• Cosimo
    23
    Sramotan je nastup novinara (Ničote u ovom slučaju) sa "još će ga i platiti" u slučaju prodaje Kange.
    Isto tako nekidan je Olivari govorio kako Dinamo treba raskinuti sa Cordobom, Kangom i Mmaeeom na svoju štetu.
    U prvom redu to su izmišljotine.
    U drugom redu tu se ne uključuje mozak, niti se njim pojmi tržište.
    U trećem redu to je prekrivena mržnja prema stranom igraču, kakva u hrvatskoj postoji odavno u javnom prostoru. Čini se da je lako stranca pljuvati dok isti ne razumije jezik i dok istom nema tko stati u obranu.

A istovremeno, o raskidu na sva zvona se ne govori o divnom domaćem dečku poput Bočkaja, Dinamovog Bouna Sarra. Možda da je Peter Bockius...
  • Žan
    647
    Bit ce tu nekih 5-7 micika za odbacene igrace u iducih 10 dana.
  • NitkoBitan
    27.7k
    U trećem redu to je prekrivena mržnja prema stranom igraču, kakva u hrvatskoj postoji odavno u javnom prostoru.Cosimo

Meni se cini da je u pitanju i jedna prljava kampanja. Zastupnici domacih igraca su uglavnom i domaci agenti koji su u stalnom kontaktu sa novinarima. Zlocesti stranci uzimaju mjesto domacim deckima i slicne spike.
  • Cosimo
    23

Prljavština, svakako. Ili smjerni čin, ili zaostalost. Kod nekih mi se čini da je zaostalost. "Stranac mora biti 5 puta bolji od domaćeg igrača da ga staviš u igru", zaostalost.
    I na trenerskoj razini važi isto. Koliko pljuvačine na Coppitellija, koliko hvale na Carevića? Ako sam nešto primijetio za usporedbu njih dvojice, onda sam primijetio da je Coppitellijev tim povremeno znao izgledat kao idejna tvorba, Carevićev nikad još. +1 za Coppitellija.
  • Cif
    410
    mislim da si na pravom tragu
  • San Lorenzo
    19.6k
    Milijun vise nego za Petka, Pjacu, Ademija i Rileta skupa. Tu sam jos bio i blag ne racunajuci otpremnineNitkoBitan

Jer milijun eura više više znači nego Ademijevih 15 godina u klubu...o domaćem i europskom doprinosu Petkovića i Ristovskog ne treba ni pričati...al hej, nek je nas Kanga blagoslovio sa potencijalnih milijun eura odštete, iako osobno mislim da je otišao za 0kn.
  • Omake
    9.7k
    bidding war do 4, 5 milja kao na FM
  • Cif
    410
    osobno mislim da si u krivu svaka čast za njihove sezone prije.Al po tvojem razmišljanju možemo dovesti Cvitanovića i Mujčina i oni su imali par dobrih tekmi u Europi za Dinamo
  • San Lorenzo
    19.6k

Navedeni igrači su kroz godine generirali puno veći novac od eventualne odštete koju dobijemo za Wilibalda...Oršića nemožeš gledati kroz prizmu 5 milijuna eura i transfera u Southampton.
  • rioda
    8.8k
    Veli Olivari da i Cordoba sigurno odlazi, da ima brojnih zainteresiranih klubova te da je tek pitanje u koji će na kraju otići.rakurs

Ne znam zašto imam osjećaj da ćemo za njim žaliti za koju godinu, nešto kao Gabriel ili Rrahmani
  • CastAway1986
    3.2k
    Kangoljubci vodite ga doma !!!
    Ti nabrojani su donijeli toliko novaca Dinamu , golova I trofeja a Maricev Kanga je samo promašeno strano pojačanje kojeg smo fino platili a ništa nam donio nije..I ponovit ću da u Belgiji obavezno ugradi bonuse za stative..
  • Sajla
    9.6k
    postoji potencijal za Beljo, Mierez, KulenovićPaggini

... u špici BMK. Pa to smo već imali! :wink:
  • Cif
    410
    jesu al to je bilo prije prošlo svršeno vrijeme
  • Orc123
    12.1k
    Kanga nije dobio pravu priliku! 6mj u raspalom sustavu, u raspaloj igri....i na kraju ce se opet prodati, ne pokloniti kao sto smo neke morali pokloniti i isplatiti! Popusili smo na njemu oko 800 tis eura, ali kad bi isao nabrajati kolko smo za koga popusili zadnjih godina ne bi bilo kraja.
    Kako to da vrlog Bockaja nitko ne zeli ni besplatno? Kolko smo na njemu popusili? Ali.....to se nece vuci po novinama, vec ce se srati po igracu koji nije dobio prave prilike u 6mj da igra u sređenom klubu vec u nikad gorem Dinamu!

Svarko realan gledao Kangu vidi se da to nije los napadac, cak je i Jelicic to rekao koji je apsolutno kritican prema svima. Sve ostalo je subjektivno.....
    Jedina je istina da on nije A klasa napadaca za Dinamo ko sto je bio Petkovic, Eduardo....on je B klasa napadaca, 2. Napadac ali peoblem je sto je to isto i Kule.....to su razliciti tipovi napadaca ali slicne kvalitete......kaj najgore Beljo nije ništa bolji a kosta ko suho zlato....

Eto Kanga, nisi bas toliki panj kakvom te proglasuji ovjde, otisao si tamo u neki Gent u Belgijskoj ligi u koju 50% dtarog kadra ne moze ni prismrdjeti, zasto? Zato jer si se dokazao u toj ligi! Hvala i sretno......
  • Dinamosaurus
    14
    Ne sviđa mi se ovo, imamo Kulenovića i nedokazanog Topića, treba nam sad 2 napadača vjerojatno a oni su najskuplji na tržištu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.