• Jay
    2.1k
    Highlight dana (zasad) mi je to što Mini Moris Valinčić nije mogao čekati da dobije službenu opremu kluba. Donji dio Adidas, gornji Castore.
  • Sajla
    10.7k
    Donji dio AdidasJay

znači da ga nije jučer kupio u fan shopu, to isto nešto govori (da, znam da je bio kod nas prije par godina)
  • vjeko1701
    16.5k
    Za panja Kuleta koji ne zna štopati lopatu i dodatiBrusa

Vrijeme je da se stane sa svakakvim epitetima premo trenutnim igračima Dinama. Bili smo tolerantniji na račun sezone kakava je bila al i to ima rok trajanja.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Također bi rekao polako s hvalospjevima, plus je što se sve brzo rješava, apsolutno. Međutim, prošle sezone smo doveli mladog sina vjetra, Cordobu, kapitalca iz Ferencvaroša Mmaeea, vratili Pjacu, doveli igrača s preko 100 nastupa u ligama petice i to je izgledalo jako loše. Ne kažem da će tako biti sad, ali polako, ne znamo kakvi su Vinlof, Dominguez, Lisica, Villar i kako će se uklopiti u sustav. Sve u svemu, sviđa mi se u kojem smjeru idemo, ali polako s hvalospjevima.
  • Droljo
    18.5k

Mene je kolega citirao ali nigdje nisam napisao da je panj nego da, po meni, plavi 9 mora znati štopat loptu i istu točno dodati na par metara.
  • Mladi Starac
    336
    Kakav lepi dan.
    Hvala ti Zvone, hvala ti na svemu!
    i tebi Dabče... i vama gospon Capellas...

u prijelaznom roku dofuravamo igrače Bayerna i Barce... fino :D

ajmo još!!
  • vjeko1701
    16.5k
    Nije bitno kako je krenulo i tko. Vrijedi za sve igrače i za sve forumaše.
  • Droljo
    18.5k

Krivo ste shvatili kolegu. On ne misli da je panj. Ali dobro... Nebum više na tu temu...
  • Brusa
    3.5k
    tebe sam citirao u drugom dijelu i ti nisi nigdje napisao da je panj. Ti imaš svoje mišljenje o njemu, ali vrijeđao ga nisi takovim epitetima.
    Panj sam uzeo jer je za njega otprilike od raznih napisano oko 1000 puta da je panj, drvo, tataba i slični epiteti.
  • vjeko1701
    16.5k
    I nije upućeno direktno njemu nego je post samo uzet ko primjer kao poruka svima na račun svakakvih postova unazad sad već dosta vremena.
  • Crni86
    12.5k
    upravo to. Ajmo odigrat prvi krug prvenstva pa donosit konkretne zakljucke.

Na papiru izgleda sve top za sad, ali ne igra se na papiru vec na terenu.
  • rokikaciga
    3k
    Otkud sad Livi u prici?

A sto se tice ovog malog iz Barce...Zvone kakav si ti gospodin, cudo :heart:
  • Maximo
    798

Fener ga se hoće riješit...iako ne znam kako bi ga uspjeli dofurat, naslovi poput "Fener raskinuo ugovor s Livijem" su očajni clickbait....
  • Jurki
    18.4k
    Također bi rekao polako s hvalospjevima, plus je što se sve brzo rješava, apsolutnoKeyser Soze

Naravno da ne treba delati razanj, a zec je u sumi.. ali nakon 10 DESET prijelaznih rokova u kojima smo se kilavili, nismo znali al bi piskili ili kakili (a svaki put smo se usrali) ovo konacno ima smisla.
    Stvari se odvijaju brzo i tak mora biti.
    Na kraju dana, sudac je uvijek teren, ali ovo djeluje veoma optimisticno.
  • tp1997
    1.7k
    Nisam prezadovoljan Dominguezom ako je izbor za prvi stoperski par. Mislim da je to baš pozicija gdje ti treba iskusan, provjeren igrač.

Ako je za rotaciju i da polako stasa uz iskusnije, onda ok
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.