• Paggini
    58.6k

Knjizit cemo Baturinu i iduce godine
  • GOAT
    3.3k
    Tko god da zastupa Kangu taj je majstor svog posla. Covjek nigdje ne zabije gol i uvijek nađe novi angažman i osigura novce od transfera
  • Keyser Soze
    14.7k
    Beljo/Matanovic/Mierez
    Kulenović
    Kulušić ili netko treći
    Paggini

Ne znam je li ovo tvoje mišljenje, al ovo sam ja mislio.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    prvog nismo imali uopce, drugi je igrao ozlijeđen pola sezone, a treći...nemoj me ****
  • Paggini
    58.6k

E jesi, bravo, nisam citao detaljno, cinilo mi se da si isao na Kule, Kule 2 i Topić kombinu

Tko god da zastupa Kangu taj je majstor svog posla. Covjek nigdje ne zabije gol i uvijek nađe novi angažman i osigura novce od transferaGOAT

Ovo sam bas i ja pomislio, svaka cast liku, za razliku od ovih domaćih lajavaca koji ne mogu ni kebabspor rijesiti, bome ovaj radi posao. Nadam se da i nama idu neke parice od transferića.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Otkud vi mislite da bi jos 10m eura potrosili?Dinaminjo

Prodaja godisnjih, prodaja grill setova, dresova, prijatelji kluba iz Australije i tako. Ima se, hejteri neka listaju financijska izvjesca!
  • rakurs
    1.6k
    Veli Olivari da i Cordoba sigurno odlazi, da ima brojnih zainteresiranih klubova te da je tek pitanje u koji će na kraju otići.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Sve i jednog stranog promasaja cemo uvalit za neku lovu. Pa cak i onog nesretnog demokratskog stopera Bernauera. A mozda nismo izgubili proslu sezonu zbog ovih za koje dobivamo lovu nego zbog ovih kojima placamo otpremnine :chin:
  • Dadox
    519
    Udomiti negdje Mmaea,Bočkaja i Perića i ovo će biti san snova…
  • Cosimo
    39
    Sramotan je nastup novinara (Ničote u ovom slučaju) sa "još će ga i platiti" u slučaju prodaje Kange.
    Isto tako nekidan je Olivari govorio kako Dinamo treba raskinuti sa Cordobom, Kangom i Mmaeeom na svoju štetu.
    U prvom redu to su izmišljotine.
    U drugom redu tu se ne uključuje mozak, niti se njim pojmi tržište.
    U trećem redu to je prekrivena mržnja prema stranom igraču, kakva u hrvatskoj postoji odavno u javnom prostoru. Čini se da je lako stranca pljuvati dok isti ne razumije jezik i dok istom nema tko stati u obranu.

A istovremeno, o raskidu na sva zvona se ne govori o divnom domaćem dečku poput Bočkaja, Dinamovog Bouna Sarra. Možda da je Peter Bockius...
  • Žan
    654
    Bit ce tu nekih 5-7 micika za odbacene igrace u iducih 10 dana.
  • NitkoBitan
    28.7k
    U trećem redu to je prekrivena mržnja prema stranom igraču, kakva u hrvatskoj postoji odavno u javnom prostoru.Cosimo

Meni se cini da je u pitanju i jedna prljava kampanja. Zastupnici domacih igraca su uglavnom i domaci agenti koji su u stalnom kontaktu sa novinarima. Zlocesti stranci uzimaju mjesto domacim deckima i slicne spike.
  • Cosimo
    39

Prljavština, svakako. Ili smjerni čin, ili zaostalost. Kod nekih mi se čini da je zaostalost. "Stranac mora biti 5 puta bolji od domaćeg igrača da ga staviš u igru", zaostalost.
    I na trenerskoj razini važi isto. Koliko pljuvačine na Coppitellija, koliko hvale na Carevića? Ako sam nešto primijetio za usporedbu njih dvojice, onda sam primijetio da je Coppitellijev tim povremeno znao izgledat kao idejna tvorba, Carevićev nikad još. +1 za Coppitellija.
  • Cif
    429
    mislim da si na pravom tragu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.