• Cif
    459
    ajd više dosta uzdizanja kulenoviča ko da je Messi a pljuvanja po svim ostalima
  • Mr Anderson
    15.6k
    ajd više dosta uzdizanja kulenoviča ko da je Messi a pljuvanja po svim ostalimaCif

Za Kangu je bog nogometa. Kaj ti nije jasno?
  • Dudu9
    1.9k
    Odlična bi bila vijesti da smo se riješili Kange, siguran sam da će Boban pronaći 3 puta boljeg napadača
  • Marcinko
    803
    Ma Istra nas fintira. Ne vjerujem da uopće postoje te navodne inozemne ponude od 2+ milijuna.blue heart 72

Lepore je to objavio, da su Werder i Cadiz zainteresirani, a lokalni mediji u Bremenu spominju desnog beka iz Glatasaraya, Jelert.
  • Jaki991
    568
    Kule zna ispast taraba, stopanje lopte i tehnika mu je na razini prosjecnog golmana, al je borben i ima instinkt za gol i zna bit na pravom mjestu u pravo vrijeme, za Kangu je izmislio nogomet
  • Dani Olmić
    2.1k
    uvijek bi birao Kulenovica pored stotine Kangi - ali cinjenica jest da je tehnicki limitiran … ponekad mu se lopta odbija od noge kao kad ja loptu napucam od svinjac
  • Mr Anderson
    15.6k
    Kule zna ispast taraba, stopanje lopte i tehnika mu je na razini prosjecnog golmana, al je borben i ima instinkt za gol i zna bit na pravom mjestu u pravo vrijeme, za Kangu je izmislio nogometJaki991

Kule bi mogao profitirati u novom sustavu. Prije se od njega očekivalo da glimi Petkovića, a jasno je da on to ne može.
  • Dadox
    1.2k
    Kule s onom visinom nemre dobit zračni duel i tehnički je letva.Ipak naš je igrač i kao takav bi trebao imati prednost pred svakim strancom koji nije boljinod njega 30%.Ovaj Kanga to zasigurno nije…
  • CastAway1986
    4.7k
    Odakle to da smo se riješili Kange kad nije uopće službeno?!
  • Dadox
    1.2k
    I ovog Mikića kad vidim tetoviranog s 18 godina odmah u karakter i odgoj posumnjam.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Možda ima neki Marić negdje da ga kupi.
  • Brusa
    3.7k
    jedanput i nikad više neće on zabiti 20 golova Budi realanCif

Hoćemo se okladiti ?
    Ako Kule zabije 20 golova iduće sezone u svim natjecanjima ti se fino odlogiraš i više nikada nemoj doći na Zonu, ako ne zabije ja ću to napraviti.
    Edit: Za dinamo. Pod uvjetom da cijelu sezonu odigra za dinamo.
    Oklada je otvorena i za sve druge koji se žele prijaviti.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Zašto misliš da ljudi koji se tetoviraju imaju loš karakter i neodgojeni su?
  • Dadox
    1.2k
    Eto, na temelju nekih iskustava.Pritom mislim kada se radi o ovakvom klincu.Nego,ti si nešto nabrijan.Ne znwm jel te to večeras puca ili inače jer te ne pratim.
  • mali M
    9.2k
    a kakav ti kriterij imaš za vjerodostojnost Bože moj... Srećom Mamić ti se nikad nije tetovirao pa je oličenje karaktera i odgoja.

Btw. prije nego ti zakipi u ušima ne velim da si Mamićevac nego kako je besmislen tvoj kriterij s tetovažama...

na temelju nekih iskustavaDadox

Zbilja al zbilja imam puno gora životna iskustva sa netetoviranima nego tetoviranima... Da znaš psihologiju iza tetoviranja znao bi da imaš baš baš pogrešno mišljenje i stav (koje je bazirano btw na pretpostavkama) prema ljudima koji su si dali nacrtati neku bedastoću na sebe ko klinci (ili stariji)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.