• Facke
    6.2k
    Osim ponude Dinama , Istra za Valincica jos nije ni jednu drugu sluzbenu ponudu primila.
  • Makedonion
    28

Neka nas podcjenjuju, faca ce im biti kiselija kad shvate kakve smo ratnike doveli.

Na prvi mah se mozda i cini da radimo isto sto i Osijek prosle godine, samo sto:

• Ne moze se mjeriti iskustvo i znanje Villara i Ljubicica sa Dantasom i onim Brazilcem iz Palmeirasa
    • Vidovic je vec provjereno dobar igrac
    • Nitko od tih igraca koji su dosli u Osijek nije zivio za klub
    • Kad je dosao Rozman, ispostavilo se da im je veci problem bio trener kojeg su drzali 7mj na klupi, nego poluigraci koje su kupili

Vjerujem Bobanu. Nije Boto da ce se pokupiti usred sezone. Iako se mogu povuc paralele izmedju Osijeka prosle sezone i Dinama ove sezone, mislim da je Dinamo napravio puno kvalitetniji posao.
  • Dzoni
    1.5k
    Komentiranje Hajdukovih navijača o našoj transfer politici ima jednaku težinu kao da ja komentiram kriket
  • Makedonion
    28

Je**ga, nije svacija transfer politika skupljanje milodara za trenera.
  • Kujtim Shalla
    5.2k
    Onaj dan kad se nasikiram sta misle jogurtovi navijaci o nama ispadam sa zone
  • Ivdzo11
    7.2k
    Arber Hoxha sigurno je netko koga Jakirović nakon Dinama želi dovesti i u Yorkshire, a po engleskim medijima milijun eura je svota koja bi mogla biti dovoljna da se transfer realizira.

Zadovoljni?
  • Makedonion
    28

2 milje + postotak. Mozda Hoxha bude novi Rrahmani.
  • Paggini
    54.7k
    Mozda Hoxha bude novi Rrahmani.Makedonion

Procitao sam ovo 13 puta, samo da budem siguran
  • scooniepenn
    4.9k

Milijun eura za standardnog reprezentativca Albanije iz Dinama mene ne bi zadovoljilo. To što možda on nama ne treba ili želimo igrača drugačijeg profila za lijevo krilo, ne znači da ga trebamo dati zabadava. Postavio bih stvari ovako. Kojeg mi reprezentativca Albanije možemo dovesti s važećim ugovorom, a da iole vrijedi za slične novce. Prilično sam siguran niti jednog. Mislim da trebamo prestati potcjenjivati naše igrače. Dovoljno je vidjeti koliko svoje igrače cijeni Rijeka, a da ne govorim klubovi iz sličnih ili malo jačih liga naše kvalitete. Malo mi je nevjerojatno da kod nas imamo 2 kategorije - ili su mladi top igrači koji vrijede 10+ milja ili svi ostali koji ne vrijede skoro ništa.
  • Zagi
    10.3k
    O eventualnom odlasku Hoxhe se može razmišljati tek kada imamo dogovorenu zamjenu.
    Tko bu igrao lijevo krilo? Stojković i Varela?
  • Makedonion
    28

Rrahmanija smo prodali za 3 milje, godinu nakon je otisao u Napoli za 16.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Milijun € je cak ok za Arbera … i onda dovest jos neko krilce
  • Paggini
    54.7k
    Milijun € je cak ok za Arbera … i onda dovest jos neko krilce
    21m
    Dani Olmić

Milijun je grozna cijena za Hoxhu, ako smo ga mi platili HNL klubu 1.5 milijun prije godinu i po i ako je u međuvremenu postao i stalni reprezentativac Albanije, ne vidim kako je to točno dobra cijena.

Više nam vrijedi na klupi
  • badjibadara
    5.6k
    po engleskim medijima milijun eura je svota koja bi mogla biti dovoljna da se transfer realizira.Ivdzo11

Za milju eura dobiju Arberovu desnu kopačku. Potpisanu.
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Hoxhi ugovor ističe 2027. Ovo ljeto ga nema smisla prodavati ispod cijene jer kao što je već rečeno, iako ga se ovdje ne cijeni toliko, on je reprezentativac Albanije, a i vrijednost prema TM mu je 1,5 milijuna eura.

Nije bitno je li ova glasina sad istinita, ali stvarno dajemo igrače ispod cijene vrlo često. Koliko smo Rijeci poslali igrača besplatno praktički? Od igrača koji su iz Dinama došli tamo sada su Janković, Menalo i Rukavina. Sva trojica su otišli besplatno, jedino smo za Jankovića i Rukavinu ugradili postotke kojih smo se naknadno odrekli u sklopu dogovora oko Galešićevog transfera. Nitko mi ne može reći da mi tu nismo izvukli puno deblji kraj.

Nadam se da ćemo ovaj put pametnije odigrati ako se stvarno ide po Radeljića i da nećemo preplatiti igrača kojem iduće ljeto ističe ugovor. I osobno ne vjerujem i nema nikakvog smisla da smo ponudili 2 milijuna i Topića, ali nadam se da nećemo u sklopu tog transfera ponovno davati Rijeci besplatno naše mlade igrače. Ponudit im da si uzmu Bočkaja ili Perića, pa hoćeš/nećeš, a ne igrače koji će kod njih potencijalno proigrati i postati nam prijetnja. Ako ne pristaju, onda doviđenja i gledat van granica Lijepe Naše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.