• Pacho
    2.3k

Jel ima kaj novo u vezi Kopenhagena i onog Peruanca?
  • Omake
    10.5k
    nisam nigdje vidio da ima
  • Maximo
    797

Ne znam koliko se sjećaš henriqueza ali on je baš bio killer pred golom, kule više sirovo zabija, to pokazuju brojni promašeni ziceri
  • Orc123
    12.5k
    necemo dovoditi sigueno jos jednog beka kad bi Vinlof vec danas trebao biti u zg .....
  • Kumerle
    601

Vinlof je taj Peruanac :grin:
    Prica je da sutra ili preksutra potpisuje.
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Imam osjećaj da će napadač past kao Villar iz vedra neba.
  • Orc123
    12.5k
    nije, oni pricaju o Peruancu koji igra za Kopenhagen na posudbi iz Faynorda i kao da smo i mi bili zainteresirani.....ne pita kolega za Vinlofa....
  • San Lorenzo
    19.9k
    Ako smo dogovorili Godu i Vinlofa, ne izgleda mi logično da aktivno pregovaramo s još jednim lijevim bekom...vjerojatno netko nabija cijenu preko nas.
  • ShanKu
    1.6k
    Neka nas za kapitalca napadača iznenade kao i s Villarom, bez insajderskih..
  • criticus
    4.3k
    Ivan Leko je izgleda opsjednut Dinamovim igračima. Lani Boško i Bulat, sad Kanga...
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Za sad Marcos Lopez Jos nije potpisao za Kopenhagen . Ode naš kanga , za kikiriki. Milja Nike nista danas..kod nas realno nije za prvu špicu ,kako je kollega vec napisao a preskup i slazem se za rezervu kad imamo kuleta. Sad ce se vidjeti kakav je maher Boban. Sve dosad ok, odradjeno kao sto se i ocekivalo. Nist manje ,ali napadac je vrag, jako jeben dio momcadi i to prva špica. Here we go , realno mislim da trebamo sw okrenuti deugim opcijama. Ako biran recimo Beljo ,6,7 milja i Mierez 3,4 milje uvijek Mierez. Radnik ,pressing ,iako ne isporuci ,bude kao nas Petko. Dobivamo igraca koji radi pritisak ,otvara prostor. Ne toliko Technicko cudonpoput Petka ali rudar koji igra za momcad. Cijena za Belju ak je istina je jebena. Uvijek hrvatski na prvom mjesto ali cijena je suluda.
  • Nogo
    8.1k
    Jel vama čudna ova kombinacija naših igrača i Leke.
    Bulat, B.Šutalo i sada Kanga.

M.Marić - Od 2018. bio asistent u Dinamu, a 2022. je postao pomoćnik Ivanu Leki u Kini – Shanghai Port

Imam osjećaj da je ovo sada neki deal da se Kanga tamo "uvali" radi prijašnjih sranja znamo koga.
  • sarenicvjetic
    122
    dijele provizije s Lekom,tu je u igri još bio Škegro i ekipa.
    klasika
  • Pacho
    2.3k
    Ok mi je Mierez, ali, iskreno, ne kuzim opsesiju njime. Mislim da za prvog napadaca trebamo i mozemo znatno bolje od 24. strijelca emiratsko-kozojebske lige.
  • CastAway1986
    3.4k
    Nije mi cudno jer je Leko solidan trener koji će znati uklopiti Kangu u sastav isto kao sto je znao i Boškom..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.