• CastAway1986
    3.2k
    To mu je preporuka za novi klub , bonus za stative da si ubaci u ugovor
  • Hrc-Vg
    763
    Kanga upravo stavio slike sa svoje svadbe na Instagramu. Možda je to razlog što ga nije bilo, novinari ionako nemaju pojma…
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Novinari su rekli i da Mmae ne ide na pripreme, a lik uredno na treningu :rofl: Nagadaju.
  • puxigadjurdja
    2.3k

Jel bio ko od naših u svatovima?
  • modri-kibic
    471

Koliko sam shvatio danas mu je 5. godišnjica braka.
  • Hrc-Vg
    763
    Nisam baš tako detaljno proučavao slike
  • rakurs
    1.5k
    https://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-prodao-kangu-belgijci-sutra-dolazi-na-lijecnicki/2682932.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

WILFRIED KANGA, napadač GNK Dinama, napravit će transfer u belgijski Gent. Ekskluzivnu vijest objavio je pouzdani belgijski insajder Sacha Tavolieri. Navodi da će Kanga u nedjelju doći na liječnički pregled prije potpisa ugovora, a s klubom kojeg od ovog ljeta vodi bivši trener Hajduka Ivane Leko, potpisat će trogodišnji ugovor.

Ne znam kaj da mislim, realno i nije dobio previše prilika, a i ono malo kaj je teško mi je procjenjivati zbog cijelog onog kaosa koji je vladao od njegovog dolaska u klub. Ali jbg, ono kaj sam vidio nije mi se svidjelo, najviše će mi ostati upamćen po 80 stativa i spuštenim gaćicama. Nadam se da smo nekaj i zaradili s ovime...
  • Efes Pilsen
    11.5k
    Valjda nije opet dzabe za Leku :lol:
  • Jurki
    17.9k
    Mislim da smo napravili gresku, da ga se nepotrebno uzelo na zub i da nije drvo kakvo je generalno misljenje.

Da smo dopeljali Belinghama u onakvoj situaciji i stanju ostatka ekipe.. i njega bi se tjeralo..
  • Izet Hajrović
    5.6k
    Vjeorjatno ćemo vratiti odštetu, možda i cijelu koju smo uložili. Kanga definitivno nije dobio pravu priliku i nadam se da ćemo dovesti boljeg 2. ili 3. napadača od njega ako već mora ići, Kulušić to nije.
  • Dudu9
    1.8k
    Ako smo uspjeli pokriti uloženo, ovo je odličan potez, umjesto da zabija vidili smo samo promašaje, previše novaca da bi bio 2 ili 3 napadač
  • Droljo
    17.4k
    umjesto da zabija vidili smo samo promašaje,Dudu9
    Koje promašaje?
    Jesam ja lud ili šta?
  • NKDZ86
    4.3k
    Točnije, vidili smo padove i gaće.
  • Pacho
    1.7k
    Nedavno sam ovo pisao za Cordobu, a moze se i ovdje primjeniti. Koliko god neki srali po strancima i zazivali domace, ja mislim da su stranci uglavnom manji rizik od domacih igraca koji podjednako kostaju, jer ce vjerojatno netko iz njihove maticne lige biti zainteresiran za njih, a tamo postoji bar par klubova koji su voljni dati ok lovu. Kada mi uzmemo nekog iz HNL kluba za npr 2M i solidnu placu, tog onda mozemo samo donirati Misku ili slati po posudbama dok ne istekne ugovor.

Plus kaj su npr. Juznoamerikanci vruca roba u MLS-u, a tamo imaju para.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.