• rokikaciga
    2.4k
    Otkud sad Livi u prici?

A sto se tice ovog malog iz Barce...Zvone kakav si ti gospodin, cudo :heart:
  • Maximo
    797

Fener ga se hoće riješit...iako ne znam kako bi ga uspjeli dofurat, naslovi poput "Fener raskinuo ugovor s Livijem" su očajni clickbait....
  • Jurki
    18.1k
    Također bi rekao polako s hvalospjevima, plus je što se sve brzo rješava, apsolutnoKeyser Soze

Naravno da ne treba delati razanj, a zec je u sumi.. ali nakon 10 DESET prijelaznih rokova u kojima smo se kilavili, nismo znali al bi piskili ili kakili (a svaki put smo se usrali) ovo konacno ima smisla.
    Stvari se odvijaju brzo i tak mora biti.
    Na kraju dana, sudac je uvijek teren, ali ovo djeluje veoma optimisticno.
  • tp1997
    1.6k
    Nisam prezadovoljan Dominguezom ako je izbor za prvi stoperski par. Mislim da je to baš pozicija gdje ti treba iskusan, provjeren igrač.

Ako je za rotaciju i da polako stasa uz iskusnije, onda ok
  • Dinamosaur
    2.2k
    polako s hvalospjevima.Keyser Soze

Ništa polako, samo gas! Nemoj danas biti Keyser Sere.
    Ovo je ludnica kaj nam se događa, pozitivna naravno.

I nemreš mi usporedit dolazak igraca iz Ferenvarosa sa ovim iz Barce, nemreš, sad bi ti najradije šljagu opalio :lol:
  • FrodoJePurger
    352
    Stvar je u tome kaj će sada igrati mladi igrači koji se žele dokazati i ja se nadam dati sve od sebe, a i imati će vremena se uigrati pošto su došli prije priprema u Dinamo. Također smo se riješili igrača kojima se nije dalo igrati HNL kao i tromih igrača koji jednostavno ne mogu ili ne žele.
  • Ludovic IX
    9k
    Ako cemo igrat brzo, i da su trenutno pojedinačno kvalitetom slabiji od igrača koji su otišli, igra ce bit kvalitetnija, lakše cemo razbijati bunkere i nadam se lakše se braniti od tranzicije.

A onda ta igra bude izbacila par pojedinaca koji cd se za dvije tri sezone prodat za 20-30 milja..
  • rokikaciga
    2.4k
    Sad onako hipotetski...koliko brzo je Zvone nazvao Livija nakon kaj je vidio tu vijest na nasim vrlim portalima? :rofl:
  • Maximo
    797
    Ako je Boban stvarno negdje izjavio da gleda da budemo ko RB Salzburg, onda ide u dobrom smjeru.

Dovodi klince iz top klubova i onda ih razvija i prodaje...
  • vjeko1701
    16.1k
    Najviše optimizma se temelji na učinkovitosti s kojom se dovode igrači. Nema više sapunica od 2 mjeseca, nema više natezanja s produživanjima. Smjena generacija je bila neizbježna i zasada barem izgleda kao da će biti učinkovito odrađena. Trenen će pričati svoju priču.
  • Keyser Soze
    14.4k
    I nemreš mi usporedit dolazak igraca iz Ferenvarosa sa ovim iz Barce, nemreš, sad bi ti najradije šljagu opalio :lol:Dinamosaur

Mmaee je imao 40 europskih utakmica za Ferencvaroš, koliko god Mmaee bio loš, ne može se reći da je Dominguez bolji dok to ne pokaže, možda je Oliveras 2.0. Možda je i Vinlof lošiji od Franjića, a možda je i bolji, ne možemo znati dok ih ne vidimo kako igraju.
  • znajdatevolimja
    423
    Postoji li šansa za Livija?
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    Također bi rekao polako s hvalospjevima, plus je što se sve brzo rješava, apsolutno. Međutim, prošle sezone smo doveli mladog sina vjetra, Cordobu, kapitalca iz Ferencvaroša Mmaeea, vratili Pjacu, doveli igrača s preko 100 nastupa u ligama petice i to je izgledalo jako loše.Keyser Soze

Ajmo to gledati ovako. Prošle godine si doveo nepoznatog kolumbijca kojem nismo uopće dali priliku, Pjacu kojeg su ozljede uništile nažalost i to za velike novce, s tim da je Pjaca bio još i ok. Doveo si Mmaea koji je nažalost ispao samo ok stoper i Mbukua koji je odigrao ni 30% mogućih minuta gdje je bio solidan.

Ove godine si doveo zasad Lisicu koji je bio drugi u ligi prema broju stvorenih velikih prilika čini mi se iza Baturine. Doveo si Ljubičića koji je jedan od najboljih veznih Zveite i ima preko 200 nastupa u Bundesligama. Doveo si Villara koji je igrao u Romi nekoliko sezona i ima pregršt iskustva. Doveo si dva lijeva beka, od kojih je jedan uvršten u tim sezone Austrijske lige. Doveli smo najboljeg desnog beka HNL-a poslje RPG-a za backup. Uz to još imaš drugog najboljeg strjelca HNL-a u Mudražiji i rotaciju u Soldi. Još ako dođe ovaj mali iz Barce i recimo Mierez i još netko od spominjanih napadača mi ne da smo na konju, nego imamo ZNAČAJNO bolju momčad od prošle sezone.

Usudio bih se čak reći da je po meni ovo već sad najbolje odrađeni prijelazni rok u Dinamu IKAD.
  • NitkoBitan
    27.8k
    A sada... KRILO!
  • Crni86
    11.9k
    Usudio bih se čak reći da je po meni ovo već sad najbolje odrađeni prijelazni rok u Dinamu IKAD.Dragon1Warrior123

Ovo ne mozemo nikako znati bez da se odigrala i jedna utakmica. Pitanje je kako ce se svi uklopiti, kako ce funkcionirati svi skupa itd. Na kraju imamo prijelazni rok kad je neno doso, taj prijelazni rok nam je omogucio tolike divne godine, toliko divne rezultate da za sada niti jedan ne moze stati u istu recenicu s tim rokom. Po imenima mozda da, ali utjecajem na klub cemo tek vidjeti

Na papiru je ovo sve super, proglasivalo se i prosli transfer rok odlicnim, proglaseni smo prvacima u trecem kolu pa smo zavrsili sa 60 bodova. Imamo razloga graditi optimizam, ali isto tako teren i papir su potpuno dvije razlicite stvari.

Ovo je samo pocetak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.