• Nolifer
    11.6k
    Castore nije sposoban napravitiGradjanski Dinamo

Možda su imali tehničkih problema kad su izdavali ovu prvu seriju robe, pa im je pobjegla ova zelena boja grba
  • SAS1987
    17.7k
    Narančasto-crveni - kao prvi dres u povijesti GradjanskogMali dioničar

I svakih par godina zuto crni po uzoru na Penarol :cool:

Edit: Mozda i ne posto izgledaju ko AEK :lol:
  • De Oliveira
    1.6k
    Meni ova crveno-narancasta kombinacija ne pase jer je istu imao nas gradski rival HASK. Ja sam radije za verzije iz tridesetih. Ima par sjajnih dresova iz tog vremena.
  • Infinity
    18.7k
    Opcenito sam u zivotu protiv odbacivanja svoga samo iz razloga sto je 'neprijatelj' imao isto. Ako je nesto nase onda je nase, treba ga cijeniti i braniti, a ne odbacivati.

Ovdje je napisano toliko postova protiv bijelog dresa, jer ljude podsjeca na Hajduk. Tek tad shvatih da 15 godina nemamo bijeli dres i da su mnoge generacije stasale bez znanja da je bijeli dres nas drugi dres. Trebamo ga odbaciti zbog Hajduka? Ne. Trebamo odbaciti prve boje Gradjanskog zbog HASK-a? Ne.

Hajduk nosi plave hlacice, ne trebamo ih zbog toga izbaciti. Tko su Hajduk i HASK da se Dinamo ravna prema njima i da se zbog njih odrice svog identiteta? Nitko i nista.
  • De Oliveira
    1.6k
    kada si povukao paralelu s bijelim dresom odmah sam se slozio. U pravu si. Slazem se.
  • Pacho
    1.7k

Slazem se, ali meni ne fali bijeli iz razloga sto nam valjda 3/4 lige ima plave i bijele dresove. Bilo bi mi drago da nam gostujuci zato bude nesto unikatnije.
  • Infinity
    18.7k
    A imamo tri dresa, moze drugi biti bijeli, treci Gradjanski. Nas problem je to sto mi imamo prvi plavi, drugi xy, a onda treci tamno plavi. Nema potrebe da imamo dva plava, tj. otvara nam se puno vise mogucnosti ako odustanemo od toga da imamo dva plava dresa.
  • Pacho
    1.7k

Ali mislim da cesto i proizvodaci dresova zele da treci svake sezone bude nesto novo i skroz drugacije. Posto smo bijelu, kao sto si rekao, vec prakticki otkacili ja bi onda radije da prvi bude plavi, drugi uvijek u bojama Gradanskog, a treci nek se mijenja.
  • Infinity
    18.7k
    Nemam nista protiv tih saltanja. Meni je osobno svejedno sta je drugi, a sta treci. Ja bih srecu nasao sa sljedecim rjesenjem. Plavi je prvi, a svake sezone bi obavezan bio bijeli ili Gradjanski. U nekim sezonama mozemo imati oba.
  • badjibadara
    5.7k
    Srebrni dres sa plavim detaljima :brow:

sdLx2qL.jpeg
  • NitkoBitan
    27.7k
    Sanjam crno zlatnu/srebrnu kombinaciju.
  • Droljo
    17.4k
    Sanjam dres na kojem nebu zlatne, žute, crne, srebrne itd
    Od plave i bijele se da skombinirati super dres i ti su mi bili najbolji kroz povijest.
  • Dzoni
    1.5k

Još da nema ovog favbet loga, bio bi savršen
  • masacusec
    5.6k
    Pa da. Ti naši vulgaris dresovi su mi najbolji
  • Gradinamo
    87
    Kad već maštamo, ako smijem za treći dres predložiti nešto u stilu ovoga:
    [img]http://dres-gradj-din-tre-a-garn-ledja.png dres-gradj-din-tre-a-garn.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.