zavrsi . Ispostovao sve ,sjeo na u birc taman kad Sam htio naruciti pivo i naletim na frenda zelga galesica, utreniran full i . Reko
    Di bas sad jbt. Daj reko i meni kavu jbt,da i to probam:lol: kad dodje i miran fabjan ,slo rocky. Upoznali se i moram priznati da me like odusevio. Na svom mjestu,ljubazan i bas onak kak Sam ga zamisljao. I Ono interview,suceljavanja i hope samo fore za karte naravno. Slikao se bez problema i sa mojim.sinom
    Kompletna ekipa trenira u puli. Da se razumijemo ,pivo Sam poslije tresnuo, hladno ko zilet . Sad lagano priprema za moreno , supruga ohladila pive i ona mene ispostovala tako da zivot trenutno nemoze biti bolji. Ugodan dan svima ,ljubi Kujtim
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.