• Jay
    1.8k

Nisi me shvatio.
    Kažem da nama odgovara što jača liga - privlačenje boljih igrača, mogućnost probijanja nekih plafona što se tiče odlaznih transfera, bolja konkurencija, više gledatelja, bolji sponzori i da ne nabrajam sad ostalo.
    Ali jednako tako objašnjavam da je to nemoguće. Ne možemo mi biti natjecateljski u razini s Nizozemskom ili Portugalom kad nas Albanija i Makedonija šišaju po infrastrukturi.
  • Neron53
    1.7k

Nama i ne treba i ne moze biti cilj prijeci portugalce i ostale..
    Ali jacanje svih nasih konkurenata , od 2.do 10.mjesta u HNL-u ce nas neminovno prisiliti da protiv svakoga igramo visim intenzitetom, visom razinom koncentracije, sa vise motivacije... a samim time ce teze dolaziti do ponizenja a la Balkani i slicnih.
  • Tvrdica McTvrdi
    553
    Eto, danas je ždrijeb bio i konačno nisam jedini koji sanja mrtve tovare
  • Jay
    1.8k

Ok, nema ovo smisla.

Koji je tvoj prijedlog? Hoćemo se odreći mjesta u EL i zatražiti da tamo igra Istra, hoćemo dati tovarima Nevistića i teško zarađenih 20 bodova koeficijenta da ih poguramo, hoćemo Rijeci uplatit koji milijun da zadrže Fruka?
  • Zagi
    10.3k
    Imam ja prijedlog.
    Jača liga i jači intenzitet=jači dinamo. Okej.

E sada. Znamo da za jači prvi rang, nužan je jak drugi rang.
    Drugi rang ima probleme popularnosti i loših terena.

Kako to riješiti? Tovare u drugu ligu na par sezona.
    Svako mjesto voli kada cirkus dolazi u grad. Ovako će cirkus gostovati svaki drugi tjedan. Popularizacija lige.
    Kada im igrači počnu izvrtati gležnjeve po Zmijavcima i takvim pustopoljinama kmečanje će biti toliko da će HNS biti primoran popraviti travnjake.
    Novi travnjaci=bolja kvaliteta nogometa+više talenta razvijeno.

U europu mogu klubovi koji uistinu mogu nekoga i proći. Enorman plus za nk koeficijent.

Sucima malo mentalnog odmora.

Tovarima nakon nekoliko sezona zaleta i aklimatizacije na ligu realna šansa za trofej.

Zbilja ne vidim kako tu svi nisu na dobitku.

Ideja nije zaštićena patentom. Slobodno se HNS posluži.
  • SAS1987
    17.7k
    od Gzire, sutra od Zire..OsamŠest

Želim im da ih nakon Gzire i Zire ćeka Ira :lol:
  • Hnlovac
    2.4k
    Ja mogu preboljeti Rijekin uspjeh u Europi, a za manje klubove poput Vž, Istre, Belupa bi mu uvijek bilo drago da idu da malo vide europe i da ih lokalna zajednica podrži

Za Osijek nisam nešto vruć, a za Hajdučiju dvoumim bi li mi bilo ljepše da ih se ubije odmah u prvom kolu 5 razlike ili da ispadnu volejem u 94'
  • Tvrdica McTvrdi
    553
    Go on home, filthy donkeys, go on home!
  • Dani Olmić
    1.7k
    Ovog puta ce Tovarima bit kobna velika G(Zira).
  • nemapredaje
    5.4k

I još Ra i mali A
123Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.