• Dani Olmić
    1.8k
    igrao je da, ali moras vidit koje su to tekme bile i kolko minuta je igrao
  • scooniepenn
    5.1k

Slažem se da su klubovi neusporedivi, izvjesno je i Dominguez veći potencijal, no Torrente je došao s pedigreom ozbiljnog prvoligaškog stopera što je po meni u potpunosti i dokazao. Vjerojatno bi i za Domingueza bilo bolje da je imao sezonu u nekom Alavesu pa da ima 30-ak prvoligaških utakmica, ali je pozitivno da se ne zadovoljava s minornom ulogom u prvoj ekipi Barce.
  • NitkoBitan
    28.9k
    Bacitu u vatru odmah!
  • Crni86
    12.5k
    igrao je da, ali moras vidit koje su to tekme bile i kolko minuta je igraoDani Olmić

97% igraca iz hnla ne bi ni te utakmice igralo.
  • Crusades
    16.9k
    no Torrente je došao s pedigreom ozbiljnog prvoligaškog stopera što je po meni u potpunosti i dokazao.scooniepenn

Također. Po meni više nego korektna sezona u Dinamu.
  • Zagi
    10.7k
    Super zalogaj za buducnostDani Olmić

Treba ga vidjeti u akciji ali ima 20 godina. Budućnost je sada.
  • Sajla
    10.7k
    vi se tu zajebavate, a kad prođu izbori Vučević preko svojih veza iz Barce dovodi Cubarsija i Ansu Fatija
  • Crni86
    12.5k
    a yamal ne bu dosel u najbolji klub na svitu?
  • Laugreano
    4.4k
    Nije igrao Segundu vec 3. ligu
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Nije siguran jel moze igrat pod tolikim pritiskom
  • Droljo
    18.5k
    Dečko sa 20 godina nije perspektiva. Sad će se vidjeti jel igrač ili ne. Šutalo i gvardiol su sa 20 igrali jako ozbiljan nogomet. Pozdravljam transfer.
  • Fan
    1.2k
    Na kraju roka bi mogli otvorit temu sa svim dolascima pa da procijenimo tko bi mogao biti top a tko flop heh
  • PetkoDaniOršaGol
    323
    Zvone (Dabac) - Capellas - Olmo.... Prvi i drugi analiziraju, smisle i pozovu, a Dani nagovara, savjetuje i potvrđuje kako je Dinamo trenutno najbolji klub za razvoj.... :cool: fina "osovina". Dajte nam sve. Sve!!!
  • Makedonion
    70

Slikaj se Miskovicu! Da mi je vidjet tko ce mu dat 2 milje za trubu od igraca u zadnjoj godini ugovora. Sto je reketario Dinamo reketario je, mi se okrecemo Barceloni i Bayernu samo ne znam ciji ce Misko broj okrenut, FC Dubaia?

Sad kad mu Boban zatvori pipu i za ulazne transfere, moze jedino okrenuti broj Chernomorets Burgasa.
  • Kumerle
    655
    daj mu pogledaj graf i koliko je mali jak na lopti...u tom segmentu je daleko bolji od Torrentea...ako mu defanziva na razini Torrentea imamo stopera top klase!

Govorimo o stoperu iz 1. Momcadi Barcelone a ne juniora.
    Orc123

Meni je i Torrente dobar stoper, nisam to napisao u negativnom kontekstu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.