• dinon7
    1.8k
    I dalje mi je teško povjerovati da igrač koji je u Ferencvarosu igrao sve utakmice kvalifikacija za ligu prvaka i sve utakmice grupne faze Europske lige prozvan teškom tarabom koje se pošto poto želimo riješiti.
    Ponovno sam samog sebe natjerao pogledati njegov broj nastupa i utakmice koje je igrao u poprilično ozbiljnom klubu… i nemogu shvatiti gdje je zapelo. Do te mjere da smo ga živog razapeli.
  • ElDorado
    4.3k
    previsoka plaća za kvalitetu. Vrlo jednostavno.
  • The Undertaker
    8.2k
    U sezoni 2018/2019 smo doveli provjerene i iskusne igrače. Što je najvažnije, uboli smo sa trenerom koji je već imao iskustvo igranja LP. Sad dovodimo mahom poletarce (uz ogradu za sada) i imamo trenera početnika (na ovom nivou). Nije to ni izbliza isto.
    Tad je imalo logike jer smo i financijski bili relativno loše a sada baš i nismo.
    Poanta ove priče je da se klub koji je i igrački i organizacijski i financijski dominantan u ligi nema potrebe kockati i revolucionarno mijenjati postojeće stanje. To rade klubovi koji nemaju što izgubiti.
  • Fan
    1.1k
    U sezoni 2018/2019 smo doveli provjerene i iskusne igrače.The Undertaker

haha
  • Jos-Optimus
    6k
    Prosle sezone smo se kockali na Petkovo zdravlje
  • deda
    37.7k
    Under nije riječ o kocki, jednostavno je riječ o drukčijoj viziji kluba pa tako i načina igre, a samim time i drukčijim, novim ljudima koji možda nisu opterećeni nekim stvarima od prije godinu-dvije ili pet. Nikako to ne bih nazvao kockom, to je jednostavno reset.
  • Jurki
    17.8k
    koji su to provjereni i iskusni igraci bili? Kadzior iz Poljske? Olmo iz Dinama II, Orsic iz Koreje, Petkovic iz Serie C?
    Livakovic klinac..
    jedini od iskusnijih su bili KTC, Leovac, Dilaver i Hajrovic.... i sad bumo imali toliko iskusnijih igraca.
  • Blueshadow86
    3.6k
    U sezoni 2018/2019 smo doveli provjerene i iskusne igračeThe Undertaker

Čim sam pročitao ovu rečenicu, izgubio sam volju za daljnjom komunikacijom u vezi svega ovoga.
  • dinon7
    1.8k
    https://www.ferveurlyonnaise.fr/un-retour-aux-sources-des-cet-ete-pour-teo-barisic/
    Po ovoj stranici koja prati Lyon, Barisicu ističe ugovor za 15 dana
  • Common Sense
    1.1k
    Kao prvo, meni je sramotno da se istovremeni odlazak Sučića, Baturine, Petkovića, Pjace a vjerovatno i Ademija i Mišića predstavlja kao uspjeh i nešto pozitivino. Baš me briga koliko smo ''uštedili''. Njih neće zamjeniti bolji igrači, valjda je to svima jasno.

Rekao bih da je tvoja skepsa opravdana, dolaze jako mladi igrači od kojih neki imaju tek nekoliko dobrih utakmica u HNL-u, neki od njih ni toliko, a odmah od prvog dana pritisak će biti strašan. Postoji realna opasnost da kola krenu nizbrdo ukoliko se na samom početku prvenstva dogode neki loši rezultati u nizu, tim više što imamo i trenera za kojeg ni on sam ne može znati je li se spreman nositi s kritikom i pritiskom kojeg nosi dinamova klupa.

Ako nije jasno sada, ubrzo će postati i onda će isti ovi Bobanovi apologeti tražiti linč i smjene a Bobana proglasiti avanturistom, bahatim egoistom i promašenim managerom, slično kao što je bilo sa Zajecom.
    Što se upravljanja tiče, Boban i Zajec nisu na istoj razini. Da je Zajec sposoban upravljati nogometnim klubom, Boban ne bi ni bio ovdje.
  • NitkoBitan
    27.2k
    Kolegu pere nostalgija za proslim vremenima pa tako na ista gleda sa ruzicastim naocalama.
  • criticus
    4k
    A jeste se uhvatili koda je čovik izjavio neznam šta. Izrazio je zdravu logičnu skepsu prema broju promjena. Nebitno jel se slažete s njim ili ne čemu odma skakanje, a realno nitko od nas nezna kako će ispast.

Ja sam pozitivno uzbuđen oko promjena, ali daleko od tog da sam siguran da će ispast dobro, barem prvu sezonu. Dapače možda se nepotrebno uzima prevelik rizik. Ali gledam na to ovako. Bilo tko od senatora + Baturina ako nema buy in za novu filozofiju jednostavno mora ići. Prevelik je njihov utjecaj na svlačionicu. Veći je rizik da ostanu i utječu na rad novog trenera u odnosu na ovaj da ostaju.

U prijevodu, ima mi smisla u kalkulaciji rizika prevelika promjena u odnosu na ostaju a sve bi po starom ili ne zele ostat. Il je to il sudar ega. Ako je prvo super, ako je drugo, dugoročno nam se ne piše dobro.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Iskreno jako sam zadovoljan sa svime, nadam se nekom krilu još, da ipak Moris dođe i napadačkoj opciji još jednoj… Ne znam od svih koji dolaze najveći mi je upitnik Beljo. Iskreno kada vidim od prošle sezone kada, ovo izgledaju ko rich People problems….
  • Cosimo
    1
    Ako se pod >iskustvo< računa prvenstveno broj utakmica na visokom nivou (lige petice), onda iskustveno Dinamo postaje jači. Nema igrača u rosteru, izuzev Thea, koji ima broj takvih odigranih utakmica kao Villar i Ljubičić.

U sezoni 2018/19. to su sve redom sigurno bile pridošlice, izuzev Thea.
  • Jay
    1.8k
    Neće ih zamijeniti bolji igrači pojedinačno, ali se ide na stvaranje MOMČADI koja će dopustiti pojedincima da zasjaju, ali ključ svega je ekipa i to je jedini način na koji možemo dalje.
    Nitko ovdje ne misli da smo trenutno jači bez Petka i Pjace, ali smo svjesni da je za budućnost kluba bio nužan rez. Bolno i neugodno, nezamislivo bez koga ćemo sve istrčati za mjesec i pol, ali svaki nogometaš ima rok trajanja, koliko god to ružno zvuči. Ademi je nekako najbolji primjer toga jer nitko mu ne osporava srčanost i sve što je napravio, ali to već dugo nije potrebna razina.

Dok se najavljuje raspad sistema, nama dolaze igrači o kojima nismo mogli ni sanjati lani kao sudionik LP, a ovo je tek početak. Mjesec dana čovjek radi, a rješava probleme koji se nisu smjeli dirati godinama. I sad je Boban egomanijak jer, zamisli bezobrazluka, želi 100% spremne, motivirane i fokusirane igrače.

Uostalom, da su svi ti senatori ostali sralo bi se gdje je pomlađivanje, zašto nam ne želi dobar napadač doći, za 3 mjeseca bi nam Lisica zabio gol pa bi se pljuvalo kako smo ga opet propustili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.