• Droljo
    17.8k
    Probajte sa dinamovim novčanikom otić u split junačine!
  • Marktwain
    557
    Jesi ga izvadio?
    #nohomo
  • serbus
    5.1k

Takav se samo jedan rodio majki legenda.
    Ali nije samo to pazi stoji u redu izvadi novčanik i čuješ onaj poznati zvuk kao kad pivu otvaraš pa se okreneš samo ovdje nije bila piva. Zvuk razdvajanja čička koji drži novčanik svi se okrenu kao na primjeru pive. Smrtna opasnost nema druge.
  • masacusec
    5.6k
    Isticanje simbola klubova po „tuđim“ gradovima jest čista provokacija, bilo to svjesno ili nesvjesno. Mene jebeno jako smetaju i iritiraju obilježja hajduka po Zagrebu.
  • jedan u nizu
    13.9k
    Ajmo jednu maliu igricu pogadanja.
    Molim one koji su procitali vijest negdje da ne komentiraju, ako znaju podatak.

Koliku kaznu je dobio svedanin koji jevozio 249kmh na A1, a zaustavili ga presretaci.

Moze zapravo dva odgovara.

Koliku kaznu je dobio?

i

Sta smatrate koliku kaznu bi trebao dobiti?
  • NitkoBitan
    28.2k
    Dobio je 2 tisuce eura kazne a trebao bi dobit 6 tisuca.
  • jedan u nizu
    13.9k

Pricekat cu jos par odgovora pa onda napisati tocan odgovor :D
  • Sajla
    10.1k
    Dobio je vjerojatno parsto eura kazne i prijekoran pogled jednog murjaka.
    Trebalo mu je oduzeti auto, kaznu od bar 6 mjesečnih plaća, oduzimanje vozačke na godinu dana i zabranu ulaska u Hrvatsku 2 godine. Naš sud vjerojatno nema pravo sve to odrezati, a trebao bi.
  • Dino
    3.9k
    Dobio je 1500€ tisuce eura kazne, a trebao je mozda do tri.

Kolko su presretaci vozili kad su ga uspjeli ulovit i kak je to bilo sigurno za druge sudionike prometa uopce? :lol:
  • jedan u nizu
    13.9k
    Lik je dobio 660 eura kazne i jednomjesecnu zabranu upravljanja B kategorijom.

Pa kada sljedeci put budu pricali o mrtvima na cestama, o broju nesreca, crnim vikendima na cestama, dionicama smrti i slicno, samo se sjetite zasto je tako.

660 eura nikoga ali bas nikoga nece ovdratiti od ponavljanja prekrsaja. Kod nas vjerovatno opcenito napravis jedan prekrsaj vise desetaka/vise stotina puta, prije nego sto te snime ili zaustave pa napisu kaznu.

Sigurno velik dio zonasa vozi pod utjecajem alkohola. Sigurno da se sjedne za volan, i da policija zaustavi jednom godisnje.
    I onda dobijes neku kaznu od parstotina eura.
    Da li ce te to odvratiti od toga, pa ces trositi pare na taxi svaki put kada popijes vise od 2 piva?
    Neces.
    Neces jer se ''isplati''. Jednom u godini ili dvije, dobiti 500 eura, a imao si komociju svaki vikend (ili vise puta tjedno) voziti se svojim autom bez obzira koliko si popio.

Tek kada ta kazna bude tolika da te toliko zaboli i financisjki zada udarac koji ces osjetiti barem nekoliko mjeseci, tek tada ces mozda razmisliti i sljedeci put potrositi 10 eura za taxi, a ne riskirati veliku kaznu.

Mene ova kazna od 660e nebi odvratila od toga da se opet vozim 250.
    Mene, koji imam obicnu placu i obicni auto.
    Netko tko ima auto koji uopce moze potegnuti 250, ta kazna boli, koliko i mene kada kavu u bircu zaokruzim sa 1,80 na 2,00e
  • Dino
    3.9k
    660 eura kaznejedan u nizu

E ali mene sam zanima po kojim to tocno kriterijima. Prijetelj je s 0.0 na dregeru vozio 160 po slavonskoj gdje je ogranicenje 70 i dobio kaznu 1500€ i godinu i pol bez vozacke.

Meni nije jasno zasto se u Zagrebu i Hrvatskoj kamere prakticiraju manje nego lezeci policajci. Nabij te sugave kazne da svako duplo razmisli hoce ikad vise potegnut i 5km/h iznad ogranicenja i zaraduj na budalama. Ljudi nisu svjesni koliko voznja iznad ogranicenja gusi gradski promet i ubija cijeli koncept zelenog vala. Autopute potpuno opremi kamerama pa nek netko proba ako se usudi. Oduzmi vozilo na tri mjeseca, vozacku na dve godine i punto basta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.