• Dudu9
    1.8k
    nisam vidio kako zabija, za sta sluzi doveden napadač koji nam trebao poboljšati efikasnost?
  • Droljo
    17.4k
    Ja ne razmem da sve ekipe imaju neke tamnopute crnce brutalce a mi nikak pogodit. Jbte dovedemo ih 4 i u manje od godinu dana se želimo svih riješiti i ne ide nam baš :lol:

nisam vidio kako zabija, za sta sluzi doveden napadač koji nam trebao poboljšati efikasnost?Dudu9

Sve 5 ali nisi vidio niti promašaje jer i ih nije bilo baš...
  • Jaro
    10.4k
    Ak se ovo obistini - simptomaticno je da strane promasaje uspijemo barem uvaliti dzabe, ako ne i dobiti nekakvu odstetu dok domacim legendama moramo platiti da odu...
  • Omake
    9.7k
    Mate Mišo Kovač glas

Poljubi stativu, koju treseš
    Da ti labave gaće, ne spanu višeeee
    Poljubi stativu, koju treseš
    Belgija je nada, Belgija je snaga što ti trebaaaa
  • Kruno
    962
    Zvone skidam ti kapu zbog ovoga.
  • Cif
    411
    Još se rješiti kulenoviča i to je to
  • Tom Hanks
    3.9k
    Šampanjac se otvara,adio
  • fakin
    892
    Napokon. Sad ostajemo na kulenovicu samo, tako da ocekujemo dva nova napadaca uskoro
  • Zg123
    2k
    Leko igra s 2 spice i mislim da ce mu Kanga odlicno legnuti, a i vec je imao dvoznamenkast broj golova u Belgiji
  • CastAway1986
    3.2k
    Hvala na ničemu i doviđenja...
    idi navijaj za Gent
  • skener
    3.8k
    Hvala ti Wilfriede, iako si jako malo pokazao sigurno će se o tebi pričati generacijama
  • NitkoBitan
    27.7k
    Sad ostajemo na kulenovicu samo, tako da ocekujemo dva nova napadaca uskorofakin

Jedan od dvojca Kulusic/Topic bi trebao bit treca spica. Nema i potrebe za boljim/skupljim rjesenjem, ipak se radi o trecoj opciji.
  • Paggini
    55k
    Nevjerojatno, 72 stranice potpunog otrova u 5 mjeseci, rekao bi covjek da je lik izvukao desetine milijuna eura iz Dinama kroz anekse. Meni osobno žao što ga nismo vidjeli kako spada, ali s druge strane, korektan iznos novaca smo vratili, plus ugovor naravno.
  • Fan
    1.2k
    Milja eura, al iskreno ne znam kaj da mislim.
    Meni nije bio baš takav odron kad se sve zbroji i oduzme. Da je igrao za nas u Dinamu od prije 3 sezone recimo, mislim da bi se bolje snašao, a sad nesreća i za njega i za nas što smo trebali bombu od igrača, a imao je i neke pehove.
    Niš, sretno dalje.
  • Cif
    411
    a ti možeš za kebabspor početi navijati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.