• Fan
    1.2k
    Na kraju roka bi mogli otvorit temu sa svim dolascima pa da procijenimo tko bi mogao biti top a tko flop heh
  • PetkoDaniOršaGol
    293
    Zvone (Dabac) - Capellas - Olmo.... Prvi i drugi analiziraju, smisle i pozovu, a Dani nagovara, savjetuje i potvrđuje kako je Dinamo trenutno najbolji klub za razvoj.... :cool: fina "osovina". Dajte nam sve. Sve!!!
  • Makedonion
    70

Slikaj se Miskovicu! Da mi je vidjet tko ce mu dat 2 milje za trubu od igraca u zadnjoj godini ugovora. Sto je reketario Dinamo reketario je, mi se okrecemo Barceloni i Bayernu samo ne znam ciji ce Misko broj okrenut, FC Dubaia?

Sad kad mu Boban zatvori pipu i za ulazne transfere, moze jedino okrenuti broj Chernomorets Burgasa.
  • Shkera
    377
    daj mu pogledaj graf i koliko je mali jak na lopti...u tom segmentu je daleko bolji od Torrentea...ako mu defanziva na razini Torrentea imamo stopera top klase!

Govorimo o stoperu iz 1. Momcadi Barcelone a ne juniora.
    Orc123

Meni je i Torrente dobar stoper, nisam to napisao u negativnom kontekstu.
  • JakovK6
    157
    ↪Sajla a yamal ne bu dosel u najbolji klub na svitu?Crni86

aee pari mi se ka da nebi moga igrat pored Bambe i Durdova
  • modri-kibic
    481

Ima jedan teren koji čeka na promjenu imena :smile:
  • scarface
    333
    Jebote, ja sam u ekstazi! Ono...višemjesečnoj!
    Kakav jebeni transferni rok!

Žena me gnjavi da kaj sam na toj zoni stalno, a kaj to čitaš toliko? Dvoje djece, 4 godine i 9 mjeseci, i vide da stari jebeno ekstazira emotivno...
    Bobane, bravo, bravo, bravo!
    Daj mi samo pobjede!
  • Zagi
    10.3k
    Dobro kada ide prva pripremna? Ozbiljno me već frće...
  • Laugreano
    4.4k
    I lani je bila euforija kad je Mmae potpisao
  • NVKOD
    5.5k
    Najdraži su mi transferi "iz vedra neba", bez previše najava i 346 članaka jer znam da to naše dnovinarčiće najviše peče. Oni vrte jedno te ista imena, a kad ono netko sasvim treći ispliva hehe

Bit će bolje :wink:
  • Shkera
    377
    Na takozvanoj generalki ako ćemo ju imat na Maksimiru očekujem krcat stadion neovisno o tome šta će bit špica turističke sezone.

To pokazuje kakav posao su napravili i što mi navijači očekujemo i da ćemo doći dat podršku prije početka sezone.
  • Jurki
    18.1k
    kurcu se ne kuzim u grafove ove ali bi rekao da je dobro jer je sve visokoOlmic

Ajde super, barem nisam jedino tele ovdje kaj te grafove ne kuzi :rofl:

Ne znam kakav je igrac Dominguez, ali to je definitivno smjer u kojem trebamo ici.
    Mladi, talentirani igraci ali jos uvek nedovoljno dobri za Barcu ili Bayern.
    Gracias Olmo.. kak je vec netko napisal.. kolko je taj covjek napravil za Dinamo i jos uvijek dela, bez obzira na to kaj vec godinama nije ovdje.
  • rakurs
    1.5k
    Jako je pohvalno da se ogromna većina stvari rješava u ovako ranom stadiju. Ali iskreno mi nije najjasnije čemu tolika ekstaza s ovim svim imenima. Ok, imat ćemo poduplane sve pozicije što će svakako biti novost, ali većina dovedenih igrača se tek mora dokazati da je za Dinamo.

Odjednom od prilično stare momčadi dolazimo do jako mlade, po meni malo i premlade, bez previše iskustva. Ne kažem da ne bi trebalo biti veselja, ali meni ova euforija smrdi na razočarenje kada krene sezona.

I ja sam zadovoljan, prvenstveno brzinom kojom se dovode igrači te minimalnim okolišanjem, ali polako ljudi, nisam siguran da će ova ekipa izdominirat HNL koliko se ovdje misli i predstavlja.
  • Brusa
    3.4k
    Nije mi jasna vaša računica. Za panja Kuleta koji ne zna štopati lopatu i dodati bi trebali dobiti 4-5 milijona i onda za te iste novce kupiti Kapitalca u napadu.

Zašto bi netko dao tolike novce za panja koji ne zna štopati loptu i dodati prvom do sebe????

Ne valja mi nikako računica. Onda ti potencijalni kupci za te novce odmah kupe Kapitalca, a ne Kuleta....
  • din
    860
    Ljudi su optimistični jer ćemo konačno gledati agresivni, brzi i tehnički Dinamo kojeg nismo vidjeli jako dugo. Zadnje vrijeme je bilo mučenje od igre, užasno sporo i blitavo. Ovi mladići će orati teren, u to sam uvjeren!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.