• El Madrigal
    516

Koliko ja znam, Belupo nije za dovođenje našeg perslektivnog dečeca, jer imaju svog desnog.beka, isto klinca koji je, nema dugo, postao U-21 reprezentativac. Filip Krušelj
  • Zagi
    10.6k
    Veli za ovog našeg lijevog beka da je njemu ko Ibanez.Dadox
    Bolje da ovo nisam pročitao....
    Nadam se da misli na energiju i probojnost uz lagani propuh u obrani.
    Meni je prva asocijacija na Lucha njegovi nebulozni udarci sa 40 metara. Izluđivao me.
  • Maximo
    797

Haha, lucho je više bio ko neki LM i to prosječni, jedino kaj je ovaj vinlof dosta mlad, pa ako je sad ko lucho, može se još razvit
  • Orc123
    12.5k
    Mene na Ibanezza vezu stvarno lijepa sjecanja......s tim da sam siguran da je Perez kompletniji bek....
  • Shkera
    574
    Kanga izgleda prodanElDorado

Sad kad je Kotrijk ko kak se pisalo da je to ona agencija :lol:
  • JakovK6
    212
    I ja znam dosta amaterskih igrača iz Beča i niti jedan nije previše stručan kaj se tiče nogometa. To je ko da pričaš s nekim iz 2.ŽNL o nogometu, ali ljepše je čuti da je amater iz Beča nego iz Babine Grede.
    Mali je s 19 godina proglašen najboljim lijevim bekom lige, koja je ruku na srce, dosta bolja nego naša. Tak da ne treba tražit dlaku u jajetu. Bude to dobro.
  • Dadox
    519
    Njegovo mišljenje je relevantno kao tvoje ili moje.Samo ga je on rekao meni,a ja prenio.Usput,on ga je gledao ove sezone i uživo par puta,a mi nismo…Tak da…Uhvatio si se krivog dijela mog upisa.
  • VolimDinamoOo
    86
    dakle Valincic, RPG, Mikic(s tim da ce ovaj sigurno na posdudbu), dakle, desna strana rjesena.. u nedjelju onaj svedjanin i tamo smo duplirani. Odlicno!
  • Keyser Soze
    14.7k
    Bezvezan članak o Valinčiću u SN, mogao bi doći i ne doći.
  • JakovK6
    212
    pa okej, samo velim da meni osobno više znači mišljenje ljudi koji su ga stavili u prvu momčad lige i ljudi koji su ga do sad držali u Bayernu nego amatera iz Beča..
  • CastAway1986
    3.4k
    Matteo Perez Vinlof uz Godu kao backup opciju bi trebali napokon dobro pokriti tu poziciju..Dečko je talentiran , sigurno da nije na lijepe oči dogurao do Bayerna a koliko vidim i Peru ga žarko želi preoteti Švedskoj..Nadam se da će se uklopiti u ekipu i biti pravo pojačanje a to da je proglasen najboljim u ligi uzmi s određenom zadrškom jer je to po Sky Sportu..Sjeti se i da je Štefulj najbolji bek Mađarske s brutalnom statistikom..
  • NitkoBitan
    28.7k
    Meni je javio u inbox cca 2 sata prije clanka SN. Ocito se nesto kuha.
  • rioda
    9.1k

Tko, Moris? :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.