• rokikaciga
    2.1k
    Samo prenosi kaj CroatianLad piše na twitteru. Dosta tog fake newsa..
  • E46
    1.4k
    a i sve i da je istina, mislim da bi to bio skup rastanak sa kangom koji jos moze posluziti treba pustit čovjeka da prvo prođe pripreme, prije bi kulena prodo jer je ovo njegov maksimum a kangin maksimum jos nismo vidjeli vjerojatno, covjek nit je proso pripreme niti je tu dovoljno dugo da ocekujes od njega da je nositelj ekipe.
  • Tvrdica McTvrdi
    490
    S druge strane, ako je on uistinu NAJBOLJI u svom godištu na svijetu, pa očekivao bih da onda može izdominirat Vukovar i Goricu. Ne prikazuje se kao ponajbolji, nego najbolji na svijetu u svom godištu (godinu mlađi od Yamala), onda neka i p0kaze to ili nek trenira s juniorima i čeka transfer
  • nwankwo646
    603
    taman krenuh pisati molbu za ovakav kolaž :lol:
  • Jay
    1.8k
    Ako smo Kulenovića mogli čekati 7 godina, možemo i Kangi dati barem 7 mjeseci, neka odradi pripreme i vidjet ćemo na čemu smo.
    Jedan od njih sigurno ostaje, logično je ići u prodaju Kulenovića zbog učinka koji će teško ponoviti.

Bilo bi divno započeti sezonu s BBB - Beljo, Bik i Buduća mlada nada, ali nemamo prošlogodišnje novce nažalost.
  • ArtVandelay
    128
    Opet je Bakrar aktualan po portalima, ne znam koliko istine ima u tome
  • Zagi
    10.2k
    Mierez je duplo bolji u svakoj kategoriji. Čekati Kangu je sunk cost fallacy.
  • NitkoBitan
    27.2k
    Iduce sezone u napadu gledamo Belju, Kangu/Kulenovica i Topica. Beljo, Kanga i Kulenovic u istoj sezoni su velik trosak, a i veca sansa je za potencijalnim nezadovoljstvom. Bobanova vizija je igranje sa jednom spicom.

Sad dal se rijesiti Kange i ostavit Kulenovica ili dat priliku Kangi a usecerit nesto za Kuleta dok je na vrhuncu pitanje je sad. Nek razmisljaju o tome oni koji su za to placeni :smile:
  • sport
    4.8k
    Svi ti sada "skupi" igrači koji odlaze bili su jeftini kad su dolazili ali i željni uspjeha.
  • Fan
    1.1k
    Iduce sezone u napadu gledamo Belju, Kangu/Kulenovica i Topica. Beljo, Kanga i Kulenovic u istoj sezoni su velik trosak, a i veca sansa je za potencijalnim nezadovoljstvom. Bobanova vizija je igranje sa jednom spicom.

Sad dal se rijesiti Kange i ostavit Kulenovica ili dat priliku Kangi a usecerit nesto za Kuleta dok je na vrhuncu pitanje je sad. Nek razmisljaju o tome oni koji su za to placeni :smile:
    NitkoBitan

Takvog sam i ja razmišljanja.
    Ako se Beljo i ne ostvari, neki drugi kapitalac na njegovo mjesto, a ja sam svakako za opciju da se Kuleta proda ako dođe zadovoljavajuća ponuda (5m+), a na pripremnima nek se vidi jesu li Kanga i/ili Topić igrači za nas.
  • hardek
    4.8k
    "Samo" nam treba jedan stranac Vafl da odnese Kangu i Mmaea. Nas bi raskid ugovora s njima koštao preko 2 milje eura, a kad uračunaš koliko su plaćeni ide to lagano preko 5 milja.

Da je Vafl ostao još jedno ljeto, nas ni 3 Bobana ne spase od teškog raspada.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Sad ispada da smo mogli Petka ubacit u pregovore s Alavesom oko Valincica.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Pomislio sam istu stvar
  • mali M
    7.8k
    ↪Droljo Radeljić je, doslovno, duplo bolji igrač od MaxaJos-Optimus

Jos... znaš da isto razmišljamo i da se poštujemo, ali ovakvo svetogrđe izjaviti.. ide sunčano vrijeme, platit ćeš ti meni pivu vrlo brzo zbog ovakvih izjava...

Malo mi je nadrealno da bez Baturine, Pjace i Petka ne vrijedimo ni 40 milijunaInfinity

Petko i Pjaca vrijede zajedno valjda 5,5 milje.. nisu oni tu neka prevaga bili :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.