• CastAway1986
    3.2k
    navijam za Dinamo i Zrinjski ! Ti nastavi pljuvati po Bjelici , Kuletu, Špikicu i sličnima kompleksaš
  • Dr Hofmann
    3.1k
    Nisam baš siguran čemu oduševljenje ovim transferom, realno čovjeka nismo ni mogli previše vidjeti. Meni osobno ima nešto u njemu (u Osijeku kad smo izgubili 2-1 je bio baš dobro odigrao), za prvu špicu možda nije, ni on ni Kulenović. Ne bi imao ništa protiv da nam je Kanga opcija s klupe. Fizički je dominantan bio, ali jebi ga, prošla polusezona je bila kaos. Ali eto, ide show dalje, nadam se da ćemo čim prije dovesti nekog napadača koji je projiciran za prvu ekipu
  • Cif
    410
    a da špikić još jedan naš neshvaćeni heroj.Ko i kule prva sezona u Dinamo 16 utakmica 0 golova svi koji serete po kangi valjda ste onda ludjeli na kulenoviča ili?
  • CastAway1986
    3.2k
    ajmo ovako , nikad nisam rekao da je Kule za prvog napadača Dinama a postao je to spletom okolnosti..Lani je dao neke super važne golove i pomogao u borbi za naslov..Ove sezone nam je najbolji strijelac.. Da se razumijemo ne mislim da je Kanga amater od igrača al opet jedan ove godine broji golove a drugi stative..Doveden je da svojim golovima nas vrati u zivot i plaćen je preko 2M s bogovskom plaćom i bonusima ispao je promašaj.. Da li sam mišljenja da mu je trebalo dati pripreme jesam ali otpisan je i od Zvone i trenera i sad se samo nadam pravom kapitalcu u napadu..Zato i kazem hvala na ničemu jer nije sudjelovao u nijednom trofeju a Špikić i co. itekako jesu
  • vjeko1701
    16k
    @CastAway1986 @Cif Inbox ili ban, birajte.
  • don
    13.7k
    72 stranicePaggini

72 stranice debila koji nisu mogli prihvatit činjenicu da se uz našeg dOmAćEg igrača doveo stranac.
  • NB86
    16.9k
    Koju cifru dobivamo za njega ?

Edit: nasao, 1.2 mil, top posao ako je istina
  • Common Sense
    1.1k
    Kažu da je teško pronaći prave riječi kada se rastaješ od nekoga za koga si jako vezan. Napisat ću na francuskom, da i Mali Marko razumije: "-Bonne journée!"
  • Brusa
    3.4k
    ne , nego 72 stranice toga da se lika koji nema pojma I ne valja ništa tu simpatiziralo, a iz čiste mržnje/prijezira prema Kuletu. Jer u isto vrijeme dok se po Kuletu sralo (nekada zasluženo, doduše) o ovome se pisalo kako nema sreće jer pogađa stative, kako više vrijedi njegovo jedno primanje lopte nego sve što je Kule napravio u cijeloj polusezoni i slične gluposti. Pa i evo nekidam je neko napisao da bi prodao Kuleta , a ostavio Kangu.
    Evo ti par samo upisa nakon par njegovih utakmica (u kojima naravno nije uspio zabiti gol, a napadač je (mislim da je dosta bitno za napadača da zabija golove)), da se malo podsjetiš:

Lik je sa onim stopanjem lopte i davanje misicu za priliku cordobe u prvom poluvremenu i spuštanje lopte prsima u for kuletu ako de ne varam, napravio više u igri nego kule u zadnjih 5 utakmica.
    — Ludovic IX

80% ljudi ovdje i opcenito vidi kakvog smo igraca dobili....20% ce po navici pisati lose o njemu i cekati iz prikrajka jednu losiju predstavu kako bi mogli srat i govorit da je Kule bolji....
    — Orc123

Kanga je u jučerašnjoj utakmici pokazao da je u svim nogometnim kategorijama miljama od Kulenovića.
    — scooniepenn

U apsolutno svakoj utakmici bi imali vise koristi od njega nego Kulenovica
    — NitkoBitan

Dovoljno je pogledati 5 minuta, a ne 108 da se vidi da ovaj čovjek u malom prstu lijeve noge ima više nogometnog znanja nego što će Kulenović pokazati do kraja karijere.
    — nemapredaje

Je li prihvatljivo hračkanje po igraču koji je više pokazao na terenu u jednoj utakmici od Kulenovića u cijeloj polusezoni?
    — rokikaciga

Sve ono sto nema Kule nam on donosi i samo treba odcepiti...
    — Orc123

Preporucam vam da stavite naocale i pogledate zadnjih 5 utakmica kuleta i onda danasnju od Kange pa cete vidjet tko je napadac za prvih 11, a tko nije
    — Orc123

Doduše, prije bi njega gledao jer se barem na trenutke učinilo da zna štopat loptu što je Kulenu SF
    — puxigadjurdja

Vidi se iz aviona da on nije killer tip napadača ali za razliku od Kuleta zna zadržat loptu ,izdržat duel i ima smisla za "igru"
    9dReplyOptions1
    — Hebimir Strašni

OK, jači je od Kuleta, bolji u duelu, vjerojatno je i bolji igrač od Kuleta,
    — Mr Anderson

Bolji od Kuleta i za početak je to dobro.
    — austrijanac

Za Kulete je TV u boji…
    — Crni72

Bolji od Kulenovica sigurno
    — Praskaton

Izvrstan. U odnosu na Kuleta panja ogroman napredak
    — De Oliveira

Bolje se gradi od Kulenovica, bolje stopa loptu, bolje daje povratne, brzi je, precizniji je u udarcima, bolji je i u igri glavom, ima inteligentnija rjesenja... Jel treba dalje nabrajat jer ja ne vidim u kojem je to segmentu Kulenovic bolji?
    — NitkoBitan

Nije masterclass performans, ali u odnosu na Kuletovo višemjesečno ništa, ovo je značajni napredak.
    — Paggini

Bolji od Kulenovića.
    Meni za početak dovoljno.
    — austrijanac

Kanga los? Stvarno ne razumijete nogomet... Da je Kulenovic bio na terenu ne bi imao udarac u okvir gola cijelu tekmu.
    — NitkoBitan

Meni je kanga danas osjetno bolji nego kulenovic
    — NB86

I naravno da onda ima 72 stranice.
  • don
    13.7k
    nego 72 stranice toga da se lika koji nema pojma I ne valja ništaBrusa

oprosti, ali dovoljno za pročitat za spoznaju da si zagriženi fan našeg domaćeg purgera koji se posli nebitnog gola okriće klupi sa nadrkanim facama nakon šta je 2 utakmice bia na klupi, a ne netko tko objektivno iznosi stavove.

I naravno da onda ima 72 straniceBrusa

nema 72 stranice zbog toga, nego zbog činjenice da vi ne možete prihvatit da netko hvali igrača koji je zauzeo mjesto Kulenoviću pa na svaku tu pohvalu morate odgovorit kontra argumentom.

hvale se i drugi igrači koji su tu dosta duže pa nemaju ovoliko stranica.
  • Mr Anderson
    12.2k
    Uz dovođenja nekoliko odličnih igrača, prodaja Kange bi bila još jedan Bobanov odličan posao.
  • Brusa
    3.4k
    oprosti, ali dovoljno za pročitat za spoznaju da si zagriženi fan našeg domaćeg purgera koji se posli nebitnog gola okriće klupi sa nadrkanim facama nakon šta je 2 utakmice bia na klupi, a ne netko tko objektivno iznosi stavove.don

Jesam. Ne moraš se ispričavati. Naravno da jesam Kuletov fan! I što je u tome loše?

nema 72 stranice zbog toga, nego zbog činjenice da vi ne možete prihvatit da netko hvali igrača koji je zauzeo mjesto Kulenoviću pa na svaku tu pohvalu morate odgovorit kontra argumentom.don

Da je Kanga zaslužio pohvale, siguran sam da ne bi ništa nitko rekao.
    Al zaslužio je drek. Al pohvale je dobivo. Za ništa. Samo jer ste silom htjeli da bude bolji od Kuleta.

Inače, Kule je osim Sučića (koji je već prodan) jedini igrač koji je prošle sezone napredovao u odnosu na prošlu i umjesto da svaki navijač dinama bude zbog toga sretan, netko nekidan napiše nebulozu da nek se pofajta sa Topićem za mjesto 3. napadača.
    Da se razumijemo, ako dođu 2 bolja od Kuleta, ja nemam problema s tim da on bude 3. napadač. Samo neka dođu...

Također, čini mi se da prije nego si mi odgovorio nisi baš pročitao sve one upise u vezi Kange i Kuleta koji su tu pisani na početku polusezone....
  • don
    13.7k
    Jesam. Ne moraš se ispričavati. Naravno da jesam Kuletov fan! I što je u tome loše?Brusa

nije problem taj dio rečenice, već ovaj:

a ne netko tko objektivno iznosi stavove.don

Da je Kanga zaslužio pohvale, siguran sam da ne bi ništa nitko rekao.
    Al zaslužio je drek. Al pohvale je dobivo. Za ništa. Samo jer ste silom htjeli da bude bolji od Kuleta.
    Brusa

čekaj, ti oćeš reć da su tu ispisane 73 stranice čistih pohvala za Kangu, a ne da su se tu javljali ljudi poput tebe koji su branili Kulenovića i pisali da je nezasluženo isprid njega u hijerarhiji?

opet ponavljam, hvale se i drugi igrači, pa nema ni u pola stranica ka i tu. Zna se zašto.
  • Brusa
    3.4k
    a ne netko tko objektivno iznosi stavove.don

Stavovi, sami po sebi nisu i ne trebaju biti objektivni :smile:

čekaj, ti oćeš reć da su tu ispisane 73 stranice čistih pohvala za Kangu, a ne da su se tu javljali ljudi poput tebe koji su branili Kulenovića i pisali da je nezasluženo isprid njega u hijerarhiji?don

Ne, hoću reći točno ovo što si ti citirao.

Zna se zašto.don

Ja ne znam zašto. Ne kužim opće što si htio reći s tim.
  • NitkoBitan
    27.7k
    koji se posli nebitnog gola okriće klupi sa nadrkanim facama nakon šta je 2 utakmice bia na klupidon

Da je ovo napravio neki stranac vjerojatno bi mu bila posljednja utakmica u Dinamu, a na temi bi bilo ispisano 50 stranica samo taj dan kad je to napravio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.