• Navijač Dinama
    10.1k
    nisam ti ni odgovarao argumentom odnosno da branim Živkovića, slažem se ja sa tvojim prvobitnim komentarom. Samo sam odgovorio zasto neki(pretpostavljam) temelje optimizam na istome i tjt.
  • Dinamovapriča
    408
    Mali ništa nije pokazo u seniorskom nogometu, nije ni igrao. Pripreme su drugo. Ne možes na osnovu priprema imat takve zaključke.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Na osnovu 15tak minuta seniorskog nogometa protiv osmoplasirane ekipe lige (koja je btw pred kraj tekme bila izmorena) si zakljucio da se radi o potencijalu za ozbiljniji nogomet.

Kad golman ima loptu zna se otvoriti tj. rasirit prostor, zna odigrat dobar pas, zna mahat rukama i drugima pokazivat...stvarno wow. Ja sam mislio da u modernom nogometu moras imat puno vise za bit kompletni bek. Cak je i u tih 15tak minuta ispao 2-3 puta kao sto si sam napisao.

Dojam je takav da je mali (ili njegov agent, nebitno) izbjegavao posudbu u drugi HNL klub pod svaku cijenu te se htio ugurat u prvu ekipu Dinama. Sorry ali to ne ide tako. Boban je trebalo dobro vrijeme da uopce nagovori malog da ode negdje na posudbu jer je ona za njega dobra, a ne vidim bas da se drugi klubovi trgaju za njega.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Kulusica smo doveli na jednogodisnju posudbu? Kakav smisao ima taj potez s obzirom da se radi o talentiranom 18godisnjaku? Valjda postoji opcija otkupa.
  • Dinamovapriča
    408
    Sigurno neće bit posudba, već ugovor nadam se.
  • hardek
    4.9k
    Baš me zanima jesmo uspjeli išta dobit za Kangu. Jer ako nismo bolje da je ostao za rotaciju
  • Peškaman
    7.2k
    Izgleda da Kanga ide u Belgiju,Gent. Nadam se da ćemo uzeti bar 1mil€ i vratiti koliko-toliko uloženog novca.
    Očigledno da će nam biti potrebno dovesti dvojicu napadača.
    Još Mmae,Perić,Bočkaj.
  • Keyser Soze
    14.3k
    Meni se čini da idemo u smjeru Kulušić treća špica, Kulenović druga, a Topić rotacijsko krilo s Lisicom.
  • Izet Hajrović
    5.6k
    i to je jako slabo, puno slabije od one situacije s kojom smo završili prošlu sezonu. Da i dođe Beljo, ne znam kako napad Beljo-Kulenović-Kulušić može biti jači od Petković-Kulenović-Kanga. Isto kao što Lisica-Topić nije jače od Stojković-Mbuku-Cordoba.
  • Crni86
    11.8k
    Za kulusica je bila prica da ce ici odmah dalje na posudbu kako bi dobivao adekvatne minute.

Za topica mislim da cemo ga vise drzat i da ga probamo iskoristiti u nekakvim daljnjim poslovima kao sto je bilo ovo za radeljica, matkovica itd. A ne bi me cudilo da kako i sam kazes zatvorimo desno krilo s topicem i lisicom pa onda pred kraj roka pokusamo uhvatiti jos nekog kapitalca na krilu.
  • Peškaman
    7.2k

A nema nekog smisla da nam 18-godišnjak bude treća opcija i da dobija minute na kapaljku, ne dobijamo ništa s tim. Prije bih ponudio Vukovaru da ode na posudbu i da već ove sezone ima ozbiljnije prvoligaške minute.
  • Dinamovapriča
    408
    1 milijun i s bonusima može doći do 1.2! POSAO STOLJEĆA! Hvala Kanga :sweat:
  • NitkoBitan
    27.7k
    Milijun vise nego za Petka, Pjacu, Ademija i Rileta skupa. Tu sam jos bio i blag ne racunajuci otpremnine.
  • El Madrigal
    482

Prika, di si ti ovih mjesec dana pisanja. Pa čovječe,o čemu ti?
  • tp1997
    1.6k
    Petković-Kulenović-KangaIzet Hajrović

Petkovića trenutno želi jedino donedavno drugoligaški Kebabspor, i navodno po nekim naklapanjima Qarabag.

Beljo ima 19 golova za Rapid prošle sezone i vrlo dobre nastupe u KL.

Toliko o tome. Hvala Petkoviću na svemu, ali čovjek je prošlo svršeno vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.