• Efes Pilsen
    11.7k
    Zanimljivo, prvi stoper lige je bio Galesic pa izgubio titulu transferom. Da nije do nacina igre Rijeke mozda?
  • Dadox
    519
    Sigurno je.Njega smatram jednim od zaslužnijih za provođenje tog načina igre.Uz Fruka recimo…Poznajem neke igrače iz Hnl-a koji igraju kontra njega i dijele moje mišljenje.Baš ga hvale!
  • Ivdzo11
    7.7k
    oko 800k je bilo ponudeno za Radeljica....

Tko ce mu dati 2mil za igraca koji ulazi u zadnju godinu ugovora i puni ove 28 godina
  • Dadox
    519
    Tako sam i ja čuo,a onda da je podignuta na milion.Dalje se nije išlo…
  • ElDorado
    4.6k
    Nadam se da Zvone prekida tradiciju poklanjanja igrača jebenoj Rijeci. Dosta je bilo.
  • BPAM
    245

Di je ovo izašlo?
  • Ijayi Atiemwen
    3.3k
    Kakva je situacija sa golmanima ?Fanboy

Ivušić danas check out-o iz hotela tu u Istri, kaže ide u Zagreb iskoristit još par dana godišnjeg kod rodbine, pa zašto ne obavit razgovor s njim kad je već tu :smile:
  • CastAway1986
    3.4k
    Rijekin direktor: ‘Dinamo i Radeljić su zatvorena priča, odbili smo dvije ponude! Naše igrače podcjenjuju‘ ! Odlične vijesti , ta taraba od igrača nam ne treba ..
    Što se Ivanušeca tiče uvjeren sam da bi bio ponovno najbolji veznjak lige toliko o mom mišljenju o njemu..Takav igrac moze.odlucivati utakmice i u Europi za Lisicu i Vidovića nisam uvjeren da to još mogu..
  • đole
    409
    David Šaka, dijete 2016. godište koje već ima official profil na Instagramu? :sweat:
  • NitkoBitan
    28.7k
    Naše igrače podcjenjuju‘ !CastAway1986

Ne znam kaj su si ovi zabrijali. Ispali od Olimpije i skupili 65 bodova u prvenstvu sto je inace neki prosjek za biti vise 3. nego 2. mjesto u ligi.

Jedva cekam europske kvale da se malo spuste na zemlju.
  • Orc123
    12.5k
    Sam dragi Isus Bog nas spasio da nisu prihvatili ponudu za Radeljica! Ivanusec? Mogli bi napraviti formaciju gdje nam prednja 3 igraca stalno izmjenjuju mjesta i to bi bilo strasno tesko za cuvati.....Ivanusec, Vidovic, Stojkovic...... Ivanusec definitivno bi jeo ovu ligu....a fizicka komponenta mu je na extra nivou tako da sve ima ono sto zagovara Boban.
    Steta ako ga se ne proba vratiti kuci, taman na posudbu s mogucim otkupom.
  • Paggini
    58.1k
    Da smo mi stvarno dali Topica nakon onakve sezone i 2 milijuna za Radeljića, srce bi mi se slomilo....

Hvala ti Miškoviću što nisi prihvatio, ako ne laže po medijima naravno
  • don
    14.1k
    dali smo 2 milijuna, ali na korijen. Minus još pola milijuna
  • Nogo
    8.1k
    Matteo Pérez Vinlöf (19)
    Lijevi bek, dolazi iz Bayerna, transfer pri kraju.

Stjepan Radeljić (27)
    Stoper iz Rijeke, želi doći, ali odšteta zasad previsoka.

Kevin Theophile-Catherine (35)
    Stoper, blizu novog ugovora, prihvaća manju ulogu i mentorsku funkciju.

Ronaël Pierre-Gabriel (27)
    Desni bek, produžuje ugovor, nema konkurenciju.

Moris Valinčić (22)
    Desni bek iz Istre, Dinamo nudi ~1 mil. €, ali konkurencija su Cadiz i Werder.

Otpisani igrači (traže novi klub):
    Wilfried Kanga, Dino Perić, Petar Bočkaj, Marko Bulat, Dario Špikić – nisu u planovima, slobodni za transfer.

Arijan Ademi (34)
    Veznjak, pregovara o odlasku u Ujpest, transfer se privodi kraju.

/Sažetak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.