• Dudu9
    1.8k
    nisam vidio kako zabija, za sta sluzi doveden napadač koji nam trebao poboljšati efikasnost?
  • Droljo
    17.4k
    Ja ne razmem da sve ekipe imaju neke tamnopute crnce brutalce a mi nikak pogodit. Jbte dovedemo ih 4 i u manje od godinu dana se želimo svih riješiti i ne ide nam baš :lol:

nisam vidio kako zabija, za sta sluzi doveden napadač koji nam trebao poboljšati efikasnost?Dudu9

Sve 5 ali nisi vidio niti promašaje jer i ih nije bilo baš...
  • Jaro
    10.4k
    Ak se ovo obistini - simptomaticno je da strane promasaje uspijemo barem uvaliti dzabe, ako ne i dobiti nekakvu odstetu dok domacim legendama moramo platiti da odu...
  • Omake
    9.7k
    Mate Mišo Kovač glas

Poljubi stativu, koju treseš
    Da ti labave gaće, ne spanu višeeee
    Poljubi stativu, koju treseš
    Belgija je nada, Belgija je snaga što ti trebaaaa
  • Kruno
    962
    Zvone skidam ti kapu zbog ovoga.
  • Cif
    410
    Još se rješiti kulenoviča i to je to
  • Tom Hanks
    3.9k
    Šampanjac se otvara,adio
  • fakin
    892
    Napokon. Sad ostajemo na kulenovicu samo, tako da ocekujemo dva nova napadaca uskoro
  • Zg123
    2k
    Leko igra s 2 spice i mislim da ce mu Kanga odlicno legnuti, a i vec je imao dvoznamenkast broj golova u Belgiji
  • CastAway1986
    3.2k
    Hvala na ničemu i doviđenja...
    idi navijaj za Gent
  • skener
    3.8k
    Hvala ti Wilfriede, iako si jako malo pokazao sigurno će se o tebi pričati generacijama
  • NitkoBitan
    27.7k
    Sad ostajemo na kulenovicu samo, tako da ocekujemo dva nova napadaca uskorofakin

Jedan od dvojca Kulusic/Topic bi trebao bit treca spica. Nema i potrebe za boljim/skupljim rjesenjem, ipak se radi o trecoj opciji.
  • Paggini
    55k
    Nevjerojatno, 72 stranice potpunog otrova u 5 mjeseci, rekao bi covjek da je lik izvukao desetine milijuna eura iz Dinama kroz anekse. Meni osobno žao što ga nismo vidjeli kako spada, ali s druge strane, korektan iznos novaca smo vratili, plus ugovor naravno.
  • Fan
    1.2k
    Milja eura, al iskreno ne znam kaj da mislim.
    Meni nije bio baš takav odron kad se sve zbroji i oduzme. Da je igrao za nas u Dinamu od prije 3 sezone recimo, mislim da bi se bolje snašao, a sad nesreća i za njega i za nas što smo trebali bombu od igrača, a imao je i neke pehove.
    Niš, sretno dalje.
  • Cif
    410
    a ti možeš za kebabspor početi navijati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.