• rakurs
    1.6k
    Meni je Ivanušec velika želja, a sada mi se posao čini i koliko toliko realan. Vrijednost tri i pol milje na TM, ovi ga doslovno tjeraju, on traži klub u kojem bi se izborio za povratak u reprezentaciju... Ne znam, po meni idealna kombinacija, možda barem preko neke posudbe prvo pa vidjeti dalje.

S Ivanušecom i jednim vrhunskim napadačem ofenzivno bi bili mašina, uvjeren sam. Ali jbg, jedno su želje, a drugo realnost koja govori da ga se ne gleda kao opciju.
  • Blueshadow86
    3.7k
    Ivanušec bi itekako dobro sjeo. Samo je problem gdje bi onda Vidović i Stojković. Možda Ivanušec lijevo krilo, Vidović 10-ka, a Stojković desno krilo.
    Iako, ne vjerujem u dolazak Ivanušeca. Ostat će samo na traču.
  • vjeko1701
    16.4k
    Igramo tri natjecanja, kartoni, umor, ozlijede, taktičke varijante. Previše se gleda jedan igrač za jednu poziciju kao da će svi odigrati preko 85% minuta tamo.
  • Hrc-Vg
    819
    Pa nek prodaju Arbera, i onda na ljevim krilu imamo Stojka, Ivanušeca i Varelu…
  • Cosimo
    39

Mimo toga, imati fiksnog trećeg napadača koji je dobro plaćen je iracionalno i po tog igrača i po klub. Ovako jedan Topić to čini, a pritom je i polivalentan.

Da se mene pita, nagodio bi se za Ramsaka kao drugog (koji je također polivalentan), a prvi bi bio taj "kapitalac".
    Kulenovićevu tržišnu cijenu iskoristit i transferirati to (jer svi sumnjamo da može biti većom, a pritom nije neophodan), možda idealno kroz posudbu sa obavezom otkupa da cifre budu prenesene na proračun sljedeće godine.
  • Hrc-Vg
    819
    slažem se 100%.
  • Tvrdica McTvrdi
    1k
    E pa to, meni su igrači poput Ivanušca, Pongrančića, Majera, Oršića, Brekala itd točno ta razina : dominanti za HNL, ali nedovoljno za išta previše vani, i bilo bi im bolje da ovdje imaju višegodišnji milijunski ugovor. Nekad treba prihvatit da je kod kuće najljepše i nije kod susjeda zelenije
  • Cif
    429
    jedanput i nikad više neće on zabiti 20 golova Budi realan
  • JakovK6
    209
    Vec sam par puta pisao za Ivanuseca, njemu i maloj se ne živi u Zagrebu i jako su male šanse da se vrati. Agentu je Dinamo prva opcija, no igraču je daleko od toga.
  • austrijanac
    7.5k
    Mi bez 21 igrača ne smijemo uć u sezonu.

A s otpisanima i juniorima, mi još moramo doći do te brojke.

Nit je svaki igrač za prvih 11, nit itko ima zagarantiranu poziciju.

Računam nekih 4750 minuta da će Dinamo odigrat, dosta za sve.
  • Shkera
    574

Vjerujem da njemu i da, al pleše kako zaručnica kaže.
  • Common Sense
    1.1k
    Gledao sam ga u Zaprešiću protiv Šveđana, bio je najbolji igrač na terenu. Ja vjerujem da bi ove sezone mogao biti korisniji i učinkovitiji čak i od Kulenovića.
  • NORTE
    17.3k
    Ivanuseca doslovno tjeraju iz FeyenoordaEfes Pilsen

A on je silno želio transfer tamo iz dinama.
    Što ti je život.
  • Makedonion
    70
    Cini mi se da Dinamo trenutno ima ekipu igraca koji su stavili uspjeh kluba ispred svojih osobnih ciljeva. Ne mislim da bi bilo pametno dovoditi nekoga kome je vaznije ozivjeti karijeru i vratiti se u reprezentaciju nego vratiti naslov tamo gdje pripada.

Vidjeli smo kako je Brekalo ozivio karijeru...
  • Ivanmtk
    1.5k
    Kakav Ivanušec koliko god bio kvalitetan zatvoreni smo u sredini, dobro pokriveni i ne treba nam još veznjaka. Treba se fokusirati na stopera i napadača. Tu nam trebaju dva startera, kapitalca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.