• Orc123
    12.1k
    Sam dragi Isus Bog nas spasio da nisu prihvatili ponudu za Radeljica! Ivanusec? Mogli bi napraviti formaciju gdje nam prednja 3 igraca stalno izmjenjuju mjesta i to bi bilo strasno tesko za cuvati.....Ivanusec, Vidovic, Stojkovic...... Ivanusec definitivno bi jeo ovu ligu....a fizicka komponenta mu je na extra nivou tako da sve ima ono sto zagovara Boban.
    Steta ako ga se ne proba vratiti kuci, taman na posudbu s mogucim otkupom.
  • Paggini
    54.7k
    Da smo mi stvarno dali Topica nakon onakve sezone i 2 milijuna za Radeljića, srce bi mi se slomilo....

Hvala ti Miškoviću što nisi prihvatio, ako ne laže po medijima naravno
  • don
    13.7k
    dali smo 2 milijuna, ali na korijen. Minus još pola milijuna
  • Nogo
    7.5k
    Matteo Pérez Vinlöf (19)
    Lijevi bek, dolazi iz Bayerna, transfer pri kraju.

Stjepan Radeljić (27)
    Stoper iz Rijeke, želi doći, ali odšteta zasad previsoka.

Kevin Theophile-Catherine (35)
    Stoper, blizu novog ugovora, prihvaća manju ulogu i mentorsku funkciju.

Ronaël Pierre-Gabriel (27)
    Desni bek, produžuje ugovor, nema konkurenciju.

Moris Valinčić (22)
    Desni bek iz Istre, Dinamo nudi ~1 mil. €, ali konkurencija su Cadiz i Werder.

Otpisani igrači (traže novi klub):
    Wilfried Kanga, Dino Perić, Petar Bočkaj, Marko Bulat, Dario Špikić – nisu u planovima, slobodni za transfer.

Arijan Ademi (34)
    Veznjak, pregovara o odlasku u Ujpest, transfer se privodi kraju.

/Sažetak
  • Sibirski plavac
    5.6k

Nisu im ni forumaši ništa bolji. I magarad i fiumani tvrde da smo doveli prosječne igrače (neki lik je napisao da su nam dosadašnja pojačanja u rangu kluba poput Osijeka :rofl:). A tek neki podcasteri.. Nedavno u podcastu kod onog Didan Vidana magareći podcasteri se sprdaju da im nije jasno zašto mi toliko uzdižemo "tog" Bobana koji je "napravio ništa gdje god je bio" i da ćemo se jako razočarat. Kad ih je Didan pitao zašto u svojim tovarskim podcastima 90% vremena ne pričaju o hajduku nego samo o Dinamu, oni mu se brane argumentima "pa u hajduku se ništa trenutno ne dešava, o čemu da pričamo?"
    Tu su naravno i neizbježne "Dinamova era je gotova, tattice vam više nema, sad je došlo hajdukovo vrime".

Riječani koliko ja znam nemaju nijedan podcast. Čak i šarani imaju onaj Bijelo plavi podcast, a Riječani ništa...
  • Shkera
    253
    Pa zar se Bulat ne može uopće iskoristit u rotaciji?
    Za Špiku mi je jasno jer su već trojica tamo, ali nije ni on za odreći ga se besplatno.

Sve su to igrači s nekim iskustvom na visokoj razini i to s ok učinkom.

Nadam se da cemo nesto utrziti, a ne da nam stvaraju probleme u nekom drugom klubu HNLa.
    O placanju odstete za raskid ne zelim ni pomisljat, toliko smo valjda pametni.
  • hardek
    4.9k
    Već danima se nije pojavilo ni jedno novo ime u medijima, možda će uletit neki novi Villar uskoro iz ničega.

Osvrnuo bi se još na Kangu, jel se zna koliku plaću ima on? Čudno mi je ovo šikaniranje nakon pola godine a plaćen je skoro 2 milje. Nitko me ne može uvjeriti da je toliko loš da ne može poslužiti kao 3. napadač ovu sezonu.
  • Izet Hajrović
    5.6k
    ima oko 750k, tako se pričalo kad je dolazio. Isto ne shvaćam takvo šikaniranje ako je istina, ali ajmo pričekati, nije mi ovaj novinar pouzdan, a Kanga je imao svadbu.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    kako ih je cacke sve procitao. Ma nije htio sa njima ni razgovarati. Brekala ma sve. U pravu si . A tako i treba sa takvim
  • Dinamovapriča
    386
    Mislim da ima izmedu 750.000-850.000 i 3.000 po golu. Takoder i razne bonuse za osvajanje trofeja.
  • Sajla
    9.6k
    prebacio sam ti komentar iz teme kojoj u naslovu stoji "zabranjeni komentari", pa samo obrati pažnju ubuduće ;)
  • Orc123
    12.1k
    Ako za 24 h ne pise Tironi, ne isplati se citati jer nitko drugi nema nikakve info nego buba ono kaj je procitao negdje drugdje ....
  • Jos-Optimus
    6.1k
    pa zašto? Dali smo ok, realnu ponudu i dizati ju necemo jer nismo budale. Da su prihvatili - super, a budale vise necemo biti i to je isto super
  • Dinamovapriča
    386
    Na godisnjem je, mora netko ga zamjenit i pisat. Tako da je sigurno isti izvor informacija.
  • Paggini
    54.7k

Pa jednako mislim i za Mmaeea.i Cordobu. Sve tri pozicije su deficitarne, kao neke zamjene mislim da sva trojica mogu poslužiti i duboko se nadam da se neće raskidati ugovori na naš štetu. Ako odu u druge klubove - posudba ili prodaja, da povratimo neke novce super, ali neka njih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.