• don
    13.7k
    Stavovi, sami po sebi nisu i ne trebaju biti objektivni :smile:Brusa

e pa onda lipo napišeš, ja san veliki fan Kuleta i makar doša Benzema iz najboljih dana, ja ću ga bez razloga pljuvat i širit ljubav prema Kulenoviću, poput slučaja sa Kangom. Ja ti u tom slučaju ne bi ništa prigovara, a ovako, ako objektivno raspravljamo tko je bolji je problematičnije.

Ne, hoću reći točno ovo što si ti citiraoBrusa

pa to i govoriš, neizravno.

Ja ne znam zaštoBrusa

jer na drugim pozicijama nema Kulenovića i dežurnog stranca koji je doveden umisto našeg domaćina Kuleta.
  • javolimtebejako
    2.5k
    kolko smo ga platili?
  • Brusa
    3.4k
    jer na drugim pozicijama nema Kulenovića i dežurnog stranca koji je doveden umisto našeg domaćina Kuleta.don

Aha :eyes:

e pa onda lipo napišeš, ja san veliki fan Kuleta i makar doša Benzema iz najboljih dana, ja ću ga bez razloga pljuvat i širit ljubav prema Kulenoviću, poput slučaja sa Kangom. Ja ti u tom slučaju ne bi ništa prigovara, a ovako, ako objektivno raspravljamo tko je bolji je problematičnije.don

Ja sam veliki fan Kuleta, ali ti da stvarno čitaš ono što sam ja napisao , ne bi sad ovo pisao. Doslovno sam ti napisao gore: ako dođu 2 bolja od Kuleta, ja nemam problema s tim da je on 3. napadač.
    Zašto ne čitaš što pišem?

Da... Kangu se bez veze pljuvalo ... daj se samobaniraj na par dana... lik nije napravio doslovno ništa vrijedno za dinamo. Ništa. Pogođene stative, "nepriznati golovi" i ostale gluposti koje su se tu pisale da ga se opravda se u stvarnom svijetu ne broje.

Jel možeš ti napisati na koje načine je Kanga opravdao svoje dovođenje i svoju veliku plaću (veću od Kuletove! :wink: ).

"Objektivna" rasprava tko je bolji Kule ili Kanga... zar je stvarno nakon svega viđenoga ove sezone ta rasprava potrebna?
  • don
    13.7k
    Doslovno sam ti napisao gore: ako dođu 2 bolja od Kuleta, ja nemam problema s tim da je on 3. napadač.Brusa

Hahahah, nije bit u tome. Nego da ti je Kanga dežurni pedro od trenutka dolaska, samo i isključivo jer je kod trenera bia isprid Kulenovića.

Da... Kangu se bez veze pljuvaloBrusa

da, naravno da su onakve bljuvotine bez razloga, pogotovo u trenutku kad je cila ekipa bila za krasni k, ali se Kanga pljuva iz razloga kojeg ne želin ponavljat 10. put.

ne sićan se u našoj novijoj povijesti kluba kojeg se igrača toliko navijački i medijski pljuvalo prije nego je i upisa prvi nastup za Dinamo od Kange.

lik nije napravio doslovno ništa vrijedno za dinamoBrusa

pišeš ovo ka da je 7 godina u Dinamu a ne sa 15 odigranih utakmica u nepunoj minutaži. :lol:

Jel možeš ti napisati na koje načine je Kanga opravdao svoje dovođenje i svoju veliku plaću (veću od Kuletove! :wink:Brusa

na osnovu toga jer se dokaza u 2 jake lige za razliku od Kulenovića koji nije prismrdia van hrvatske.

Objektivna" rasprava tko je bolji Kule ili Kanga... zar je stvarno nakon svega viđenoga ove sezone ta rasprava potrebna?Brusa

meni na primjer nije potrebna, kad bi gledali komplet igrača, meni je dosta bolji igrač Kanga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.