• Mr Anderson
    12.2k
    Ajmo realno. Jel po tebi plavi 9 može biti kulenović? To je tvoja vizija dinama?
    Na stranu njegovo štopanje lopte direktno stoperu u noge ako mu lopta nije u for da ju samo usmjeri i puca po golu. Na stranu osnovno dodavanje na metar dva direktno stoperu u noge.
    Droljo

Može biti druga špica ako uspijemo dovesti boljeg, a to nije baš tako jeednostavno.
    Nakon ovakve sezone ti stvarno misliš da je nama Kule bio najveći problem? Ostatak ekipe je briljirao u svim segmentima, ali jedini je Kule radio greške i zato smo popušili?
  • Droljo
    17.6k
    Nakon ovakve sezone ti stvarno misliš da je nama Kule bio najveći problem?Mr Anderson

Ne. Ali nije ni riješenje. On da zabije 40 i mi nismo prvaci, šta to znači? Mi da smo prvaci bili kule nebi imao više od 5-6 golova jer nebi igrao. Možda se može uzeti neka lova za njega da se pokrije dio ove brutalne kupovine i raskida. A mora se i špica dovesti. Drugog i trećeg napadača mogu glumiti kulušić, topić a može se dovesti neki santini za praktički đaba pa imaš i iskustvo...

Ostatak ekipe je briljirao u svim segmentima, ali jedini je Kule radio greške i zato smo popušili?Mr Anderson

Ni blizu. Ali kule je napadač dinama! Jerković, cico, šuker, cvita, dudu, petko - kulenović. Nemoj me jebat.
  • Dudu9
    1.8k
    Kakve veze ima osvajanje prvenstva sa time sto kulenovic igra i zabija, malo si se zajebo, jer nama najmanji problem bio napadac koji zabija, nego šuplja obrana koja primila brdo golova
  • Droljo
    17.6k
    Ma dobro. Ako je vama normal da kule bude plavi 9 nek igra bez zamjene do kraja života. Neću više na tu temu jer nema smisla. Živeli
    ovaj iz nicka se prevrće po Copacabani...
  • NKDZ86
    4.4k
    niko ne govori da Kule mora bit prvi napadač.
    ako se za to izbori svojim igrama, neka bude, ali pljuvat po njemu zbog ne znam čega, zabio je 20 golova u nikad lošijoj sezoni, uz to je čovjek iskreni dinamovac kojemu dinamo puno znači i to je dno dna i problem te osobe koja ga pljuje.

neka da sve od sebe pa kaj bude, zna i on to. ali kad ga je prevara stavila na klupi i stavila u igru nogometaša koji kad trči izgleda ko da je jučer prohodao, opravdano je bio ljut.

uz sve to, smatram da bi trebali igrati s 2 špice i Kuletu to puno više odgovara nego da se sam hrva u napadu. on nije takva špica.

edit: @Droljo nemoj od svega izdvojiti te riječi...
  • rokikaciga
    2.4k
    Pa koliko vidim nitko ne zaziva da Sandeo bude prvi izbor za devetku. Ali od njega se radi slucaj da nije za NK Zerjavinec jebote. Covjek je utrpao 20 komada prosle godine...kad smo zadnji put imali devetku koja je zabila 20 u sezoni? I to je utrpao 20 kad je cijela ekipa bila u rasulu, igrao sa ozljedom ramena, bez zamjene...dajte najte

Ja sam prvi valjda koji je kritizirao Kuleta (cak sam i napisao da je Kanga u prvoj utakmici vise nogometno pokazao nego Kule u cijeloj sezoni....ups) ali sam ga i hvalio kada je napravio nesto dobroga...a bogami napravio je jako toga dobro prosle godine. Ali mislim da je previse pljuvacine po Sandru

put-some-respect-hilary.gif
  • Droljo
    17.6k
    čovjek je iskreni dinamovacNKDZ86

I ja sam.

Covjek je utrpao 20 komada prosle godinerokikaciga

I točno je došlo vrijeme da se to unovči.

Zadnje od mene na ovu temu: vi ne shvaćate šta je plavi 9. Možda je u mojoj pre romantiziranoj glavi problem. Dopuštam
  • Patak
    3.5k
    I Halland ima utakmica bez golova i asistencija. U 2024. je imao 420 minuta, u 2023. 505 minuta, tak mi javlja AI. Ne znam jesu ga stavili na klupu zbog toga, a sigurno imaju bolje zamjene nego Kule kojega je zamijenio igrač sa 0 golova u sezoni
  • vjeko1701
    16.1k
    Spinaš stvari. Tvoja izjava nije bila tko ga je zamjenio nego da nije bio u krizi. Bio je i u krizi i načet. Ne mislim sad čekati da pivotiraš na nekaj treće.

Rekao sam da prestaneš s narativima. Ako želiš raspravljati činjenicama, raspravljaj al nemoj vrijeđati druge forumaše izjavama o nepostojanju krize koju je svatko vidio svojim očima i plesti narative oko toga tko je i zašto igrao.
  • Patak
    3.5k
    Ja:
    - ne pletem narative
    - ne vrijeđam druge forumaše
    - ne pivotiram
    - ne spinam
    Ti slobodno izmišljaj i dalje svoje konstrukcije i baniraj ako želiš. Odmorit ću od zone i to je to. Ali neću pristat na tvoje konstrukcije.
  • vjeko1701
    16.1k
    1. Narativ
    bio žrtva igrica MMa, njegovog preskupo plaćenog igrača i njegovog trenera prevare.Patak

2. Spin
    I Halland ima utakmica bez golova i asistencija. U 2024. je imao 420 minuta, u 2023. 505 minuta, tak mi javlja AI. Ne znam jesu ga stavili na klupu zbog toga, a sigurno imaju bolje zamjene nego Kule kojega je zamijenio igrač sa 0 golova u sezoniPatak

3. Vrijeđanje svakog tko je gledao Dinamo prošle sezone
    Kule prošle sezone nije ispao iz formePatak

Ako već nije dovoljno 6 utakmica bez gola, kako nazvati 14 utakmica u nizu od kojih je zabio/asistirao u samo dvije. 12/14 utakmica bez ikakvog učinka. 12 Utakmica, 1/3 sezone.

4. Igranje žrtve, zazivanje bana i najava odlazak s foruma
    Ti slobodno izmišljaj i dalje svoje konstrukcije i baniraj ako želiš. Odmorit ću od zone i to je to. Ali neću pristat na tvoje konstrukcije.Patak
  • Cif
    420
    Kule i njegove tri cure
  • Marley
    4.3k
    Ako je vama normal da kule bude plavi 9 nek igra bez zamjene do kraja života.Droljo

Ali zasto bi i morao to biti? Znaci ako nije, nema za njega uopce ni mjesta u Dinamu?
    Cemu takva iskljucivost kad se o njemu govori? Cak i od tebe koji si stvarno uvijek fer kad se govori o igracima, ne kuzim zasto te toliko zulja Kulenovic.

Kao da je decko uzrok svih problema. Ne svadjam se, samo pokusavam shvatiti zasto i odakle takva odbojnost prema njemu, od strane dooobrog dijela navijaca/forumasa.
  • Droljo
    17.6k
    Rekao sam da neću više o njemu al ajde.
    Jel se počeo frnjit kad nije bio u 11? Jel ti treba na klupi takav uvrijeđen? A odbojnost dolazi od činjenice da JA mislim kako dinamova špica mora znati štopati loptu i istu dodati na par metara suigraču. Minimum što tražim od dinamovog napadača. Sam sam sebi dosadan koliko se ponavljam u ovom slučaju.
  • Brusa
    3.5k
    Zadnje od mene na ovu temu: vi ne shvaćate šta je plavi 9. Možda je u mojoj pre romantiziranoj glavi problem.Droljo

Ne Plavi 9, nego Plavi 17 :smile:

I di ćeš veće romantike od Kuleta: domaći dečko, slan po posudbama, potekle mu suze kad su mu rekli da ide iz lokse natrag u dinamo, konstantno osporavan, a on gura i ide dalje. ... prava romantika :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.