Stavovi, sami po sebi nisu i ne trebaju biti objektivni :smile: — Brusa
Ne, hoću reći točno ovo što si ti citirao — Brusa
Ja ne znam zašto — Brusa
jer na drugim pozicijama nema Kulenovića i dežurnog stranca koji je doveden umisto našeg domaćina Kuleta. — don
e pa onda lipo napišeš, ja san veliki fan Kuleta i makar doša Benzema iz najboljih dana, ja ću ga bez razloga pljuvat i širit ljubav prema Kulenoviću, poput slučaja sa Kangom. Ja ti u tom slučaju ne bi ništa prigovara, a ovako, ako objektivno raspravljamo tko je bolji je problematičnije. — don
Doslovno sam ti napisao gore: ako dođu 2 bolja od Kuleta, ja nemam problema s tim da je on 3. napadač. — Brusa
Da... Kangu se bez veze pljuvalo — Brusa
lik nije napravio doslovno ništa vrijedno za dinamo — Brusa
Jel možeš ti napisati na koje načine je Kanga opravdao svoje dovođenje i svoju veliku plaću (veću od Kuletove! :wink: — Brusa
Objektivna" rasprava tko je bolji Kule ili Kanga... zar je stvarno nakon svega viđenoga ove sezone ta rasprava potrebna? — Brusa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.