• Fan
    1.2k
    Nek igra tu za te pare, ne gori nam pod nogama.Shkera

Ovu rečenicu bih nakon ovakvog roka uzeo s rezervom.
    Mislim da, ako mislimo plaćat odštetu veću od 4m za špicu, Kule mora ići.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Teško ćemo Kulenovića prodati za 5 milijuna eura, a kamoli za više od toga.
    Svaka njemu čast, ali tko još kupuje igrača samo na osnovu statistike? Pa valjda postoji skautska služba, prati ga se nerijetko i uživo, analizira, svašta nešto... 100 stvari se gleda...
    A vrlo jednostavno pitanje sada - bi li ti/vi kupili Kulenovića za 5 milijuna eura?
  • Shkera
    382

Prije nego Belju za 8 definitvno. Po čemu on vrijedi gotovo duplo od Kuleta?
    Neka onda ostane i dofuramo Miereza besplatno i odličan posao po meni.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ne pitam te sada za Belju niti za Miereza. To je nebitno sada i nema veze s mojim pitanjem.
    Moje pitanje je glasilo - jel bi ti dao 5 milijuna eura za Kulenovića?
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ok. Nećeš dobiti te novce za njega, a kamoli 7-8 milijuna koliko bi ti htio.
    Čak sam i protrljao oči kad sam vidio da ga ne bi dao ispod 7-8 milijuna. Jasno je da se to ni u ludilu neće dogoditi. :smile:
  • Shkera
    382

odlično, više nam vrijedi tu neg pišljivih 5 milja
  • luka modic
    894
    realno jako teško da za njega mozemo dobit 5 milijuna skoro i nemoguce
  • Marley
    4.3k
    Osobno ga kao igraca volim i cijenim, iako se znam cesto uloviti za glavu kad ga gledam.
    On nije ni Bruno Petkovic ni CR7. Niti ce mozda ikad biti za samostalnog prvog napadaca u ovom klubu, necu ulaziti u to. Ali bome nije ni blizu nesposoban kako ga se vecinom zeli prikazati.
    Jos manje zelim ulaziti u ove price o kapetanstvu, mislim da nismo kompetentni mi ovdje to procjenjivati.

Ali ne mogu se oteti dojmu da je Kule jedan od onih prema kojima je (oduvijek) usmjerena bas prevelika kolicina hejta. Jel zato sto je nas, domaci, ili koji vrag?? Nadam se da ipak nije to, ne zelim vjerovati da se ljudi vise pale na egzotiku...

Jedni samo pricaju o statistici, drugi pak vjeruju samo svojim ocima... i tako imamo dvije krajnosti, a realnost je vjerojatno negdje na pola puta. Niti brojke lazu, niti su ljudi slijepi pa da se ravnaju samo po njima.

Smatram da svakako trebamo zamjenu za Brunu, ali trebamo i Kuleta u ulozi u kojoj se, po meni, pokazao najbolji. Kao drugi napadac. Ne jedini i samostalni cijelu polusezonu (sto je silom prilika morao biti i dok je bio ozlijedjen, zbog necije nesposobnosti), ne treci.

Meni je za tu ulogu dovoljno dobar i ne bih voljela da se i njega rjesavamo. I ne smatram da sam previse subjektivna s ovim misljenjem. Znam da se vecinom necete sloziti jer kako vec rekoh, Kule ima hejtera puno vise nego sto je realno.
  • Navijač Dinama
    10.1k

Ne treba ni hejta ali ne treba ni od Kuleta pravit nekakvog heroja ulice ili Ronalda Nazaria. Nije ni drvo, ali nije ni klasa, nego baš nešto između( a i dalje bolje od Brodića, Topića i Kange).
    Ima i on svojih krajnosti, od toga da je špica za reprezentaciju do toga, da ne bi pojačanje u Rudešu bio.

svojih pomračenja i ove i pogotovo predprošle sezone je imao (valjda najgori pokušaj škarica ikad viđen protiv Viktorie Plzen kući). Ove sezone: redom prvi derbi ove sezone, Belupa, Osijeka, Lokomotive(zadnja na Krajnci) pa onda promašaj onaj protiv Lokomotive u zadnjoj tekmi(iako sreća offside) itd itd.

Silom prilika je došao da bude prvotimac(jer nismo do dolaska Kange imali trećeg napadača, a mužjak Ive Šarić je dvije godine za redom na ljetovanju od Svi Svetih do Valentinova) i od onog derbija u kupu ga je pročepilo, pa je Kule kako si i sama rekla bio prinuđen biti jedina opcija i kad ae primjenilo 3-5-2, 4-4-2 Kule je trpao kao i ove sezone.

Čekali smo ga prije ove sezone bar tri sezone, da vidimo jel jest ili nije.

Za dio da je Kule najbolji kao drugi napadač se i više nego slažem, ali uz to da Kulenovicu odgovara 4-4-2 ili 3-5-2, ali on kao jedini špic u nekoj 4-3-3 ili 4-2-3-1 varijanti je posve beskoristan, tu bi Beljo recimo i Mierez se puno više snašli.

Da li su njih dva bolji napadači od Kulenovića, ne znam, ako je moguće da njih 3 budu u isto vrijeme na dispoziciji, onda nitko sretniji od mene.

Kule u tim varijantama osim brzine onda nema ništa, niti je mogao/niti to može i dalje da kao što je Petković spuštao loptu (jer je Kule loš u zračnim duelima pogotovo jer vec se valjda 4 godine igr dio igre kad golman ispucaje na napadača), odlaže, proigrava - zabio je golova i golova ove sezone, ali je imao i utakmica di je imao i vanserijskih promašaja ili bi uz gol, promašio još poneku 100% šansu.

Ponavljam, nije drvo, nije ni mesija, među boljima je, pogotovo u ovoj zadnjoj fušerskoj sezoni, ali je funkcionalan ako je i formacija,sustav-sistem igre takav da se i on može od njega okoristit ili mu odgovara.

Ako on ne želi više biti klupa, nego starter, u sustavu 4231 ili 4-3-3 što Kovačević-Boban zele, onda nema kriva od toga, sretno mu, al prvo daj da i mi kao klub zaradimo nešto na njemu, a vjerujem da možemo 3-4 milje sigurno.
  • Patak
    3.5k
    Uopće rasprava da trebamo prodati Kuleta za bilo koje novce je meni skroz bez veze. Mi smo nogometni klub a neki eksport import koji isključivo gleda kako nekog prodati samo zato jer ima neku cijenu.

Ako smo nogometni klub onda me uopće ne zanima koliko Kule vrijedi na tržištu nego koliko može pružiti Dinamu. A može puno. A uostalom koji se to igrači spominju koji bi mogli zamijeniti Kuleta ili koji su došli? Beljo, sad neki austrijanac koji vrijedi milju eura, stigao je Topić, potpisan je Ćutuk, doveden je Kulušić...

I sad uz takve vedete, a tu je možda samo Beljo kvaliteta poput Kuleta, se razmišlja još o prodaji Kulenovića?!? I to nakon što smo prodali Petkovića i Kangu? I prije nego je Beljo doveden...

Mogli bi krenuti u prvenstvo sa sljedećim napadačima:Topić, Kulušić, Ćutuk
  • Ali
    2.7k
    Posudba u Loksu, to i je njegova razina kvalitete realno.
    Samo je zalosno da se silna Dinamova struka prosle godine zvaravala i vjerovala da nam on moze donijeti prvenstvo. Dobar rotacijski igrac, srčan i kondicijski donar, uz to i zeli se vratiti istracat za stoperom napravit pritisak na zadnju liniju. Ali nije targetman i lider...
    Tak da greska struke je kad trazis vise od mogucnosti od igraca.
  • rokikaciga
    2.4k
    Posudba u Loksu, to i je njegova razina kvalitete realno.Ali

Da je Dušan Vuković prošle godine zabio 20 komada pričalo bi se o novoj špici Dinama...a kad Kule to zabije govori se da mu je plafon ekipa koja je skoro ispala iz lige?

Stvarno radite od Kuleta drvo. Kao što je napisao @Navijač Dinama , Kule niti je drvo niti je Ronaldo. I svatko tko ima dva zdrava oka vidi da Kule mora igrati ili s nekim kao Petko ili mora u veznom redu imati nekog tko će ga hraniti loptama i biti mađioničar u napadu umjesto njega.
  • Paggini
    55.5k
    Uopće rasprava da trebamo prodati Kuleta za bilo koje novce je meni skroz bez veze. Mi smo nogometni klub a neki eksport import koji isključivo gleda kako nekog prodati samo zato jer ima neku cijenu.Patak

Pa isto tako, ako možeš, trebaš maksimizirati cijenu za igrača. To je u interesu i kluba i igrača. Da budemo iskreni, Kukenović će ovakvu sezonu jako, jako, jako, jako teško ponoviti zbog više razloga, a nudi se recimo 6 milijuna eura. Iduće godine, ako ostane i zabije 8, 9 golova, vrijedit će 3 milijuna. I tako dalje, i tako dalje.

Mi smo klub koji MORA prodavati skupo a kupovati jeftino, jebiga. Nemamo bogatog gazdu i nemamo državu, a nemamo ni luksuz da odemo 30 milijuna eura u dugove koji se neće naplaćivati

Tvoja analogija import eksport vrijedi za pretpostavljanje prodaje svemu ostalom, pa imaš nasilno ubacivanje Corica, Halilovic i ostalih u ekipu da ih se sto prije proda, a kvaliteta ekipe je bila sekundarna.
  • marcio amoroso
    43k
    a nudi se 6 milijuna euraPaggini

Jesam nešto propustio? Tko nudi 6 milijuna za Kuleta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.