• Droljo
    17.6k

Možeš to gledati i na način da je pobjegao na prvu ponudu kao klinac van jebiga.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Jasno je da Kulenović neće biti prvi napadač, pa nije nitko lud da se to dogodi poslije svih ovih dolazaka-odlazaka.
    Radi se na prvom napadaču i on će doći.
    E, sada... Kulenović je na vrhuncu, ovog trenutka ima najveću tržišnu vrijednost. Mislim da to treba iskoristiti. Jesmo li u stanju dovesti bolju opciju za 2. napadača od njega... Ja mislim da jesmo.
  • deda
    37.9k
    Kao i uvijek gledate stvari crno ili bijelo. Kule ima svoje prednosti i mane i svoju vrijednost. Osobno smatram da je on kapacitet za 2. ili 3. napadača Dinama, nikako za prvog. Koliko znam on će ostati i prihvatit će takvu ulogu. Također vjerujem da će individualni rad s Tomislavom Marićem podići njegovu razinu realizacije za nekih 10-15% što bi bio veliki napredak.
  • cibona
    5.5k
    Onda neka slobodno ode i na individualni rad sa psihoterapeutom da si podigne razinu ponašanja za barem 10-15% jer ono što je on radio dobar dio druge sezone je sramotno za svakog igrača koji želi nositi Dinamov dres. Izgledao je kao tipična nadurena razmažena 15godišnja curica kojoj je tata zabranio izlazak u klub.
  • Hrc-Vg
    779
    Kule je Dinamovac i jako simpatičan. Dobar je napadač kad igra sa drugim napadačem koji može primiti loptu, odvuči igrače, i da ti dobru loptu prostor… Problem je što mi je u pravilu ne igramo sa dva napadača, i onda do izražaja dolazi svi njegovi nedostaci. Ima lošu tehniku, primanje lopte mu je iznimno loše, progresivno dodavanje u prostor mu je znanstvena fantastika. Prošle godine kad smo igrali izrazito sporo je hrpa napada stala kad je lopta došla do Kuleta koju ju nije uspio dobro primiti. Momčad koju slažemo će igrati još brže, i napadač će biti izrazito bitan u primanju lopte i odlaganju na brza krila. Kule to ne može igrati ni na približno dobroj razini i treba ga prodati sad kad mu je cijena visoka.
  • Jaro
    10.5k
    osim pisanja po novinama i forumu - sto je tocno Kule napravio da je pokazao da je "nadurena razmazena 15godisnja curica kojoj je tata zabranio izlazak u klub"? - samo da upozorim - moze biti i 15 godisnji deckic - tak je mene jedna od kolegica s foruma naucila :blush:
    Jednom je proslavio gol "s ljutim izrazom lica prema klupi" - nije da svkodnevno nogometasi izvode pizdarije kod proslava - od kojekakvih poza do uvjezbanih debilnih koreografija...
  • Marley
    4.3k
    ono što je on radio dobar dio druge sezone je sramotno za svakog igrača koji želi nositi Dinamov drescibona

A sto je to molim te radio, toliko strasno da neki ne mogu preboljeti jos uvijek? Osim sto je nakon zabijenog gola Gorici, diskretno iskazao nezadovoljstvo, big deal...
    Razmazen mozda i je, ne bih znala, ali razmazeni su i navijaci koji drame oko takve gluposti. I izvlace to i nakon 6 mjeseci kao primjer loseg pomasanja. Daj ne budite djetinjasti.
  • deda
    37.9k
    A čuj Cibona ti bi ljude u robote pretvorio.
  • rokikaciga
    2.4k
    Znate šta je Kule? On je ona scena iz Forrest Gumpa, kad Tom Hanks, unatoč svim svojim manama, omalovažavanjima i podcijenama sluša sebe, svoje srce i neprestano trči prema naprijed, ne osvrćući se što dolazi od iza.

Kule nema svoje apologete i odvjetnike, on je redovito i " drvo " i " panj " , on je vječni krivac, pedro, i kad to nije i ne može biti. Njemu ne trebaju " lajkovi ", i ono što daje u Dinamu mu se ne mjeri brojem komentara na društvenoj mreži.

Kule je i onaj prvi plavi Diadora dres, kojeg si dobio od starog, jer živiš kilometrima daleko od Zagreba i čuvaš ga kao da je suho zlato. Zato jer se duboko u srcu nadaš da ćeš poput svog idola Mandžukića jednog dana istrčati ispod mitskog juga i začuti " i naprijed plavi " dok daješ sve od sebe s tim istim dresom na sebi.

Kule nije savršen, on nije Mandžo, nije arhetip napadača kojeg Dinamo treba zadnjih godina. Vrlo dobro on zna da tu nikada ne bi bio da se nismo našli u situaciji u kojoj jesmo. I baš zato, baš zato cijenim njegov Rudeš, njegov Osijek, cijenim svaki sprint, uklizavanje, slavlje nakon pobjede, jer duboko u srcu znam da bira Dinamovu klupu ispred prvih jedanaest u drugim klubovima. On je odjebao sve predrasude, sva "drva" i " panjeve" ,i usudio se sanjati da će obući dres svog Dinama, i dosanjao je.

U svijetu " senatora ", u svijetu onih " koji su nas zadužili " ja uvijek i beskompromisno biram Kuleta,jer nogomet je bio i ostao viteška igra, i puno više od bilo kakvog komentara i tapšanja. Pa kom krivo, kom pravo..
    Tongo Doumbia

Evo, ovaj tekst je još uvijek relevantan....i to nakon kaj je odigrao bolju sezonu nego kada je napisan tekst.
  • Dudu9
    1.8k
    Ne smatram ni ja da Kulenovic treba bit 1 napadač, ja bi volio da dođe jebeno pojačanje koji ce bit taj novi Eduardo, ali srati po igraču koji je jedini napravio sezonu iznad očekivanja najbolji strijelac, to da napadač mora znati ovo ono uopče me ne zanima, napadač je tu da bude na pravom mjestu i da zabija, šta vrijedi da zna čuda radit sa loptom pa zabije 3 gola u sezoni jebem takvog napadača zna se šta je njegov posao da zabije što više, to hoće on zabit lake golove je isto sposobnost da budeš na pravom mjestu u pravo vrijeme
  • vjeko1701
    16.1k
    Osobno Kuletu ne zamjeram malo drame kada je bio na klupi. Od otpisanog i predmeta sprdnje mnogih je došao do heroja ulice i prvog napadača (radi ozlijede Petkovića). Malo kome tako nešto ne bi barem malo udarilo u glavu i svaka čast onima kojima ne bi.

Ako se priča o prodaji, ne bi pristao na cent ispod 6M. Ako takva ponuda ne dođe, rado bi da ostane. Naravno, treba dovesti nekog za koga se nominalno smatra da je prva špica a na Kuletu je da se kroz pripreme dokaže da može još bolje i jače. Ako uspije, ne znam tko bi mogao biti tužan da iduće sezone igra prvog napadača, zabije preko 30 golova, donese prvenstvo i postane reprezentativac.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ako se priča o prodaji, ne bi pristao na cent ispod 6M.vjeko1701

Skromno.
  • vjeko1701
    16.1k
    Mislim da nam je neisplativo za manje od toga prodati jedinog preostalog napadača u kadru za kojeg postoji šansa da dodatno proigra u novoj filozofiji igre.
  • Blueshadow86
    3.7k
    A koja bi to nova filozofija igre bila koja bi se ticala njega kao isključivog napadača? Igra sa 2 napadača? Koja još filozofija igre postoji u njegovom slučaju?
  • vjeko1701
    16.1k
    Igra u kojoj napadač manje sudjeluje u stvaranju šansi a više da samo zabije ono kaj mu drugi stvore. Manje treba primati loptu okrenut leđima, manje kombinirati s drugima, manje se hrvati sa stoperima. Tu onda njegove manjkavosti u tehnici mogu biti slabije izražene i jedino treba poraditi na egzekuciji koja na mahove izgleda svjetski a na mahove amaterski.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.