• Rile
    116
    Meni prvi malo prenatrpan ostavio bih ili d ili dinamov grb il grb građanskog, nikako 2 ili vise.

Al dres je super pogođen, svaka čast autoru :up:
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    dobra ideja, ali mislim da bi moglo i bez ovog malog d posto su boje od dresa gradanskog.
  • Marc
    557
    Brutalno bi dresovi izgledali!
  • javolimtebejako
    3.1k
    prvi je teska topcina. puno vise pase nego grb na drugoj slici
  • Crle
    1.3k
    Komotno se na sadašnji dres može ubaciti mala žuto-crvena trakica kao detalj.
  • Oluja
    5.6k
    Ovaj drugi dres mi je savrsen, a sve grbove od Gradjanskog bih ubacio u srednju crvenu prugu. Ne znam kako se to strucno zove ali mislim na tkanje u drugoj nijansi iste te boje, i ti grbovi bi bili skroz mali i nanizani u kronoloskom redosljedu po cijeloj sredisnjoj crvenoj plohi.
  • Pacho
    5.2k
    Bolji mi je prvi. Drugi sa grbom me nekako previse podsjeca na Galatasaray
  • Mali dioničar
    18k
    Top rasprava.

Mislim da bi dresovi Dinama uvijek trebali biti;

1. Plavi

2. Bijeli - kao nastavak tradicije drugog dresa od 1945 pa dok se nije krenulo s narančastom

3. Narančasto-crveni - kao prvi dres u povijesti Gradjanskog

Klub ima dovoljno kompleksnu povijest na koju može biti ponosan, a dizajneri se s ovim bojama mogu igrati do postizanja vrhunskog estetskog rezultata.
  • Fantom
    802
    Zuto crveni smo napravili i poslali Castoreu za sezonu 24-25 kao treci dres, napravili smo svoj dizajn, a oni su rekli da ga ne mogu napraviti iz tehnickih razloga...
  • dumitrumitu
    1.6k
    Mislim da trebaju biti plavi, bijeli i crni. Iako razumijem povijesno ovaj dres, izgleda mi kao od Galatasaraya.To mi se ne sviđa.
  • Sajla
    13.1k
    sačuvajte dizajn, možda ga oni koji dođu nakon Castorea budu znali napraviti
  • NitkoBitan
    31.5k
    Iako razumijem povijesno ovaj dres, izgleda mi kao od Galatasaraya.dumitrumitu

Meni je recimo bila topcina onaj dres koji se pojavio u javnosti, crni sa zutom i crvenom crtom po sredini i grbom Gradanskog. Zuto crvena prugasta kombinacija mi je u danasnje vrijeme estetski meh, gotovo sam siguran da ne bi sjela mladim generacijama.
  • Gradjanski Dinamo
    584

Koja je onda svrha ugovora s Castoreom? Ok, kužim priču oko love, itd. No nije li rečeno da će ovakve stvari s njima biti moguće dogovoriti!?

Meni ovo zvuči nevjerojatno. Ne mogu napraviti dres u specifičnim bojama iz tehničkih razloga? Castore nije sposoban napraviti dres!? Pa jeste svjesni da postoji stranica preko kojeg pošaljete dizajn dresa i Kinezi ga za cca 40-50€ repliciraju? Evo baš ću probati naručiti ovaj dizajn pa vam se javim povratno kad dobijem dres.
  • Nolifer
    12.6k
    Castore nije sposoban napravitiGradjanski Dinamo

Možda su imali tehničkih problema kad su izdavali ovu prvu seriju robe, pa im je pobjegla ova zelena boja grba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.