• Maximo
    793

Izgleda ko dosta dobra atmosfera:lol:
  • Jaki991
    299
    Mali Varela zivi u rollercoasteru zadnjih pola godine
  • Filip85
    232
    Na drugom linku piše do 2030. ?
  • Mihaljević
    13.1k
    Novi kapetan Dinama - Dejan Ljubičić!
    image?url=https%3A%2F%2Fimages.ctfassets.net%2Fnurz7nsnha04%2F4vuO7cM48TbKViScv5OFbr%2Ff9ec327b9e898791fbdbc5f12bc17a61%2F07_Dejan_Ljubicic_1FCKoeln_8161.jpg&w=3840&q=75
    Dejan Ljubičić ima kapetanski gen, Ljubo je bio kapetan Rapida i povremeno Kolna. Ovo je nova era Dinama, nova generacija Dinama i mišljenja sam da bi Dejan trebao biti novi kapetan. Prošlo je vrijeme stare generacije, jedne od najboljih ikada, Petko, Lauritsen, Oršić, Ademi, Mišić, Theophile itd., oni koji su ostali igrati će sa manjom minutažom. Ljubo je odjebao velike novce i 5-6 bogatijih klubova iz Bundeslige, treba to nagraditi.

Zadnja trećina
    Miha-20250616-120605-0000.png
    Moje mišljenje da sam ovakvom preciznosti može igrati i devetku, šalu na stranu, Dejo je doktor u završnici. Gol gore je primjer u prvom kolu protiv Mönchengladbacha, nema puno driblinga, mišljenje, samo lagana završnica koju rijetko promašuje. P.S gol zabijen protiv najboljeg vratara za sezonu 24/25 Lige Prvake. :wink:

Glava
    Miha-20250616-121503-0000.png
    Kad pogledam sve prekide, kornere, slobodnjake, ne mogu se sjetiti koji je zadnji igrač koji je učestalo zabijao glavom - Josip Šutalo, ali njega smo prodali za 20M€+. Trzaj glavom - golmanov kut - gol, tri poteza koje Dejo učestalo ponavlja. Fali nam tih šuteva na kvalitetu koje ne možeš obraniti.

Kapetan Rapida
    dejan-ljubicic-lok-zagreb-gepa.jpg?variant=3298526a
    Postao je kapetan Rapida sa samo 22g, a ovo je izjava tadašnjeg direktora - „Kod Dejana nije riječ samo o nogometu, već i o njegovom karakteru. On je lider i kao igrač i kao osoba. Za mene, on je pravi kapetan.“ Inače prvi puta je obukao kapetansku vrpcu u pobjedi u Ligi Prvaka protiv naše Lokomotive.

Tehnika
    Miha-20250616-124253-0000.png
    Gledajući sve, ne mogu reći da je vrhunski tehnički potkovan igrač, ima odlično dodavanje, ali kontrola lopte i dribling me brine, dosta stavri koje radi u veznoj liniji su iz mjesta, a ne u nekom trku kojem modernan nogomet traži. Brine me ovo jako, ali nadam se da će se najbolje izvući iz njega.

Similar players (GS)
    In-Collage-20250616-125805032.jpg
    Dejan Ljubičić i Morten Hjulmand su klasični box-to-box veznjaci s visokim intenzitetom igre. Obojica pokrivaju veliki prostor, stalno su uključeni u defenzivne i ofenzivne zadatke, te imaju izraženu taktičku disciplinu. Nisu kreatori igre, ali su ključni za balans ekipe – trče, zatvaraju, uklizavaju i rade posao koji treneri cijene više nego što se vidi na statistici. Oba igrača su timski orijentirana, borbena, i rijetko griješe u jednostavnim stvarima.

Duge lopte (MBdata)
    Miha-20250616-131811-0000.png
    Dejan Ljubičić pokazuje dobru preciznost u dugim loptama u sezoni 2024./25. imao je uspješnost od 66,7 % (8 od 12 dugih lopti), što potvrđuje njegovu sposobnost da kvalitetno prenosi igru na veće udaljenosti. Uz ukupnu preciznost dodavanja od 78,6 %, vidi se da je siguran s loptom i sposoban započeti napade iz dublje pozicije. Ovi podaci ukazuju na to da mu duge lopte jesu jedna od jačih strana.

Svi golovi Deje za Köln

Nema tu puno priče, fantastičan box-to-box veznjak jedan od najboljih na svojoj poziciji, nema kluba kojem nije zabijao od Bayerna, Dortmunda, Wolfsburga...

Kapetan ili ne, igrač koji će nam vrijedit zlata.
  • Sajla
    9.4k
    na klupskoj web stranici je Baturina maknut iz momčadi odmah nakon objave potpisa za Como, a Mbuku je još tamo. je li moguće da taj posao povratka u Augsburg nije gotov?
  • Crni86
    11.6k
    mislim da je sluzbeno nas do kraja lipnja. Zato se vjerojatno nismo ni oprostili od njega jos.
  • Paggini
    53.9k
    Ne znam šta mi je legendarnije u ovom prijelaznom roku, Bobanov jeans/sako/kravata fit ili u milimetar jednaka faca Daria Dabca na svakom predstavljanju

cTlp4op.jpeg
  • Common Sense
    1.1k
    Novi kapetan Dinama - Dejan Ljubičić!

Mene zanima može li D. Ljubičić odigrati i na poziciji lijevog beka?
  • Jos-Optimus
    6k
    Tko sam onda ja da se protivim :smile:
  • GOAT
    3k
    jednaka faca Daria Dabca na svakom predstavljanjuPaggini

Just a chill guy
    0c0aa414-d407-4471-88e4-3152ba68895f
  • Marktwain
    457

Onaj osjećaj kad posao za koji si plaćen prebaciš u ruke svom šefu. :grin:
  • Droljo
    17.1k
    Novi kapetan Dinama - Dejan Ljubičić!Mihaljević

Ja bih pričekao da bar potpiše za nas pa onda vidjeti...
  • Slepicka
    51
    Baturina potvrđen na TM-u za 17M. Sada kada odbiju njegovu vrijednost kroz par sati ocekujemo breaking news clanke kako je Hajduk skuplji od nas , bez obzira sto TM od 1.7. updejta sve momcadi:lol:
  • Sajla
    9.4k
    ili je to, ili ima veze s pregovorima s DDB. ako nam ga ne daju, vratit ćemo im Nathanaela! ;)
  • MAGDA7
    21
    Kako znas da je 1.7. update svih momcadi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.