• Droljo
    17.5k
    Jbte šta vas je. Hvala svima
    Vodim ženu i dijete a biti ću samo jedan dan dole. Oko podne dolazim i sljedeći dan oko 8 ujutro nastavljam za split (shit). Nebum stigao ništ jbte
  • Str1nger Bell
    2.3k
    I naravno restoran neki kud da vodim familiju jest.Droljo

Ja bio prosli tjedan, jeli u restoranu Aldi (mislim da Aldi 3).

Dobra klopa i dobri deserti.
  • Dino
    3.9k

Kaj nije Nsoft odnosno Neosoft ili je Msoft druga firma?
  • puxigadjurdja
    2.3k

Ma da, oba slova preblizu, prsti debeli a kasno
  • Peškaman
    7.2k
    Za kupanje su ti više manje rekli,Ljubuški/Čapljina prije Mostara. Ako ćeš već sljedeći dan ići za Split,pretpostavljam autoputem, najbolja opcija ti je Božijak kupalište, dobra hrana a priključak na autocestu udaljeno 5-6 minuta vožnje, u blizini je i Međugorje.
    Imaš i bliže Mostaru, kupalište na Buni,Bunica ali nisam siguran je li radovi i dalje traju jer obnavljaju.
    Blagaj, izvor rijeke Bune,lijep pogled.
    Za mjesec će taman krenuti pravo ljeto u Mostaru a to znači 40+ :grin: pa nije loša opcija ni otić' na Gorance,ima lijep park,restoran, baš lijepo za djecu.
    Fortica vidikovac, ima i zipline ako želiš malo adrenalina :grin:
    Ako ti je Liverpool drag,imaš Shankly's pub, Von Herzog za burgere.

načuo sam da i aerodrom dobivate :cool:austrijanac
    Imamo već, kakav takav al' postoji ili indiciraš na obnovu :lol:
  • prefontaine
    2.4k
    @Droljo Ako si u Mostaru, najbolja opcija za pojest, popit i okupat se, a da je sve u jednom, je Ljubuški.

Čeveljuša ili Bililo. Kravica je najpoznatija ali je i previše iskomercijalizirana. Šta god da izabereš nećeš pogriješiti. Sretno i uživajte!
  • The Undertaker
    8.3k
    Kakvo kupanje u Neretvi i Buni? To je samo za specijalce. Zar nije voda u Neretvi 12-13°C a u Buni i niže. Eventualno Trebižat ali ni tu nije preko 20 °C.
  • prefontaine
    2.4k
    evo moj specijalac, na pitanje "jel'adna", kaže "ništa posebno"
    IMG-20250623-125444.jpg
  • Shkera
    315

Na Čeveljuši nisam bio iako sam dobio preporuku, ali na Bililu i Koćuši sam bio, Koćuša isto dobra preporuka po meni.

I Kod Želje u Trebižatu.
  • The Undertaker
    8.3k
    Ovo nije kupanje već namakanje. Sve se može ali poanta je da ljudi uživaju.
  • Paggini
    55.1k

Brate krenut ćemo prvo sa compound vježbama - bench, squat, deadlift s manjim težinama, girja za fleksibilnost i pokretljivost. Nakon šest mjeseci ćemo krenuti udarati po izolacijskim, uz compound vježbe.

Svakako tučemo 120 grama proteina od prvog dana. Bez kardia.
  • deda
    37.7k
    Meni Koćuša sto puta bolje iskustvo od Kravice. Mirnije, bolja klopa.
  • Peškaman
    7.2k
    Kod Želje na Trebižatu je isto ekstra lokacija, stolovi uz vodu, gosti restorana mogu besplatno vozati kanuu.
    Što se tiče hladnoće vode, neki dan sam izdržao 10 minuta u Trebižatu,sad je li to što sam navikao,možda. Ali da je hladna,je.
    U nas je neko pravilo poslije 2 litra vina uskačemo, taman da Trebižat nulira postotak alkohola :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.