• Paggini
    54.9k
    Nepopularno mišljenje, maknuo bih ove zvjezdice iznad grba, mislim da bi puno efektnije izgledao grb bez njih. Ove boje su savrsene, mozda bih dodao i grb Građanskog, ali to su finese.
  • Gradjanski Dinamo
    538

Ma lako za zvjezdice. :grin:

Ja bih grb Građanskog stavio na svaki dres, iza na leđa ispod ovratnika. I ispod lijepo natpis "Građanski je silan, neslomljiv."

Koliko teško može bit?! Pa random ekipa na forumu predlaže dizajne bolje od ijednog službenog kojeg se u ovom trenutku mogu sjetiti. Koliko teško može biti?
    Apeliram na ekipu iz kluba (ako ovo ikada pročitate) - dajte, molim vas!
  • Marktwain
    503
    Na treći dres bi uvijek stavio malo d.
    Paše uz svaku boju i kombinaciju.
  • Slepicka
    123
    dres je predivan, bas premocan
  • badjibadara
    5.6k
    Nepopularno mišljenje, maknuo bih ove zvjezdice iznad grba, mislim da bi puno efektnije izgledao grb bez njih. Ove boje su savrsene, mozda bih dodao i grb Građanskog, ali to su finese.Paggini

Trazio sam jos neke ispravke, da okovratinik bude bijeli, ili sponzor crni, da je ujednaceno, i negdje da se proba uklopiti grb Gradjanskog, ne znam gdje stane. Najvise me zanimalo kako bi se uklopio Dinamov grb na ove boje. Postavim ako bude nesto po tom pitanju. I pisite ako ima jos zamjerki da dodam
  • NORTE
    16.7k
    Na treći dres bi uvijek stavio malo d.Marktwain

Ne bih da se klub zaustavi samo na malom d, imali smo u povijesti kluba i predivan moćan grb u štitu i to dugi niz godina sve do "šahovnice".

Roma unazad desetak godina na službenim dresovima ima razne grbove iz svoje povijesti.

Što se tiče eventualnog grba Građanskog na službenim dresovima dinama, u tom slučaju sam za opciju grba sa šahovnicom i plavim dijelom, tim se grbom puno više radi poveznica s dinamom nego s prvim grbom Građanskog koji je već bio kao prišivak uz retro dres.
  • Noel
    12.7k
    Meni bi idealno malo d bilo na dresu ako bi šahovnica bila negdje drugdje ukomponirana u dres. Detalj na kragni, rukavu.. ne mora nužno bit šahovnica crveno bijeli detalj, može plavo crni plavo bijeli crno sivi itd.

Ili malo d a u krugu slova d šahovnica.
  • Gradjanski Dinamo
    538

Daj samo stavljaj dizajne koje imaš. Možda netko od ovih koji o tome odlučuju napokon shvate u kojem smjeru krenuti. :smile:
  • Ivan0302
    934
    Ono što bih ja volio, ako je to ikako moguće, da se za velike neke godišnjice, naprave posebni 4ti dresovi u kojima bih ekipa odigrala 1, 2 utakmice kao što radi Bayern.
    Naravno ako je to moguće u HNL-u da se igra u takvim dresovima.

https://ibb.co/gMC7bP7Y
  • Gradjanski Dinamo
    538

Pa koliko se sjećam, upravo je to bio jedan od argumenata za Castore kao dobavljača opreme. Kao, imat ćemo puno više slobode po tom pitanju. Ili sam nešto krivo shvatio?

Ja iskreno i dalje čekam trenutak kada ćemo Castore opravdati te argumente. Prva godina ugovora je prošla. Dajte opravdajte te tvrdnje.

Iskreno, nakon predstavljanja dresova prošle godine bio sam poprilično razočaran. Onaj treći europski dres je popravio dojam. Ali taj kričavi gostujući je bio trn u oku cijelu sezonu. Na kraju krajeva, i onaj popust koji su dali na njega brzo iza Nove godine jasno govori u prilog tome da navijači njime nisu oduševljeni.

Nada da će po tom pitanju biti bolje sljedeće sezone živi i dalje. A po mom skromnom mišljenju, ekipa s ovog foruma je dala puno bolje prijedloge dizajna od 90% dresova koje smo imali prošlih godina.
  • badjibadara
    5.6k
    Daj samo stavljaj dizajne koje imaš. Možda netko od ovih koji o tome odlučuju napokon shvate u kojem smjeru krenuti. :smile:Gradjanski Dinamo

Ne bih da se tema previse zatrpava fantasy dresovima, dobar dio toga je bas teski srot.
    Evo malo "ispeglan" dres, vise po nekim mojim zeljama...

YLeOtVd.jpeg

I samo sa grbom Dinama:

KHZVGNS.jpeg
  • Paggini
    54.9k

Isprintat cu si ovo na majicu i nositi print na majici kad već neću dres doživjeti, ovo je jebački tvrdo
  • Sajla
    9.6k
    dresovi koje smo sad nosili su dizajnirani i odobreni od strane prijašnje klupske garniture, još prije izbora u ožujku prošle godine. baš zato me dodatno zanima ovo što nam sad dolazi...
  • Gradjanski Dinamo
    538

Znam da je prošla uprava birala dresove koje smo nosili prošle sezone. Zato i nisam bio “prekritičan”.
    I ja se toplo nadam da ćemo već ove sezone vidjeti neki pomak po tom pitanju. :grin:
  • Gradjanski Dinamo
    538

Znači, ovaj prvi mi je tolko dobar da ne znam kaj bi reko. Top. :gasp:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.