Ajmo realno. Jel po tebi plavi 9 može biti kulenović? To je tvoja vizija dinama?
Na stranu njegovo štopanje lopte direktno stoperu u noge ako mu lopta nije u for da ju samo usmjeri i puca po golu. Na stranu osnovno dodavanje na metar dva direktno stoperu u noge. — Droljo
Nakon ovakve sezone ti stvarno misliš da je nama Kule bio najveći problem? — Mr Anderson
Ostatak ekipe je briljirao u svim segmentima, ali jedini je Kule radio greške i zato smo popušili? — Mr Anderson
bio žrtva igrica MMa, njegovog preskupo plaćenog igrača i njegovog trenera prevare. — Patak
I Halland ima utakmica bez golova i asistencija. U 2024. je imao 420 minuta, u 2023. 505 minuta, tak mi javlja AI. Ne znam jesu ga stavili na klupu zbog toga, a sigurno imaju bolje zamjene nego Kule kojega je zamijenio igrač sa 0 golova u sezoni — Patak
Kule prošle sezone nije ispao iz forme — Patak
Ti slobodno izmišljaj i dalje svoje konstrukcije i baniraj ako želiš. Odmorit ću od zone i to je to. Ali neću pristat na tvoje konstrukcije. — Patak
Ako je vama normal da kule bude plavi 9 nek igra bez zamjene do kraja života. — Droljo
Zadnje od mene na ovu temu: vi ne shvaćate šta je plavi 9. Možda je u mojoj pre romantiziranoj glavi problem. — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.