• NORTE
    16.7k
    Na prvu dosta skup posao za dinamo.
    1,35 m za igrača za klupu + Mikić.

No, Vale će vjerojatno dosta igrati manje tekme u Hnlu, posebno na Maksimiru, ali i vani.
    Ne može bit zakucan za klupu, a košta nas puno.
    Dok bi RPG bio za jače tekme i Europu.

S druge strane, Mikić je naš i skupljat će iskustvo i minute u hnlu.

Nedavno sam napisao da je 1,35 maksimalan prihvatljiv iznos za Radeljića koji bi nam bio prva opcija, ali zbog godina i isteka ugovora.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Ovaj deal za Matkovica 2 milje plus Vrba i Špika mi nema nema logike. znam da ni jedan ni drugi nisu igraci na koje se trenutno racuna ali nije ni Matkovic a pitanje kakav se vracas na turen i to tek poslije zone kako Sam cuo. Kulesevic dolazi u ponedeljak kako je kollega iz šibenika javio ovdje. A potpisao si i topica i dao mu bolji ugovor . Ali od njih 3 u napadu nije ni jedan po meni pojacanje . A plan je kulesevica poslati na posudbu. Sta ce nam oba ? Zar nij bolje ta 3,4 miliona uloziti i Jos pojacati pa dovesti Miereza
  • Jurki
    17.9k
    A kaj je s Leonom Grgicem za kojega smo isto bili zainteresirani?
  • Sbkbbb
    363
    kulusic je od tih mladih najmanji low risk, Sibenik bi trebao dobit oko 250/300k sto je za 4i rang skoro proracun za cijelu godinu i momak ce imati minimalni ugovor jer u Sibeniku je imao 1000 eura i to ih dobijao svaka 3mj :rofl:
    uz to u generaciji mladih pionira/pionira brat mu je najveci talent u Sibeniku.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Koliko je to daleko od realizacije, znaš li sa terena šta?
  • Sbkbbb
    363
    navodno sve dogovoreno, jos ljecnicki ostao. Vidjeti cemo u pon sve.
  • Omake
    9.6k
    fantastičan deal. Vjerujem da Kulušić može postati igrač slične vrijednosti kao Kulenović, a to je 10 više od uloženog.
  • Bratić
    101
    Nisam ga ispratio, koliko je dobar Kulušić? Koliki mu je potencijal? Pretpostavljam da je cilj imat 2 špice+ jedan mlađi. Uz njegov dolazak, Matković vjerojatno propada
  • Tvrdica McTvrdi
    608
    Hoće li sad s ovim novim s.d. bit lakše radit s Osijekom ili ću noću sanjat i mrtve Šarane?
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Ja definitivno nebi dovodio onda Matkovica za toliko para, Kulusica ostaviti kao trecu špicu ukoliko ode i kanga . Dovesti top špicu,kulen i Kulusic je po meni odlicno . Topica koristiti na krilu ako ne procujene da treba na posudbu nakon priprema. Polako se vidi i glava i rep nove momcadi. I loram.priznati da mi se svidja.
  • Dubbbrava
    887
    Može li netko pitat Davorina Olivarija tko je Josip Radeljić?
    2 puta u tekstu čovjek mrtav hladan preimenuje čovjeka :smile:
  • BPAM
    145
    Ne razumijem da bi netko Kulušića ostavio kao trećeg napadača koji će dobivati mrvice.
    Pa on mora sad igrati punu sezonu. Možda idealno u drugoj ligi da tamo vidimo sal može biti dominantan.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Dat ga Vukovaru
  • Niko1986
    2.1k
    Glas Slavonije piše da su nas odbili za Matkovića.
  • Damir1986
    61
    Ovo je kao kada je Everton odbio 100 milijuna od Barcelone za Richarlisona...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.