• Slepicka
    46
    Ne znam da li ja jedini vidim nesto u malom Vrbancicu. Jednostavno decko ima ono nesto drugacije u igri, ima nogometnu inteligenciju + je veliki dinamovac i produkt nase skole. Nije mi jasno kako ne moze dobiti priliku. Ako opet nije u planovima , moramo produziti ugovor s njim i dati ga na posudbu jer mora igrati. Imam osjecaj da ce zavrsiti u Rijeci ili Osijeku i da cemo ga za godinu dana vracati za cca 3 milijuna kao x puta dosada. Ne smije nam se dogoditi novi Crnac, Jagusic itd.
  • Crni86
    11.6k
    Dve defanzivnija vezna: misic, ljubo, villar, soldo, kacavenda
    Ofenzivniji vezni: vidovic, mudrazija, vrbancic

Meni ovo izgleda optimalno popunjeno s obzirom na to da igramo na 3 fronta, sezona je duga.
  • NB86
    16.9k

Stojkovic krilo ?
  • NitkoBitan
    27.2k
    Improvizacija :roll:
  • rokikaciga
    2.1k
    Je li Boban na kraju torpedirao Mikica iz kluba ili se mali smirio?
  • scooniepenn
    4.8k
    Svaka čast Zvoni na transferu Villara, ozbiljan igrač je u pitanju. Sjećam ga se iz Rome, poslije ga nisam popratio, i na mene je tada ostavljao jako dobar dojam. Dobili smo igrača koji može kvalitetetno pokretati napade iz naše obrambene trećine, što nam je bio deficit u nedostatku Mišića i to popriličan. On i Ljubičić su apsolutno najozbiljnija pojačanja koja smo doveli i uz ostanak Mišića vezna linija će nam biti brutalna. Mišić, Ljubičić, Villar, Kačavenda, Soldo, Vidović i Mudražija, 7 igrača za 3 pozicije. Stojković će u ovoj konstelaciji sigurno biti prva opcija na lijevom krilu, jer smo na krilnim pozicijama objektivno i najtanji. Mislim da je to i optimalno s obzirom na ogroman broj utakmica koje ćemo ponovno odigrati. Ne smijemo više raubati Mišića do te razine da je u pretprošloj i sezoni prije toga odigrao više utakmica od valjda 95 posto naših reprezentativaca koji igraju u Ligama Petice. Nije ni čudo da se ozlijedio lani nakon takvih suludih opterećenja. U svakom slučaju nadam se da to ne znači odlazak Mišića, jer je on ključno vezivno tkivo za ovu novu ekipu. Još ozbiljan napadač i stoper, a bilo bi poželjno i jedno jače desno krilo i jaki smo ko' zemlja.
  • tigric
    715
    Ide u Slaven Belupo
  • rokikaciga
    2.1k
    Posudba? Znaci smirio se :sweat:
  • Keyser Soze
    14k
    Teo Barišić navodno produžio ugovor s Lyonom.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Ne znam sta Jakir ceka s ponudom za Hoxhu?
  • Blueshadow86
    3.5k
    Ma vezni red je sada kao bombon. Imamo širinu, a što je najbitnije, imamo i kvalitetu.
    Jasno je da se sada stvorio i višak, prvenstveno misleći na Vrbančića i Bulata. Njih pod hitno prodati ili posudba.

Vezni red s Mišićem, Ljubičićem, Villarom, Vidovićem, Stojkovićem, Mudražijom i Soldom meni djeluje fenomenalno.
  • Paggini
    53.8k
    Jakire pomozi još jednom svome Dinamu, Hoxha i Kule za 8 milijuna i nosi. Pošaljemo ti i novi dres kad izađe, sinovo prezime i broj!
  • Crni86
    11.6k
    ukoliko vidimo stojkovica kao desetku ne vidim smisao dovodenja i mudrog i vidovica. Tako da po svemu mislim da ga vidimo kao krilo i to lijevo krilo.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Neka Boban prvo osigura neko lijevo krilo, a onda tek pusti Hoxhu.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    A ko ce ti doci kad vidi da je Hoxha tamo zacementiran, srcati?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.