• Jay
    1.8k

Nisi me shvatio.
    Kažem da nama odgovara što jača liga - privlačenje boljih igrača, mogućnost probijanja nekih plafona što se tiče odlaznih transfera, bolja konkurencija, više gledatelja, bolji sponzori i da ne nabrajam sad ostalo.
    Ali jednako tako objašnjavam da je to nemoguće. Ne možemo mi biti natjecateljski u razini s Nizozemskom ili Portugalom kad nas Albanija i Makedonija šišaju po infrastrukturi.
  • Neron53
    1.7k

Nama i ne treba i ne moze biti cilj prijeci portugalce i ostale..
    Ali jacanje svih nasih konkurenata , od 2.do 10.mjesta u HNL-u ce nas neminovno prisiliti da protiv svakoga igramo visim intenzitetom, visom razinom koncentracije, sa vise motivacije... a samim time ce teze dolaziti do ponizenja a la Balkani i slicnih.
  • Tvrdica McTvrdi
    565
    Eto, danas je ždrijeb bio i konačno nisam jedini koji sanja mrtve tovare
  • Jay
    1.8k

Ok, nema ovo smisla.

Koji je tvoj prijedlog? Hoćemo se odreći mjesta u EL i zatražiti da tamo igra Istra, hoćemo dati tovarima Nevistića i teško zarađenih 20 bodova koeficijenta da ih poguramo, hoćemo Rijeci uplatit koji milijun da zadrže Fruka?
  • Zagi
    10.3k
    Imam ja prijedlog.
    Jača liga i jači intenzitet=jači dinamo. Okej.

E sada. Znamo da za jači prvi rang, nužan je jak drugi rang.
    Drugi rang ima probleme popularnosti i loših terena.

Kako to riješiti? Tovare u drugu ligu na par sezona.
    Svako mjesto voli kada cirkus dolazi u grad. Ovako će cirkus gostovati svaki drugi tjedan. Popularizacija lige.
    Kada im igrači počnu izvrtati gležnjeve po Zmijavcima i takvim pustopoljinama kmečanje će biti toliko da će HNS biti primoran popraviti travnjake.
    Novi travnjaci=bolja kvaliteta nogometa+više talenta razvijeno.

U europu mogu klubovi koji uistinu mogu nekoga i proći. Enorman plus za nk koeficijent.

Sucima malo mentalnog odmora.

Tovarima nakon nekoliko sezona zaleta i aklimatizacije na ligu realna šansa za trofej.

Zbilja ne vidim kako tu svi nisu na dobitku.

Ideja nije zaštićena patentom. Slobodno se HNS posluži.
  • SAS1987
    17.7k
    od Gzire, sutra od Zire..OsamŠest

Želim im da ih nakon Gzire i Zire ćeka Ira :lol:
  • Hnlovac
    2.4k
    Ja mogu preboljeti Rijekin uspjeh u Europi, a za manje klubove poput Vž, Istre, Belupa bi mu uvijek bilo drago da idu da malo vide europe i da ih lokalna zajednica podrži

Za Osijek nisam nešto vruć, a za Hajdučiju dvoumim bi li mi bilo ljepše da ih se ubije odmah u prvom kolu 5 razlike ili da ispadnu volejem u 94'
  • Tvrdica McTvrdi
    565
    Go on home, filthy donkeys, go on home!
  • Dani Olmić
    1.7k
    Ovog puta ce Tovarima bit kobna velika G(Zira).
  • nemapredaje
    5.4k

I još Ra i mali A
  • badjibadara
    5.6k
    Ima li ta Zira 4-5 mamlaza u ekipi?

Koja te to nadrealna presica bila
  • znajdatevolimja
    383
    Ovdje je Tudor čak rekao puno dobrih stvari, kada kao general nakon bitke gledaš ovaj video 11 godina nakon.

U suštini je rekao da se od njih očekuje "borba" i da su oni hajduk, da nema predaje, a ima nikakav kadar i igraju mu djeca ili loši igrači. Dovoljno je ići pogledati gdje su igrači koji su tih godina igrali u hajduku završavali karijere.

I iste te floskule tovari, pogotovo torcida, prodaju i zadnjih godina. Odradi se užasan prijelazni rok, igrači se trgaju i ubijaju, ali jednostavno bolje ne mogu i ne znaju. I nikada se prstom nije uperilo u vodstvo hajduka, već se igrače prebijalo na rivi, pljuvalo i gađalo razno raznim predmetima kada dođu pred tribinu i pisali su se grafiti po kućama igrača.

A svi jako dobro znaju zašto torcida nikad nije otišla postavit neka pitanja upravi nego uvijek manje više najebu potkapacitirani igrači.

Zato je Tudor (bez ikakvog glorificiranja njega) sada tamo gdje je, a oni tamo gdje jesu.

Naprijed Zira!
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.