• Marktwain
    503
    Na prvi dres, lagana erekcija.
    Sve savršeno paše, grbovi, logo, sve.
  • Rile
    90
    Meni prvi malo prenatrpan ostavio bih ili d ili dinamov grb il grb građanskog, nikako 2 ili vise.

Al dres je super pogođen, svaka čast autoru :up:
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    dobra ideja, ali mislim da bi moglo i bez ovog malog d posto su boje od dresa gradanskog.
  • Marc
    486
    Brutalno bi dresovi izgledali!
  • javolimtebejako
    2.5k
    prvi je teska topcina. puno vise pase nego grb na drugoj slici
  • Crle
    1k
    Komotno se na sadašnji dres može ubaciti mala žuto-crvena trakica kao detalj.
  • Oluja
    5.4k
    Ovaj drugi dres mi je savrsen, a sve grbove od Gradjanskog bih ubacio u srednju crvenu prugu. Ne znam kako se to strucno zove ali mislim na tkanje u drugoj nijansi iste te boje, i ti grbovi bi bili skroz mali i nanizani u kronoloskom redosljedu po cijeloj sredisnjoj crvenoj plohi.
  • Pacho
    1.6k
    Bolji mi je prvi. Drugi sa grbom me nekako previse podsjeca na Galatasaray
  • Mali dioničar
    17.6k
    Top rasprava.

Mislim da bi dresovi Dinama uvijek trebali biti;

1. Plavi

2. Bijeli - kao nastavak tradicije drugog dresa od 1945 pa dok se nije krenulo s narančastom

3. Narančasto-crveni - kao prvi dres u povijesti Gradjanskog

Klub ima dovoljno kompleksnu povijest na koju može biti ponosan, a dizajneri se s ovim bojama mogu igrati do postizanja vrhunskog estetskog rezultata.
  • Fantom
    83
    Zuto crveni smo napravili i poslali Castoreu za sezonu 24-25 kao treci dres, napravili smo svoj dizajn, a oni su rekli da ga ne mogu napraviti iz tehnickih razloga...
  • dumitrumitu
    1.5k
    Mislim da trebaju biti plavi, bijeli i crni. Iako razumijem povijesno ovaj dres, izgleda mi kao od Galatasaraya.To mi se ne sviđa.
  • Sajla
    9.6k
    sačuvajte dizajn, možda ga oni koji dođu nakon Castorea budu znali napraviti
  • NitkoBitan
    27.6k
    Iako razumijem povijesno ovaj dres, izgleda mi kao od Galatasaraya.dumitrumitu

Meni je recimo bila topcina onaj dres koji se pojavio u javnosti, crni sa zutom i crvenom crtom po sredini i grbom Gradanskog. Zuto crvena prugasta kombinacija mi je u danasnje vrijeme estetski meh, gotovo sam siguran da ne bi sjela mladim generacijama.
  • Gradjanski Dinamo
    541

Koja je onda svrha ugovora s Castoreom? Ok, kužim priču oko love, itd. No nije li rečeno da će ovakve stvari s njima biti moguće dogovoriti!?

Meni ovo zvuči nevjerojatno. Ne mogu napraviti dres u specifičnim bojama iz tehničkih razloga? Castore nije sposoban napraviti dres!? Pa jeste svjesni da postoji stranica preko kojeg pošaljete dizajn dresa i Kinezi ga za cca 40-50€ repliciraju? Evo baš ću probati naručiti ovaj dizajn pa vam se javim povratno kad dobijem dres.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.