• Jay
    2k
    Ako smo Kulenovića mogli čekati 7 godina, možemo i Kangi dati barem 7 mjeseci, neka odradi pripreme i vidjet ćemo na čemu smo.
    Jedan od njih sigurno ostaje, logično je ići u prodaju Kulenovića zbog učinka koji će teško ponoviti.

Bilo bi divno započeti sezonu s BBB - Beljo, Bik i Buduća mlada nada, ali nemamo prošlogodišnje novce nažalost.
  • ArtVandelay
    130
    Opet je Bakrar aktualan po portalima, ne znam koliko istine ima u tome
  • Zagi
    10.5k
    Mierez je duplo bolji u svakoj kategoriji. Čekati Kangu je sunk cost fallacy.
  • NitkoBitan
    28.5k
    Iduce sezone u napadu gledamo Belju, Kangu/Kulenovica i Topica. Beljo, Kanga i Kulenovic u istoj sezoni su velik trosak, a i veca sansa je za potencijalnim nezadovoljstvom. Bobanova vizija je igranje sa jednom spicom.

Sad dal se rijesiti Kange i ostavit Kulenovica ili dat priliku Kangi a usecerit nesto za Kuleta dok je na vrhuncu pitanje je sad. Nek razmisljaju o tome oni koji su za to placeni :smile:
  • sport
    4.9k
    Svi ti sada "skupi" igrači koji odlaze bili su jeftini kad su dolazili ali i željni uspjeha.
  • Fan
    1.2k
    Iduce sezone u napadu gledamo Belju, Kangu/Kulenovica i Topica. Beljo, Kanga i Kulenovic u istoj sezoni su velik trosak, a i veca sansa je za potencijalnim nezadovoljstvom. Bobanova vizija je igranje sa jednom spicom.

Sad dal se rijesiti Kange i ostavit Kulenovica ili dat priliku Kangi a usecerit nesto za Kuleta dok je na vrhuncu pitanje je sad. Nek razmisljaju o tome oni koji su za to placeni :smile:
    NitkoBitan

Takvog sam i ja razmišljanja.
    Ako se Beljo i ne ostvari, neki drugi kapitalac na njegovo mjesto, a ja sam svakako za opciju da se Kuleta proda ako dođe zadovoljavajuća ponuda (5m+), a na pripremnima nek se vidi jesu li Kanga i/ili Topić igrači za nas.
  • hardek
    5.1k
    "Samo" nam treba jedan stranac Vafl da odnese Kangu i Mmaea. Nas bi raskid ugovora s njima koštao preko 2 milje eura, a kad uračunaš koliko su plaćeni ide to lagano preko 5 milja.

Da je Vafl ostao još jedno ljeto, nas ni 3 Bobana ne spase od teškog raspada.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Sad ispada da smo mogli Petka ubacit u pregovore s Alavesom oko Valincica.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Pomislio sam istu stvar
  • mali M
    8k
    ↪Droljo Radeljić je, doslovno, duplo bolji igrač od MaxaJos-Optimus

Jos... znaš da isto razmišljamo i da se poštujemo, ali ovakvo svetogrđe izjaviti.. ide sunčano vrijeme, platit ćeš ti meni pivu vrlo brzo zbog ovakvih izjava...

Malo mi je nadrealno da bez Baturine, Pjace i Petka ne vrijedimo ni 40 milijunaInfinity

Petko i Pjaca vrijede zajedno valjda 5,5 milje.. nisu oni tu neka prevaga bili :lol:
  • The Undertaker
    8.4k
    Kao prvo, meni je sramotno da se istovremeni odlazak Sučića, Baturine, Petkovića, Pjace a vjerovatno i Ademija i Mišića predstavlja kao uspjeh i nešto pozitivino. Baš me briga koliko smo ''uštedili''. Njih neće zamjeniti bolji igrači, valjda je to svima jasno. Ako nije jasno sada, ubrzo će postati i onda će isti ovi Bobanovi apologeti tražiti linč i smjene a Bobana proglasiti avanturistom, bahatim egoistom i promašenim managerom, slično kao što je bilo sa Zajecom.
    Kao drugo, Dinamo je uvijek imao solidan lager promašenih kupovina ali su pogođeni igrači nadoknadili sve promašaje. To i jest najbitnije. Samo što su naši pogoci upravo otišli a promašaji su još tu, barem većina. I sad dodajemo novu kvotu igrača (za nivo Dinama) upitne kvalitete i nadamo se čudu. Jebi ga, prestar sam da vjerujem u čuda.
    Kao treće, ima li netko neki primjer ovakvog temeljnog igračkog reseta a da je bio uspješan odmah prvu godinu? Dajte i meni neku slamku za koju se mogu uhvatiti.
    Kao četvrto, neću više komentirati roster dok ne vidimo konačno stanje na kraju priprema.
  • Shkera
    559
    PSG :grin:

ma vjerujem da ima, ali ne pratim toliko izvan HNLa, možda PSG, Leverkusen, Napoli ove sezone isto je dosta mijenjao koliko sam upratio...
  • El Madrigal
    515

Al ga ti lupas stalno, Fakin je za tebe mala maca.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Sucica i njegovu prodaju nitko ne gleda pozitivno. Baturina je htio otići, nije htio novi ugovor, što smo mogli? Petko nije htio ostati, a do groba zaljubljen u Dinamo Pjaca se nije htio odreći klauzule. Koje je tvoje rješenje? Vući situaciju dok odnosi ne budu jos vise toksicni?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.