• Cif
    429
    hvala bogu sad još i kulenoviča
  • El Madrigal
    516

Totalno se slažem, ako za Hoxhu ne možemo vratiti sve uloženo, onda u pm. Znači milja i po za transfer plus u ovih godinu i po oko 800 000 eurića za plaću. Dakle 2,3 - 2,5 milijuna eura. Pa ako DP ovci i Boban ne mogu prodati naše igrače za realnu cijenu, onda u pm. Pa tugašija grca u dugovima, dobiju za Sigura 4 milje ponudu (koja je realna), a niti su igrali Europu niti ništa, a oni kao iz topa odbiju i kažu 10 milijuna. Nemojmo biti bedasti. Petkovic i Pjaca I Ademi su drugo, ali ako ne možemo igrače u najboljim godinama, reprezentativce, nakon vrlo dobre sezone u LP prodavati za 2-3 + milijuna, onda u tri lepe.
  • VolimDinamoOo
    86
    Znaci trenutno smo na jednom napadacu
  • sarenicvjetic
    122
    ono ugrubo sto sam saznao,Istra nije željela nikakav paket,moraju i oni račune plačati pa su trazili više od 1M što Dinamo u ovom trenutku nije želio dati.
    S Belupom nemam pojima gdje je zapelo,a očigledno je da će theo bit taj 3.bek ak Mikic ostane.
    Ta priča mi ima smisla sa Theom.
    Vidjet ćemo,ali sve u svemu čudno,po slikama nije bio mali ni jučer ni danas na treningu..
  • Makedonion
    70

Dobro za proracun, al i dalje sam misljenja da je Kanga zvijer. Trudio se ali ga nije islo. Da nema toliku placu, vrijedilo bi ga istrpiti dok ne udje u optimalnu formu i dobije na samopouzdanju.
  • Dinaminjo
    1.5k

Kanga je krenuo kao navijen, ali uopce ga ne krivim sto je odustao kad ga nitko nije slijedio

Senatori se setaju, sto bi on bio budala
  • Common Sense
    1.1k
    Kanga je bio zvijer samo u Football Manageru, i to u onim ranijim iteracijama (FM20, FM21).
  • Nogo
    8.1k

Kule i Topić
  • znajdatevolimja
    1.4k
    Ja ne mogu vjerovat da smo stvarno prodali Kangu, a ostavit ćemo Kulenovića
  • Dinamo iznad svih
    231
    po čemu je taj vise zaslužio ostat?
  • Blue Label
    102
    Kakav je plan na kraju sa Mikićem? Jel ostaje ili posuba u belupo
  • Chempers
    718

Šta bi tek bilo da su obrnute uloge, da je Kule crni Bjelokoscanin s 20 golova koji ostaje a potjeramo domaćeg Kangu čiji je najveći highlight epizoda s gaćicama. Baš me zanima koliko bi onda bilo onih koji propitkuju tu odluku.
  • Dadox
    519
    Danas bio u jednom društvu i upoznam lika kaj živi u Beču i igra tam amaterski.Veli za ovog našeg lijevog beka da je njemu ko Ibanez.Veli,ako vam je on bio dobar onda bute zadovoljni….
  • rokikaciga
    2.8k
    Samo da ne ode u Zvezdu nakon Dinama
  • marcio amoroso
    43.1k
    Danas bio u jednom društvu i upoznam lika kaj živi u Beču i igra tam amaterski.Veli za ovog našeg lijevog beka da je njemu ko Ibanez.Veli,ako vam je on bio dobar onda bute zadovoljni….Dadox

Ako taj iz Beča ne zna procijeniti, tko će znati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.