• Ivdzo11
    7.7k
    Mislim da je priča ‘Radeljić u Dinamo?’ gotova jer mi smo njihovu ponudu odbili, a nakon toga se više nije bilo kontakta na tu temu.
  • OsamŠest
    5.7k
    Mislim da je priča ‘Radeljić u Dinamo?’ gotovaIvdzo11

Zadovoljan sam.
  • Cosimo
    39

Soudaniji i Modrići, obzirom da je Dinamo stvara puno bolje nogometaše nego šta je dovodio.
  • rioda
    9.1k
    Ivanusec na silu hoce u ItalijuElDorado

I to će mu opet biti promašaj, za njega je najbolja njemačka liga...
  • Blue Label
    102
    Novo pojačanje u10, welcome DŠ!
  • El Madrigal
    516

Stojke mora igrati u prvoj. Neće sljedeći projekt kluba za kojega želimo 15+ milijuna biti rezerva. Neka dođe Ivanušec za desno krilo...
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Ivanusec nebi u Dinamu ni da nam plate da igra kod nas. Kao prvo plakao je i preklinjao da ga se pusti , da mi je to najbolje za karijeru ,bla bla ko zna.koliko puta smo pisali o tome. I sve to nakon jedne dobre polusezone. A koliko ga se cekalo da dodje na taj novo,i on odmah vanka. Pa sad neka mu isto menager koji ga je æozio nadje klub da mu spasi karijeru. Nama ne treba . Opet ce prvom prilikom pobjeci. Imamo igrace a hvala bogu Zvone da ga je htio nebi dovodio ovolike vezne. Krilo ne zeli da igra kap sto nu gosn menager kaze on nije krilo i to mu nije pozicija . On je tu izmedju. Necemo mu izmisljati pozicije
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    Dario Špikic, taj ti je vec kod nas ,samo ga nisi primjetio,statisticki ne postoji :rofl:
    Novo pojačanje u10, welcome DŠ!Blue Label
  • Jurki
    18.3k
    to ti tak zide, kad poslusas japu, curu i managera.

Kad takve vijesti cujem.. odmah se sjetim Čačića... i njegove tad vizionarske izjave.. a danas brutalne stvarnosti.
  • Žan
    654
    Kad predstavljamo Vinlofa?
  • criticus
    4.3k
    Nema predstavljanja na Brešančevo.
  • Fanboy
    3k
    Kakva je situacija sa golmanima ? Zagorac je u 39-oj godini, Čavlina je imao dosta uspona i padova(osobito u Osijeku)....

Imamo ne samo mi, već naša liga jako puno pozitivnog iskustva sa našima iz dijaspore od Ivanovića, Galešića, Vidovića itd.

U Bayernu su dva Hrvata, 19-godišnji Pavlešić koji je sad prešao u našu u21 reprezentaciju koji brani za Bayern II te Leon Klanac koji brani za Bayern u19 iako je imao samo 17 godina te mlađe njem. reprezentacije i vjerojatno će uskoro zaigrati za nas kao i njegov stariji brat.
    Svi znamo da je Njemačka, osobito Bayernova golmanska škola nogometa odlična i da su imali najbolje svjetske golmane.

Nebi bilo loše se osigurati za budućnost, Pavlešić je Hrvat iz Australije i kaže da se tamo u našoj zajednici redovito prati HNL i da je često gledao sa svojima...
  • Ivdzo11
    7.7k
    Kad se pak radi o mladom Matteu Perezu Vinlofu (19), novom lijevom beku Modrih, on bi u nedjelju trebao stići na liječnički pregled, te se priključiti momčadi Marija Kovačevića slijedećeg ponedjeljka.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Hvala Bogu da je Radeljic otpao. To treba proslavit.

Naprosto odbijam povjerovat u to da su nasi ponudili oko 2 milijuna eura za prosjecnog igraca u zadnjoj godini ugovora bez preprodajne mogucnosti. Ziher se radi o Miskovom bildanju cijene preko Dinama trecoj strani. Radeljicu vrhunac moze bit osrednji klub austrijske lige.
  • Dadox
    519
    da su ponudili 2 miliona bio bi već jučer na pripremama…Usput,ne slažem se s ovom ocjenom jer ga smatram trenutno prvim stoperom lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.