• Droljo
    18.1k
    Odmah oršića dovesti i bude šangaj bombaj sa lijeve strane. On i stojke :yum:
  • Jos-Optimus
    6.3k
    mislim da ce Mišić, Ljubo, Soldo i Villar konkurirati za iste pozicije, za Kačavendu pretpostavljam da će na posudbu, ovo je top
  • Laugreano
    4.4k
    A mogli bi i igrat i
    -----Mišić
    Ljubičić-Villar
  • Jos-Optimus
    6.3k
    u suštini da, čak to djeluje i najbolje
  • Mali Zeus
    18.2k
    ↪Mali Zeus A ko ce ti doci kad vidi da je Hoxha tamo zacementiran, srcati?Efes Pilsen

A tko je rekao da je zacementiran srcati. Neće sigurno biti bi ti došao u Dinamo, ali kuiš Hoxha je zacementiran pa ti vidi.
  • CastAway1986
    3.3k
    Pricam s jednim hercegovcem koji navija i godinama prati Romu i hvali našeg novog veznjaka , da bi trebao dominirati ligom i da će bitno ubrzati našu igru..Jedino mu kao minus ističe malo slabiju igru u obrani te da bi ga trebalo upariti sa pravom šesticom..
    Boban ide jako i mislim da će u ovom tjednu biti još ovakvih pozitivnih iznenađenja
  • scooniepenn
    5.1k

Fox in the oponent's Box :lol: Ispada da imam nešto protiv Lisice, a stvarno nemam. Ako je odluka da se nikoga više ne dovodi desno prihvatit ću to kao stručnu procjenu Bobana. Samo se ne mogu oteti dojmu da bi i Lisici više odgovaralo da ima uz sebe ne toj poziciji neko iskusnije, dokazanije krilo pa da se kroz prvu sezonu navikava na igranje u Dinamu i sve što to sa sobom nosi, nešto slično kao lani Stojković. Mislim da bi to bilo bolje i za njega i za nas, a minuta će sigurno biti.
  • Slepicka
    168
    Naši igrači na posudbama:

Klub/godine/ugovor do

Jarun--> Brkljača(20) 2028.
    Jarun--> Graonić (20) istek sa 30.6.
    Jarun --> Cvetko (19) 2027.
    Lokomotiva --> Vrbančić (19) 2026.
    Lokomotiva--> Živković (21) 2028.
    Gorica --> Čaić (20) 2026.
    Sesvete --> Gec (20) istek sa 30.6.
    Rudeš --> Vidović (19) 2026.
    Zrinjski --> Majić (19) 2026.
    Šibenik --> Filipović (30) 2027.

Aris--> Špikić (26) 2027. nije otkupljen
    Standard--> Bulat (23) 2028. nije otkupljen
    Cracovia--> Perković (22) 2028. - do siječnja 2026. na posudbi, vjerojatno će biti otkupljen
    St.Etienne--> Bernauer (26) - otkupljen za 1.2M
    Gyor--> Štefulj (26) - otkupljen za 500K
  • Fan
    1.2k
    Neka Boban prvo osigura neko lijevo krilo, a onda tek pusti Hoxhu.Mali Zeus

Pa Stojković ti je prvi pick za lijevo krilo, 200%.
  • ElDorado
    4.5k
    Stojka prije vidim na krilu nego u vezi
  • Twisted1
    829
    Našae najveće i jedine pozitivne stvari proizašle iz ove protekle sezone:

1. Boysi najbolji igrač
    2. Boban

Deri samo Zvone. Nebo je granica.
  • NB86
    16.9k
    Našae najveće i jedine pozitivne stvari proizašle iz ove protekle sezone:Twisted1

3. Luka stojkovic
  • Ivanmtk
    1.5k
    Brkljača do 2028.,je oružana pljačka kluba. Hvala Tatta.
  • Slepicka
    168
    milim da je dobio ugovor 250K po sezoni, a trckara po Jarunu, to pod hitno treba raskinuti
  • deda
    38.3k
    Deca moja, treba puno toga raskinuti. Jel znate vi koliko to košta kratkoročno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.